Majlis Pelancaran Jutawan Gedik – Selesai & Berjaya – Alhamdulillah!

19 Responses

  1. Nurul Atikah says:

    Aloo.rugii je adek tak pergi tengok akak Ain aritu :/

  2. Owh, saya rugi tak join hari itu!

  3. Lady N says:

    Kak Ain, terima kasih sebab buat perjumpaan tu. Saya memang puas hati sangat! 🙂

  4. Kak Ain.. Novel Jutawan Gedik ada dijual di kedai buku seperti MPH ataupon Popular tak?

  5. Meera J says:

    Terima kasih kak ain kerana sudi tandatangan buku buku yang saya beli!

  6. Little Kitty says:

    Best dapat jumpa Kak Ain! ^__^

  7. hasni hanna says:

    Kak Ain,

    Semoga usaha ini sentiasa dalam rahmat Allah. Semoga Kak Ain dan tim Blink Book Sdn Bhd terus berjaya!

    yeh!

    Salam manis,

    Hanna Johan.

  8. Alhamdulillah…
    saya pun gembira dapat jumpa Kak Ain… sejak dari form 4 mula baca novel Kak Ain, umur 21 tahun ni baru dapat jumpa… Insha Allah, jumpa tahun depan pula, hehe~

  9. miss wawa says:

    alaaa ,,mcm rugu je tak pg ,,nak pg jaoh ,,oarents tade mase:(
    novel tu ad jual kat kedai buku tak?

  10. Najwa99 says:

    kak ain maisarah saya harap kAK ain sudi lah tengok pages yang saya buat khas buat kak ain and peminat kak ain ok ???? http://www.facebook/syazwaninajwa99 name pages ain maisarah novelis >>> khas buat kak ain & peminat

  11. Najwa99 says:

    sudilah tengok and jgn lupe like ye kak ain and peminat 🙂

  12. ImmaMayme says:

    Wah mesti seronok kawan-2 yg lain tapi takpelah insyaallah nanti mesti saye berkesemoatan berjumpe dengan kak Ain 😀

  13. kak ain..ada kerat triangle kat bwh paper 2 kn..boleh x guna keratan 2..utk paste dkt blkg buku pts yg ada borg 2?harap kak ain bley jwb kerunsingan sy..

  14. Twilleries says:

    suka baca buku kak ain

  15. Nani Hani says:

    Hmmm .. terlepas … Nanti klau ada apa-apa plancaran bagi tahu saya , okey ? Akumahu Cincin di Jari dan Aku Mahu Bunga di Hati telah habis dibaca .. Hehehe .. Saya suka

  16. norr dadmia says:

    This comment has been removed by the author.

  17. norr dadmia says:

    This comment has been removed by the author.

  18. norr dadmia says:

    rugi yerr x dapat pergi.:(

Leave a Reply