AinMaisarah & Kesibukan, Tidak Dapat Dipisahkan

You may also like...

23 Responses

  1. Nurul Hanis says:

    Betul tu. Kesian, kak ain! 🙁

  2. Mona ^_^ says:

    Takpe Kak Ain. Chaiyok!!!

  3. AyemRawi says:

    wah, kak ain adew bku baru. x sbr nk bace !

  4. Hamsturger says:

    This comment has been removed by the author.

  5. Hamsturger says:

    Hanu suka jilat orang ya, Kak Ain?

  6. Tasha says:

    hai,kak ain nanti kak ain ade buat pesta buku kat seremban kan?saye nak pergi……tapi tak dapat…sorry…

    yang sedih,
    tasha sufyan,kawan di facebook kak ain.

  7. Tasha says:

    nape kak ain tak datang sekolah saye?!merajuk!saye nak sangat kak ain datang sekolah saye!peminat setia nii..saye harap kak ain balas coment saye ni…

    tq kerana membace! -___-

  8. Nurul Izzah says:

    Assalamualaikum,Kak Ain..
    Saya Nurul Izzah yang menjadi peminat setia Kak Ain sejak 2009(semasa saya tahun 4)…saya harap Kak Ain akan menjadi penulis novel remaja yang terbaik sepanjang tahun…-Ini doa saya untuk Kak Ain ye…

    P/S:Terima kasih datang ke sekolah saya…SK BANDAR TEKNOLOGI KAJANG..Sekolah yang ke-93… 🙂

  9. Soefia says:

    kat mane saye nak dpt novel ni ?

  10. princess says:

    k.ain lepas seremban datang la terengganu pulak…saya teringin nak jumpa k.ain…plezz..

  11. ashikinharon says:

    Esok Kak Ain datang ke sekolah saya. Yeay! hehe 😛

  12. Mia says:

    Sekolah kat Kedah Kak Ain pergi tak? Nak juga tengok Kak Ain secara ‘live’…saya pernah tengok Kak Ain secara ‘live’ dalam mimpi je…

  13. hah .. terima kasih akak krna dtg skolah sye !!! di sk Kanchong darat … semoga akak berjye .. di mse yg akan dtgg !!! nsib baik syex cuba projek diet jus lemon huahua !!

  14. sian k.ain…sekali dengar jer cite k.ain nih…saye rase saye plak yg kena…

  15. Askum, Kak Ain. Saye Zuhayra. Nk tanye skit nih, novel Aku Mahu Popular ade lagi tak kat pasaran? Dah cari kat kedai buku tpi tak de. Kalau nk beli dgn Kak Ain boleh tak? Agak2 ade lgi tak?

  16. Faridzuan says:

    Nanti saya mahu beli kedua-dua novel berkembar ini, saya sudah tidak sabar, terutamanya Aku Mahu Saiz XL, sekurang-kurangnya bertambah semangatlah orang kurus macam saya yang kepingin badan berisi huhu 😀

  17. FadSyaz says:

    Alahaiiiii.. Sian nye kak ain…

  18. Mizz Joyah says:

    Kak Ain , saya dah beli buku kak ain aku mahu saiz XL dan aku mahu LAWAN HANTU . tapi saya tak jumpa pun buku aku mahu CINCIN DI JARI . bila buku tu nak terbit ?

  19. Ali says:

    harap sangat. kak ain g skola Ali !!!!

  20. aku mahu lawan hantu mempunyai unsur-unsur kelakar, seram dan saspen. apabila digabungkan, novel yang kak ain hasilkan memang seronok. terima kasih kak ain.

  21. babyie49 says:

    Aslmkm Kak Ain , kenapa dlm Kedai Pink Kak Ain Online x da Diari Gadis Bintang ? #sory kak klu soalan ini tidak patut saia tnya . .

Leave a Reply