Di Balik Tabir: Kedai Pink AinMaisarah

You may also like...

17 Responses

  1. Lia-Nur :) says:

    best kn kak ain pesta buku 🙂 epy sgt dpt tndatgn kak ain w’pun lia tak pegi..senior lia tlg belikan ehehe , kak ain lia pun bru lega demam..dua mggu kejap suhu naik turun..tp skrg dh ok 🙂 ainmaisarah menulis beribu-ribu perkatan ! syg kak ain <3

  2. soooooour says:

    sy x bkesempatan dtg..aaaaa..trasa rugi….

  3. nornajmina says:

    kak ain dalam buku hero rebut popular ade nama sye!nor najmina 🙂

  4. Wanaa Nana says:

    aik… kak ain baru habis demam. saya pun. sekarang tengah batuk2. kak ain ingat saya lagi tak? Syazwana!!! hehehehe. Kak Ain, buku-buku Kak Ain semua best2… ^.^

  5. Latifah says:

    wow! sangat berdedikasi semua orang.
    *kagum*
    hope dapat jumpa kak Ain lagi tahun depan 🙂

  6. Saya ada datang ke gerai pink kak ain, tapi saya tak sempat minta tandatangan kak ain. 🙁

  7. Mona ^_^ says:

    This comment has been removed by the author.

  8. Mona ^_^ says:

    Setuju dgn kak ain. Pesta buku memang betul-betul syurga bagi pencinta buku. Saya smpai sana rasa mcm nak menjerit-jerit. dlm hati saya kagum tgk bnyak buku. Semuanya best-best pulak tu. Tapi apakan daya, duit yg sya bwa x ckup nk beli smua tu. sye ade beli buku kak ain, hero rebut popular. Best sgt. Saya byngkan Najmina dan Alfi bersanding. Mesti serasi..

    hehhehe~

  9. grawwrbabe. says:

    kaka… cedih nye xdpt pergi ke pesta buku.. hani ikuti semua buku2 akak… semua telah mencuitkan hati hani 🙂 love u kaka 🙂

  10. Nur~chan says:

    Kak Ain! saya dah beli novel Cinderellah vs Rapunzellah! tpi tak cukup duit nak beli Duyung Diva…huhuhu (suka citer duyung sbnrnya!)

    Bestlah novel tu! sbb Kak Ain ada masukkan sdkit pasal Anime Jepun! LOL
    (saya ni animanga fanatik~!)

    PS: novel CvsR tu sbnrnya bli kongsi duit ngan kawan…

  11. best la k ain.. haleena smpt ambilgmbr lg ngan k ain.. msti k ain pnat kan sbb da la nk tndatngn bnyk.. pas2 suma nk tngkp gmbr lak 2.. isy3..

  12. Salam, kak ain. Sye wktu 2 dh prgi awl dh kak ain, kire second dey pesta buku tu la. Tp, sye x jumpe kak ain.Rugi la…kwn sye jumpe kak ain, tp x pe la…bkn rezeki sye agknye.Skurg-kurgnye, antre sye & kwn2 sye, sye yg pling awl dpt amik gmbr ngan kak ain (dulu la). Pastu bru diorang ikut sye dpt sign kak ain & gmbr kak ain.

  13. best lah. saye ade prgi kak ain tpi sekejap jew.

  14. Lia says:

    kak ain mcm mane nak masukkan lagu dalam blog…..

  15. Anxie says:

    kak ain,saya ada tulis novel pendek kat blog saya harap kaka ain leh tengok dan bagi komen

  16. Anxie says:

    kak ain,saya ada tulis novel pendek kat blog saya harap kak ain leh tengok dan bagi komen

  17. cwEety chA says:

    This comment has been removed by the author.

Leave a Reply to nornajmina Cancel reply