AinMaisarah Bertemu Pembaca Melaka

17 Responses

  1. aQ!LaH says:

    alah kak
    biler akak nk prg kelantan?
    nk SNGT jumpa akak
    huhuhu
    kl blh dtglah tanah merah
    huhuhu
    😀

  2. kinderbueno says:

    yeaa! nnti bleh jmpe kq ain! 😀

  3. [are~tiQah] says:

    Beznyerlah pmbce2 yg kt melaka tuh..

  4. Khair Zawawi says:

    Terima kasih tayang susuk saya di sini (^_^)

  5. aE-nUl~~ says:

    kak ain ble nak datang kelantan…
    jeles la…
    nak jumpe kak ain…^-^

  6. BummBle BeE says:

    Bila akak nk dtg kedah??
    kami peminat akak kat sini tggu tau…

  7. Anis Najwa says:

    Salam Kak, terima kasih kerana sudi bergambar & beri autograph td…happy sgt..Anis akan terus sokong akak…love u
    p/s : pic td Anis dh upload kt fb…check k

  8. NuraynaDiba says:

    jealous lh…anyway bila kk nk dtg JB?
    x pwas ati x dpt jmpa kk mse kt angsana ari 2uh…
    : (

  9. afika jafri says:

    alah kak… dtg arr jb lak..
    x pown dtg seremban..dua2 tmpat tinggal sye..
    hehe… dtg arr kak..

  10. WaFa Baek ! says:

    kak ain ! nty kak ain dtg kt putrajaya pulakk taw ! nk jmpe dgn kak ain 😀

  11. 143me says:

    slm kak Ain,boleh tak kak Ain senaraikan pcapaian kak Ain samaada sbgai novelis ke..sbenarnya saya nak buat pmbentangan ttg tokoh2 yg bjaya sprt kakAin dan sy perlu tahu pcapain kak Ain utk mlengkapkan pmbentangan sy..thanks

  12. ||aLeaSaRa|| says:

    hye sis!kite br je discharge dr hospital putrajaya(17 feb-19 feb)sbb demam denggi.dulu masa bujang mmg hantu novel.dah kawin bz nak baca tapi bila mak ngan adik2 gila bc hasil karya sis….kite lak jatuh cinta lagi dan lagi.2 novel kite baca di hospital tau!yg best kite siap promote novel sis kat nurse2 dan kite lak lupa nk promote blog kite sdri huwaa….all the best sis!

  13. nur dini says:

    bile nak datang penang jeles la!!!!!!!!!!!!!

  14. princess says:

    alah..k.ain datanglah terengganu…
    e-lah dah lame nak sangat2 jumper k.ain..
    datanglah cnie…
    pleazzzz…..

  15. eyrah says:

    kak ain dtg la ipoh….

  16. babyie49 says:

    Wah si0knya ! tpi saia d sekitar Sabah. . I hope Kak Ain dtg . .
    eHehe . .

Leave a Reply