Perkembangan Terbaru AinMaisarah

You may also like...

11 Responses

  1. Nurul Aqilah says:

    Salam Kak Ain,

    wah,ade pulak Impiana keempat,Impian ketiga pun saya masih terkedek-kedek nak habiskan,keluar bila kak ain buku2 tu semua?

    warna pink lah,saya suka.Tapi nanti kesian cik Abang nak tengok semua warna pink tu,hehe.Selamat maju jaya kak Ain.

  2. Alia Jamila says:

    saya ade tv pink,kak ain.
    saye suke sgt pink!!!

  3. Nasuha says:

    ada lgi buku iv pulk?? ok ok..saye akn beli impiana tiga n empt seka;li gus..saye tunggu lagilh nmpknye..

  4. intan says:

    saya kena tunngu buku impiana 3 dan iv..tapi,ada pulak iv.ingatkan penghujung cuma impiana 3 je..saya menanti kemunculannya di pasaran.

  5. MeZ says:

    Salam Kak Ain,

    MEZ harap semuanya berjalan dengan lancar. Mez akan tetap beli buku Kak Ain. Masa first time mez dpt tahu Kak Ain nak buat projek hias rumah tu, memang gembira hati ana sebab tu bidang tu mez memang suka. so alang2 kak ain buat ni, boleh dalamkan lagi ilmu. thanks kak ain.

    Moga perjalanan kak ain semasa menjalankan program jelajah tu baik2 belaka.

  6. Nurul Izzah says:

    Salam Kak Ain,

    dh ada Impiana IV….saya baru beli Impiana dan Impiana II….saya tak suka warna pink sebab warna pink buat saya sakit mata…(kak ain jgn ambik hati)

  7. suliani says:

    ingatkan siri IMPIANA tmat sampai IMPIANA III je tp ade lagi IMPIANA IV…x sabar ni..manuskrip asal IMPIANA III masih dlm proses utk habiskan..mybe mlm ni dh hbis baca..
    Semoga KAK AIN sihat2 selalu 🙂

  8. KUDA TERBANG says:

    SALAM KAK AIN MAISARAH!

    saya sudah baca aku mahu superbibik,bestla kak ain!tapi saya masih lagi tertunggu2 impiana 3!saya harap saya orang pertama yang membeli buku tersebut(di sekolah-nak tunujk2 sikit)hehe..tapi saya x nafikan kak ain boleh menjadi seperti J.K ROWLING MALAYSIA
    ! rakan2 saya yang lain juga suka akan buku buku karya kak ain!
    saya harap kak ain berjaya dalam bidang penulisan! amin..

    birthday kak ain bile?

  9. PINKeysha says:

    kak ain suka pink ke??? klw ya… sy pun sama..

  10. AnodCoco says:

    Salam, kak Ain. Boleh saye tanye sesuatu? Knp kak Ain suke sgt wane pink? Saye x suke sgt wane pink. Pening kepala saye kalo semua bende wane pink.

Leave a Reply to intan Cancel reply