Kedai Pink AinMaisarah di PWTC ~ Ada 5 Hari Lagi!

You may also like...

22 Responses

  1. MeZ says:

    ish² sedihnya x dpt jumpa..
    sekarang ni mez dok pujuk kakak untuk tolong belikan untuk mez. hehe. mez nak sangat beli impiana 3 tu.

    sekolah mana yg terpilih kak ain?

  2. nursyamimi says:

    kak balqis kan kat atas nun? esok baru pegi dgn sekolah. 🙂

  3. ZARIFAH says:

    kak Ain!
    sya tinggl d`kedah..
    jauh sgt laa..
    lgipon..
    syabru ja blik dri bercuti ke luar ngra..
    tringin sgt2 nk pegi sna!!!!!!!
    :((
    :((
    :((

  4. kak ain tak bley buat kat kulim,kedah ke???kalau tak boleh takpe tapi,buat kat kedahla.saya sanggup pergi kesana tapi kalau mama saya taknak pergi saya ponnnn tak bley prgi.kesiankan.uwwwaa!!!!!!

  5. OHHHHH!!!!! Thanks kak ain sebab masukkan gambar Tasya!!!!!! (Yang bertudung merah)

  6. salam kak ainn
    heee x jumpa kdai pink kak ainn
    jumpa kak ain pun dah ok dahh
    cemburu tgok seahorse tuhh grr >.<
    harap dpt jumpa kak ain lagi akan dtg 🙂

    -Hanum-

  7. marjan says:

    kak ain..Marjan pegi ari sabtu niey..
    harap kak ain ingat marjan!

  8. salam kak ain…

    akak masih ingat lagi dgn saya, natasya? saya datang ke gerai akak hari Rabu 24 Mac.

    saya betul-betul terkejut bila ternampak akak semasa saya sedang berada di kaunter sasbadi. habis saja saya bayar buku, saya terus bergegas ke gerai *pink* akak yang comel sangat tu sebab nakkan tandatangan akak.

    saya tak sangka dapat jumpa akak secara live. seronok tak terhingga. tapi sayang, saya tak dapat nak beli set kotak esklusif tu sebab saya dah belanja buat beli buku lain. huhu… sedih T_T terpaksalah tunggu sampai bulan Jun nanti untuk beli Impiana 3. tapi ada gambar kak ain pun tak mengapalah.

    saya harap penjualan novel-novel kak ain bertambah banyak. maaflah saya komen panjang sangat di sini. semoga akak terus maju jaya! ^_^

    p/s: saya sudah baca sedikit Aku Mahu Superbibik dan setakat ini memang best!

  9. Nurul Atiqah says:

    Kitaorang peminat Kak Ain pon terasa dihargai sebab Kak Ain tak sombong.Sudi nak tangkap gambar ngan borak2.Tu yang best tu..go kak Ain!

  10. izzati says:

    salam…
    saya ada tempah novel comel ngan kak ain… tapi kenapa tak dpt2 agi?

    dah seminggu saya hantar wang pos pada kak ain.. 🙁

    mmmm… saya tak dpt pegi pesta buku tu la… sedihnyer!

    saya nak bagi cadangan boleh tak kak ain dtg skolah saya. (semua pompuan) sma tengku amalin aishah putri, kota bharu, kelantan.

  11. Zala Wajik says:

    tak pasal-pasal kena marah, saya simpati ;D uhuk3

  12. [Qt~Me0w] says:

    Salam.
    Hai Kak Ain.
    Kak Ain kenal saya tak?
    Dah dua kali saya jumpa Kak Ain di PWTC.
    Hari Jumaat saya datang dengan dua orang pelajar SSB Aqilah dan Shidah.
    Hari Sabtu saya datang jumpa Kak Ain di Chit Chat SSB.
    InsyaAllah hari ahad saya datang lagi.

  13. Wow!
    Manuskrip Impiana III?
    Kira macam ARC lah?
    Adoi!!!
    🙁

  14. Ieka Way says:

    assalamualaikum..hye kak..ni ieka ni. ingt lagi tak ?? yang pergi pwtc ptg tadi tuh..

  15. Mimi ! says:

    kak ainnnnn~~

    sy bkn tanak jumpa kak ain..
    nakkkkk sgt! smpai nangis tak boleh pergi taww.
    tp yalah~ sy tinggal di klantan.
    bukan senang nk pegi KL.
    ramai yg pergi kedai pink kak ain kan?
    tp sy yakin,, raaaaaaaaaaaaaaamai lagi yang peminat kak ain yang tak dapat pergi.
    wlau apapun yg terjadi,
    sy tetap sokong kak ain.

    btw~ WOW! balqis puna de! hehe

  16. saya pun dah pergi dua kali..
    sekali dengan kawan..
    sekali lagi bawak geng-geng sekolah..
    best..dua kali jumpa kak ain..

  17. afiqaH =) says:

    Kak Ain ,
    Terima kasih banyak banyak , ye !
    suka sangat hadiah tu =)
    Tapi , jealousnya tengok kotak hitam tu . Nak jugakk =(

  18. hidayah says:

    ala….saye teringin sangatlah nk memiliki Impiana 3 and Aku Mahu Superbibik.Perasaan ingin memiliki buku tu makin membuak-buak!

  19. (^.^) says:

    kak ain, buku impiana 3 manuskrip asal tu dijual di pwtc saje ke?

  20. arabell says:

    kak ain ! knp akk tak buad kat jb ? hm ..

  21. says : dear ain maisarah!
    eyka peminat akak!novel terbaru yang eyka beli aku mahu SUPERBIBIK.it was nice~but eyka ade difficulty untk beli novel yg laen.parents ta galakkan eyka with malay novel.then how?huhuhuhu

  22. mao kotak itam tuh!
    jeles2!

Leave a Reply to -violette-nur arina Cancel reply