Kedai Pink AinMaisarah Masib Belum Di Buka

You may also like...

12 Responses

  1. [Qt~Me0w] says:

    ala..
    huhu..
    sy dah lame nak beli buku trus dr Kak Ain..
    kena beli kat kedai buku la nmpaknye..

  2. Ema says:

    Salam kak ain..

    SELAMAT MAJU JAYA DALAM menulis buku kak ain yang seterusnya..
    saya doakan kak ain dapat menulis buku sehebat siri aku mahu..
    x sabar nak lihat buku baru terbitan kak ain..he3

    p/s : berila klu sikit pasal buku t’baru kak ain

  3. Ikin says:

    Ikin aan tungg…:]

  4. fela says:

    seb baek kak ain inform n mak pon pam (x kn mrh nyer )

  5. izzah says:

    Kak Ain, saya adalah pembaca yang telah membuat pembayaran pada bulan Jun yang lalu (kalau tak silap).. tetapi saya masih belum menerima buku yang saya kirim. Soalan saya adakah buku yang saya kirim akan dihantar pada bulan Disember ini?
    Anyway, saya harap buku yang saya kirim akan sampai pada bulan Disember ini…

  6. farah says:

    ala bencinya…mesti mama marah saye kalau sampai tahun depan tak dapat buku yang saye beli terus dr kak ain….nampaknye kene beli kat PWTC 2009…

  7. farah says:

    kak ain mcm mana nak hantar e mail kat kak ain sebab kak ain cakap kene letak alamat email [email protected] tapi saye ade tempah novel comel kat kak ain sampai sekarang saye tak hantar lagi email kat kak ain saye harap kak ain ajr saye mcm mane nak hantar email…saye guna nmbr acount mama saye namenya NORLIA BT ABDULLAH saye harap kak ain terima number acount

  8. Hana_Fadz says:

    k.ain…sya dh byr duit beli noVel comel…tp smpi skang x dpt….still nk tunggu..xmau duit!

  9. Salam, Kak Ain…
    buku BSB-Perang Rumah Sukan akan dilancarkan bila dan di mana?
    sangat-sangat ingin tahu…(^_^)

Leave a Reply