Kad Raya AinMaisarah

You may also like...

26 Responses

  1. DJ Farahani says:

    Salam Kak Ain,

    Wah!Cantiknya design kad raya tu! 😉

    Farah pun nak hantar kad raya dekat Kak Ain.Tapi tak tau la sesuai ke tidak dengan Kak Ain.

    Harapnya Kak Ain terima ye kad raya yang akan Farah pos nanti. 😉

    Kad Raya!

  2. Fieza says:

    Cantiknye kad raya tu!!

    Insyaallah,kalau sempat Fieza hantar kad raya untuk Kak Ain ok..

    Good Luck Kak Ain!!

  3. Salam Kak Ain,

    the card is GREAT!! =)

    Insyaallah nanti Nina hantar kad raya dekat Kak Ain.. Kalau kad warna pink boleh tak? =)

    That’s all.. Saya kena study for UPSR this week.. Wish me luck!

  4. Hana_Fadz says:

    k.ain nnti hana anta ye kad raya untuk kak ain! nnti kak ain balas ye..tapi nnti k.ain anta balik kat hana oke!! sukenye…tapi versi baru kad raya nie guna suara je! hahahahah

  5. Hana_Fadz says:

    k.ain lupa lak…anta lah sekali kad bisnes ye! nnti k.ain anta tau…saya anta nnti nak abis bulan pose!

  6. kak ain nie creatif btol…..sy suke gilew kat design baru kad raya kak ain tu….fuh!!!!gempaq btol kad raya tu…nn tisy p0n akn hntr gak kad ry tu untk kak ain…tp,makesure kak ain bls blk…he3 :p…..good luck kak ain…(-drpd=dhamira/rocky girl-)

  7. Insyaallah nanti saya akan hantar kad raya untuk Kak Ain. Tapi nanti Kak Ain balas balik tau.

  8. Insyaallah….nanti ain bagi kak ain kad raya special tau…..

  9. MeZ says:

    Salam Kak Ain..

    Kak Ain tunggu kad raya dari MeZ ye… 🙂

  10. serius lawa kad raya tu!
    Kak Ain pun lawa 🙂

    Yay,nanti aida pun nak hantar la kad raya.

    Kak Ain , chaiyok2 !

  11. suraya ramli says:

    wah wah wah!!!! cantiknyer!! Kak Ain ni kalau desing hitam putih yang cantek ni hish!! tak boleh jadi ni beli kad raya hitam putihlah!!

  12. Fatihah Ory says:

    Wah nice lar kad raya tuh
    Saya tak hantar lagi kad raya kat kwan..
    Tahun2 lepas sllu hntar, skrg pikir UPSR, nk bagi after UPSR je la

    InsyaAllah saya hantar Kad Raya kat Kak Ain k!

  13. • Alya • says:

    This comment has been removed by the author.

  14. • Alya • says:

    Lepas UPSR ya 😀
    Insya-Allah.

  15. Misz Purplez says:

    Salam Kak Ain,

    Cantiknya kad tu! Tapi, saya sekarang nak pikir pasal UPSR dulu. Insyaallah lps UPSR saya hantar kad raya kat Kak Ain yeh? 😀

    Salam,
    Misz Purplez

  16. Assalamualaikum Kak Ain,
    Cantiknye kad raye tu..ok..insya-Allah..dalam minggu ni Najwa pos kad raye untuk Kak Ain yeh..

  17. zainina says:

    urm,c0mf0rm ker..dpt kad ryer tu,klw hntr kad ryer kat kak ain????cntik sgt kad rayer tuw!!!syer nak!!!

  18. Nur Farahani says:

    Salam Kak Ain,

    Cantiklah design kad raya tuh!x)

    Padan ngan Kak Ain.
    Harap2 Kak Ain hantar kad raya dekat saya…hehe..

    :b

  19. wn'a says:

    ala…lmbtnyer dpt info~byk asgnment…x sempat nk online~byk da tertggl nih…nk jgk kad raye tuh…klu anta tp da lmbt,agk2 kak ain reply x???=) teringin sgt2 nk kad raye dr kak ain maisarah~

  20. NuR CaMiLLia says:

    SAlAm KaK aIn..wAh cAnTik bEtOlZ kAd rAyA kAk aIn Tu..GoOd lUcK..MoGa bErJyE DuNiA aKhIrAt

  21. Kak Ain..
    Lawanya kad raya..
    Saya nak jugakk.. 🙂

  22. nay says:

    yeye..sya dh dpt kad raya tu. mcm x p’caya…

  23. wn'a says:

    kte da dpt jgk kad raye nie…tp lmbt blk…so,lmbt ar tau….pape pon,thanks to kak ain coz sudi anta kt kte….

Leave a Reply