Jadilah Pelajar Sekolah Sri Bangsar

You may also like...

21 Responses

  1. nurulbalqis says:

    waahh..
    dah ada laman web sekali laa 🙂
    Tahniah Kak Ain…
    Sangat sangat tak sabar nak tunggu esok hari 😀

  2. nurulbalqis says:

    Balqis nak daftar laa !!
    Hehehhe..
    Owh, nak jadi pengawas kalau boleh 😀

  3. Hana_Fadz says:

    kak ain sye mntak maaf sangat…mak ckp tak tau bile nk g..tp sye nk g PESTA BUKU 2009
    HOPE DAPAT PEGI..kak ain jika saye tak dpt g cam ne..pasal tarikh tu bile kak ain??/ yg kak ain kate 2 hari tu?? 18 dan 26… ntahla insyaallah… if saya x dapat pegi boleh kak ain pos profile sixth sense? dan kak ain leh simpan x *jika x dpt pegi* sye nk yg pakej 20 ringgit tlg simpankan leh saye beli dari ain maisarah on9… klu x leh x pe…tp kak ain doakan mak saya kasi pegi…hope sgt2..klu sya dpt g saya anta mesej kt kak ain ye!!..klu x dapat g..saye nk beli on9 pakej 20 ringgit..
    alamat rumah
    jika nk pos profile
    6ith sense= 2A-T.01-U.03 BLOK 2A PRESINT 9 62250 PUTRAJAYA
    Nama=Hasanah Najiihah binti Mokhsin
    EMAIL=h[email protected]

  4. NaNa_LiAnA says:

    Wah!
    BESTNYER!
    nk dftar!
    nak daftar!:)

  5. dah register…
    tak sabar betul esok..

  6. Sara =) says:

    Kak Ainnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    terima kasih banyak 😀 sayang kak ain.

    hehe

  7. aLyaLya =] says:

    Salam Kak Ain…

    Dahsyat betullah web tu.
    Alya asyik2 meninjau dlm tu.
    Best!
    Tahniah ye,

    Salam.

  8. wah!!terujanya saya kak ain!!~
    nk jadi pengawas ..hehe
    nk jadi INA
    sebab nama saya INA..
    hehehe

  9. huda nak daftar!!
    TERUJA ADE LAMAN WEB MCM NIH!!

  10. Nina says:

    Dashyatlah kak ain..
    Sampai ade website sendiri..
    Congrats!

  11. cik imah says:

    hidup kak ain! :DD

    huehue~
    nantikan saya dengan 2 orang kawan lagi esok..
    ;DD

  12. Bestnyer……
    dpat jd plajar sekolah mngah
    hehe
    saye tua satu tahun lah klau cam gtu
    (i’m 12)

  13. atifanabila says:

    Salam kak Ain.
    Tifa nak daftar lah.
    Xsbr dah ni((:
    Muda sthn pun blh lah((:

  14. natasha says:

    kak ain nak tanye lah… kenapew saye pergi laman web tuu boleh tapi bila nak tekan kantin tak boleh?? kenapew?? plzzz jawab!!! ke kantin tu belom siap???

  15. AinMaisarah says:

    Selamat mendaftar semua!

    Mari! Mari! Kita jadi pelajar Sekolah Sri Bangsar!

    Dear Natasha,
    Kak Ain sudah bertanya bahagian teknikal. Katanya, mesti klik dua kali di ruangan kantin. Malam ini ramai yang masuk ke laman web tersebut. Server mungkin slow.

  16. bestnye!!
    nak jadi pengawas boleh x?
    hehehe…nak jadi rumah sukan Merah!
    i love red..tapi my best colour is
    green and pink…

  17. estrElla says:

    erm..saya rasa hepi sgt coz dpt jumpa ngan ain maisarah tadi. eheheh.. kiter nak daftar jap lagi. kak ain, nak jadi ketua pengawas bleh?! heheh.. kalau terpilih, janji akan menjalankan tugas dengan baik!!

    neway, kip up the gud job!! tahniah100x
    sayang kak ain… daa..

  18. DJ Farahani says:

    Salam Kak AIn,

    Wahh ! Farah dah mendaftar !

    Farah rumah biru . Hohoh !

    Bestlah laman web macam ni . Thanks to Huda n Kak Balqis coz beri tahu pasal hal ni !=D

    Farah juga boleh gosip-gosip di Kantin!Weee ~ !

  19. Shasha~Acha says:

    saya nak jadi pelajar Sri Bangsar juga!

    Kak Ain saya nak jadi!

  20. farah daN!a says:

    eceh…kak ain teror lah…caya..lar..x sangka laman web sri bangsar pown ok…!!!satu lg nk tanya..em..ahli popular sekolah tukan x kan banyak tu je kot…

  21. rusyaida nasuha says:

    cantek………….!boleh jadi pelajar sri bangsar,sekolah elit ni..

Leave a Reply