Penyertaan Pertama Peraduan Duta Aku Mahu

You may also like...

23 Responses

  1. wahh.
    cemburunya saya Kak Ain .

    nanti saya akan tunjukkan pada cikgu
    borang tu

  2. aleena says:

    kak ain..bila nk ltk gambar hana

  3. kak ain..kak ain ckp takyah tulis ape-ape untuk gambar tu..tp knape yg tu ade diorang buat dialog??bleh ke??

  4. ~nana~ says:

    kak ain,
    kalau nk edit gambar sket2 mcam ltak corak sket ke boleh kan?

    jeles la..bile dpat jumpe kak ain..hehe.

    nana masuk jugak yer

    salam ,
    nana

  5. najwaamira says:

    Wahaha,

    Sy mmg nak ambil pic esk..Nasib baik kaum Adam+Hawa sporting..

  6. This comment has been removed by the author.

  7. ALyA WoNdErS says:

    Ohhh, Kak Ain..
    Ini bermakna, Alya perlu tunjukkan borang tersebut kepada guru disiplin, guru kelas, dan guru besar lah! Sekolah Alya memang peraturannya ketat, itu yang takut tuu =(

    Kalau nak hantar menggunakan e-mail, nak hantar borang itu macam mana yer?

  8. syerahh93 says:

    kak ain,

    check email kak ain boleh? saya ade hantar email. please? dan satu lagi, macam mane ye kalau saya hantar gambar gune email, borang tu pula macam mane?

    yang keliru,
    syerah

  9. sayalah! says:

    WAAAH budak-budak TK Aimiii tuu 😀

    Kak Ain!
    Nak habaq mai ni, bakal ada 2 penyertaan dari sekolah kami ye. Diorang maju sikit hantar awal. hehe (:

  10. sayalah! says:

    Eh lupa pulak, saya irahazira. dah tukar nama. Harap maklum. ;D

  11. hahaha. ira.. maju sikit hantar awal sebab SPM lagi seminggu lah kot. sebab tu kene langsai benda ni awal-awal.
    :))

    P/S: bukan semua budak-budak kelas TK btw

  12. Yana says:

    ola
    hello bello
    kak ain,kalau tak payah tambah apa-apa tak pe kan?
    saya nak cuba nasib untuk menang…
    mana tahu rezeki datang,boleh menang buku yang dinanti-nantikan
    kalau kawan saya nak bergambar,tapi tak nak buku tu,saya boleh ambik kat dia.
    boleh lah bagi saudara yang terdekat yang paling baik dengan saya.
    ok,bye!

  13. Yana says:

    Ola
    Hello Bello
    kalau menang,tak dapat ke buku novelcomel????dapatlah kak ain…saya harap sangat.

  14. fatin hanani says:

    Kak Ain ,
    Fatin nak ambik gmbar tapi kawan-kawan sekelas Fatin tak sporting lah..

    Jealousnya Fatin tgk gmbar ni..
    =(

  15. aafifah says:

    salam kak ain..
    saya nk tanyya, peraduan untuk aku mahu teman tapi mesra tu ada lagi ke tak? dah lame tak tahu siapa pemenang.

  16. misz qiqin says:

    k.ain..
    sy kena hantar lepas tarikh 16nov.. mama ckp tunggu cuti sekolah..
    tp gambar sy dh ambik.

    nanti klu sy dh hantar gambar.. sy e-mel k.ain.

  17. Anonymous says:

    K.ain..
    nk tny skitlah
    knp borang peraduan di pts one xleh download? biler saya tny kt bhgn komen pun, xde org jwp.

    susahler mcm ni.. saya nk masuk peraduan ni..saya nak dpt buku free!
    hukhukhukhuk! tlg saya k.ain!

    blh x klu k.ain ltk borang tu di blog k.ain jek,?

    borang yg blh download punye

  18. misz qiqin says:

    betul k.ain.,. sy pn dh cube download borang tu di blog pts.. tp xblh.

    mcmaner ni?

  19. Fazsky4 says:

    Kak Ain malu la nk tnjk borang tu cam ne

  20. Anonymous says:

    salam kak ain…

    hadiahnye utk pemenang box set bku b’kembar tu je ke?? kenapa tak tmbh lunch ke atau dinner bersama kak ain ye??lg laaa byk org berusaha bersungguh-sungguh nk msk peraduan ni kan kan =D

    ~jun~

  21. ratu anis says:

    kak ain chek email tau…
    saya ada hantar email pada kak ain…

  22. sayalah! says:

    Waah setuju dengan Jun kat atas ni! Jom pergi lunch dengan Kak Ain! ;D

Leave a Reply to sayalah! Cancel reply