Sedutan Aku Mahu Teman Tapi Mesra

You may also like...

24 Responses

  1. najwaamira says:

    Kak Ain mmg suka nama2 artis ya??Handsome sangat ke Zaidi tu??Huhu..Widya with Mr Lobak2..Edrina and Huda nak berebutkan Zaidi mesti lawak cerita ni..Simpankan saya 1 buku ni waktu pesta buku.Tulislah mesej happy birthday sikit 4 me!!

  2. najwaamira says:

    Kak Ain mmg suka nama2 artis ya??Handsome sangat ke Zaidi tu??Huhu..Widya with Mr Lobak2..Edrina and Huda nak berebutkan Zaidi mesti lawak cerita ni..Simpankan saya 1 buku ni waktu pesta buku.Tulislah mesej happy birthday sikit 4 me!!

  3. najwaamira says:

    Birthday saya 15 April 1997.

  4. Anonymous says:

    mesti best crita nih..kak ain..please tlg simpankan buku ni tuk saya k..sy tempah dlu..

    ila_gurl95

  5. KAK AIN….BEST NYA….TAK SABAR BALQIS NAK DAPATKAN BUKU TU….NANTI INSYAALLAH BALQIS JUMPA KAK AIN KAT PESTA BUKU DAN BELI BUKU NI…KAK AIN DAH HANTAR KE NOVEL COMEL BALQIS ??? BALQIS TAK DAPAT LAGI LAA KAK AIN…

  6. please keep one 4 me kak ain…balqis nak sangat buku tu…..

  7. teringinnya nak dptkan buku tu..
    tapi..
    sekarang tak boleh baca..
    ujian lagi 2 minggu..
    mummy & daddy tak kasi baca kalau ujian dah nak dekat…

  8. saya selalunya beli buku baru bila takde ujian dan selepas 1 minggu masa buku sudah diterbitkan.

  9. fazlin says:

    salam kak ain.

    kak ain tlg simpan kat fazlin satu.x sabar rase nk baca buku kak ain ni nampak cam best jer.kak ain kalau sy nk beli buku ni ngan kak ain agak2 bile boleh sampai??

  10. Sara Imanina says:

    salamm kak ain,

    just want to remind kak ain sekali lagi…tolong simpankan 1 bk amttm for sara yerk…
    agak-agaknya bilalah buku ni siap dicetak

    salam ceria,
    ~ Sara Imanina 2008 ~

  11. aini says:

    salam k.ain.

    akk ni mmg sj jer nak buat kteorg x sbr ek?

    ok smpn kan tuk kte satu ek?

    p/s:novelcomel akk dh antar blom?

  12. Anonymous says:

    Nama Zaidi bin zed. Mcm terbalikkan nama zed zaidi jer.

  13. Anonymous says:

    Kak ain simpankan satu untuk saya eh.

    yang benaar,
    zafirah

  14. Anonymous says:

    tersalah eja;

    yang benar.

  15. -hanis ushy- says:

    Simpan satu buat hanis yer!
    Impiana 11 Juga

  16. solehah kd says:

    salam kak ain
    kite da dpt buku tuh…klu kite free kite bg duet yg tekurang tuh ek..sori laa…eh…kite nak 1 buku amttm tuh yek…

  17. salam kk ain,

    wow!semakin hebat buku-buk kk ain yek….dayah doakan semoga kk ain akan terus kehadapa….9mestilah kehapan x kan kebelakang :P)hihhi…kk ain doakan dayah dapat keputusan yg baik ye…dalam ujian nanti :)….okie kk ain x saba dayah nk jumpe kk ain hari ahad nanti(kat PWTC)okie bye…:D

    salam sayang,
    dayah

  18. Salam Kak Ain

    Tolong simpankan untuk Anas buku

    Aku Mahu Teman Tapi Mesra tu tau.

    Nanti anas kasi tahu bila dah buat

    pembayaran,tapi berapa harga dia

    ekkk????

    saya pakai wangpos tau kak ain tau

  19. fazlin says:

    salam kak ain

    kak ain kalau guna wang pos kak ain akan trima bile?selepas 2 ari ker 3 ari??
    kak ain kalau kasi wang pos mesti kena guna pos laju ker??kalau pos biasa kak ain x trima ker??ker lambat trima??kak ain asal novel comel x trima lagi??

  20. Tak sabar-sabar nak jumpa kak ain dekat pesta buku…….

  21. Izzie Izzati says:

    Assalammualaikum,akak.Haritu saya tak ingatlah saya hantar kat mana soalan ni;

    Maksud akak,bayar pos tu bauar guna cek ke??Boleh tak akak tolong balas kat blog saya?Saya takut tak perasanlah nanti.

  22. sye suke bace buku kak ain.buku2 kak ain sumer best.tp syg saye susah nk dptkn buku2 pt coz kedai buku jauh dari umah.insyallah sye cuba dapatkn buku aku mahu teman tapi mesra tu yerk

  23. alia says:

    kak ain…saye teringin nak bace aku mahu teman tapi mesra…tapi susah nak cari lah…..:(

  24. ::fatin:: says:

    best giler cerita ni!

Leave a Reply to ♪♫I am Princess♪♫ Cancel reply