Undian Terakhir Untuk Logo Wannababes.

You may also like...

163 Responses

  1. ika says:

    Hai kak Ain . Ika pilih A n B coz dua-dua nampak unik dan nampak mcm diraja . Hehehehe .

    Yg mengundi dan bagi sbb yg bukan2,

    Ika

  2. solehah kd says:

    salam kak ain..solehah lg suke logo A dan B..
    susah mau pileh sbb sume cantek2 solehah pileh A n B sbb nampak simple n cam royalty hehe..

  3. saya pilih logo C sebab nampak macam diraja.lagipun tu yang paling saya suka.

  4. D.
    sebab melambangkan pergabungan ahli kumpulan TheWannababes.
    Dan juga melambangkan kegedikan mereka.
    Nampak atas dia tu bercahaya jugak.
    Ingat tau pilih D!!!

    SAYA SUKA LOGO D…

  5. salam kak ain..sy memilih logo c kerana logo tue nampak lawa n cam diraja lak…

  6. najwaamira says:

    Saya suka C dan D sebab:

    Nampak royalty,cantik,gorgeous..

  7. Hanisah says:

    Salam Kak Ain,

    Cantik logo2 The Wannababes tu. Tapi, saya pilih…

    Pilihan Saya:A dan F.
    Komen Saya:Saya pilih A sebab ia simple je. Saya pilih F pula sebab mcm nampak diraja je. Ye lah, The Wannababes kan mcm raja kt Sekolah Sri Bangsar tu.

    Yg telah mengundi,
    Hanisah.

  8. Syafiqah says:

    hye kak ain,
    saya pilih lago A and C..
    coz sesuai dengan the wannababes and nmpk more royalty.
    😀

  9. Creepie says:

    slm kak ain, saya sangat pade logo f kerana ia menunjukkan seperti logo kerabat diraja dan crown permaisuri.

  10. AinMaisarah says:

    Salam,

    Haaa.. kali ini susah sikit nak buat keputusan kan? Bila Cik Abang suruh Kak Ain buat keputusan, Kak Ain jadi pening kepala.

    Logo-logo tersebut nampak macam nak dekat sama aje pada Kak Ain, Kak Ain memang suka semua.

    Cik Abang kata, dalam banyak-banyak yang suka kena pilih 1.

    Ahhhh!!… Bagaimana hendak ku pilih, mari sama-sama tolong Kak Ain okay.

    Thanks Thanks Thanks,
    Siapa yang tak undi lagi? cepat undi okay.

    Wasalam
    AinMaisarah

  11. Salam k ain ,
    alya pilih logo F ..
    walaupun mungkin ramai yang kata dia nmpk serabut , tapi kalau mcm tu la nampak GRAND!! hehe .. macam mahal kan ? (sememangnya mahal pon)

  12. fazlin says:

    salam kak ain…

    wah dh lame x jenguk..
    dh banyak entri yg kak ain tulis..

    fazlin pilih b..

    sb b yang paling cantik…
    mmg sesuai untuk tha wanababes..
    bintang d atas itu menunjukkan mereka sentiasa cantik, popular seperti bintang di langit yg cantik lg bersinar..
    thats all my comment..

    bya..

  13. Anonymous says:

    Salam Kak Ain,

    Zafirah pilih logo F sbb ia nampak cantik and mcm kerabat diraja.

  14. irahazira says:

    LOGO F PLEASEE.. 😉

  15. This comment has been removed by the author.

  16. This comment has been removed by the author.

  17. salam Kak Ain..

    saya nak undi untuk
    Logo C dan Logo D
    kombinasi warna yang cantik
    dan
    logo yang melambangkan
    sifat dan perwatakan mereka
    samada yang baik atau yang buruk

    saya
    suka,
    Nurhayati
    Nadhirah
    Muhamad
    a.k.a.
    meLUVe

  18. hanis aqilah says:

    Salam Kak Ain ,

    Wah,lawa lah logo tu 🙂
    Hanis memilih logo:

    Logo F kerana ia nampak lebih serasi dengan gaya Wannababes.

    Yang lain pun OK.
    🙂

  19. Anonymous says:

    saya sa logo B dan F sbb cantik dan sesuai

  20. Anonymous says:

    logo c

  21. Kak Ain !!!
    Balqis nak pilih C ngan F….

    C coz pink !!!
    Balqis ske pink…

    F coz logo tu nmpk meletoop,glamer,popular n gergeous….

  22. Nadhira says:

    Salam Kak Ain…

    Saya pilih logo D sebabnya cantik, warna pink, one of my fav colour & nampak sesuai dengan the wannanbabes….

    Please,please, please pilih D. I know majoriti pilih F but please pilih logo D.

    Salam sayang,
    Nadhira

  23. Salam kak ain,

    saya pilih logo f coz nmpk mcm royalty.Al-maklumlah diorang sumakan ank org kaya.Sesuailah!!Bila buku tu nak keluar, x sabar2lah nak tunggu???

  24. syajaz says:

    salam kak ain

    cantik lah logo2 wannababes tu…susah tol nak pilih…tp syarah rase yang ni paleng cantek:

    PILIHAN SAYE~ A dAn F
    KOMEN SAYE~ yang A tu sbb die nmpk simple dan mnarik…yang F tu plak nampak cam kerabat diraje dan permaisuri punye crown cntik la….

    assalamualaikum kak ain…^_^

  25. FARASYIQIN says:

    salam kkAinMaisarah..

    saya lebih gemarkan logo F kerana nmpak lbey menarik,kerabat diraja, unik,moden,special,gorgeos,sweet, gothic(cket jerw laa),cute n popular, and the best thing is…. MY NAME IS FROM ‘F’!!!

  26. nurizzlin says:

    assalamualaikum kak ain..!!sye pilih logo D & B..sye pilih coz ia nmpak sesuai sgt dgn identit ahli wannababes yg glamour tu..

    k tu jela.. hrp kak ain dpt memilih yg plg sesuai..

    wassalam,
    izzlin.

  27. umairah says:

    assalamualaikum kak ain…umairah suke logo B dan D…Sebab B tu simple dan cantik…yang D tu nampak memang cantik sANGAT…HeHeHeHe…

    tapi klu boleh umairah nak semue

  28. lola&thegeng says:

    lola nak pilih logo c nd f cantik
    sangat lah

  29. Sara Imanina says:

    Salam kak ain,

    Sara pilih logo F.
    Komen ? kalau Sara komen, tentu sama jer dengan komen orang lain.

    Yang sudah mengundi pilihan raya umum ( ehh.. logo the wannababes lah !! ),

    ~ Sara Imanina ~ ^__^

  30. nuha says:

    saye plh logo A and B gak sbb die cantek n sesuai untk kumpulan wannababes tuhh…
    hehehe

    salam….
    nuha

  31. Salam Kak Ain,

    fuh… rambang mata sye melihat logo2 tu… tp hati sye terpikat dengan logo B & C…

    Menarik perhatian sye, cantik, sesuai ngan the wannababes yg gedik melebihi dos tu…
    tu je… harap2, apa yg sye undi menang…

    pengundi logo B &C.
    AQMA

  32. salam kak ain

    saya pilih logo A dan C..

    logo A nampak simple tp menarik..
    logo C pula nampak cm royalty dan simple…

  33. Anonymous says:

    saya pilih c la kak ain sbb nampak cantik

    FATHIAH COMEY

  34. Anonymous says:

    salam kak ain..

    F is fantastic!!!i vote F..

    p/s:mcm PRU ke-12 je..hahaha..sape ahli dewan rakyat k.ain???heheh

  35. fadiela says:

    saya pilih A dan C kerana A nampak catik dan C nampak unik di mata saya.

  36. ^_Siti Nur Farah_^ says:

    Salam Kak Ain..

    Saya pilih A sebab A nampak cantik..

    Yang telah mengundi..
    Siti Nur Farah..

  37. ~dini~ says:

    salam kak ain…

    daa lama saya x bagy komen kat blog kak ain..

    jadi hari ni saya nak undi…

    LOGO F!!!

    nampak menarik sesangat di mata saya!!!

  38. Nur Aqilah says:

    hye kak ain!
    pilihan saya:logo c and f
    sebab:logo c n f nmpk cntk n unik!

  39. Farihah says:

    Saya lebih suka D sebab nampak royalty.

  40. Syuhada says:

    Salam kak Ain,

    Ayooo,susahnya nak buat keputusan.Semuanya cantik..Tapi,paling saya suka adalah D.

    Sebabnya?Sebab nampak royalty,warna pun cantik…I really like it!

  41. **NaTaShA** says:

    kk ain…tasha pilih..logo F…bru gempak logo tu….
    dh dpt emel cerpen tasha??blas la kk ain..kalo x dpt..bgtau tasha di natasha4ever.blogspot.com

    tata…

  42. precious_fabolous says:

    Hai kak Ain,saya suka D sebab nampak royalty,kegedikan The Wannababes and warnanya cantik.Crown pun cantik!!!

    YAng memilih D,
    Karina.

  43. precious_fabolous says:

    Kak Ain,

    ada correctionlah!!!Saya suka C bukannya D!

    Yang suka C,
    Karina

  44. ratu anis says:

    salam kak ain…
    sy pilih logo F
    sbb logo tu nmpk meletop,glamer,popular n gergeous…

    yg telah mengundi,
    ratu anis

  45. ~nana~ says:

    salam kak ain,
    nana pilih C n F sebab :-
    C:colurful…
    f:sebab nmpak elegence…

  46. Anonymous says:

    Kak Ain,

    Pilihan Wanie: c dan f.
    Komen saya : C sbb nmpk tak crowded sgt in the same time nmpk smaRt.F sbb nmpk mcm claSs sesuailah dgn profile wannaBabeS.

  47. Anonymous says:

    Saya pilih Logo D. Bagi saya sangat sesuai. D the best !!!

    Iffah Aqilah

  48. Anonymous says:

    Hai Kak Ain…. Saya pilih emm… susahnya nak buat pilihan. Tunggu sekejap, nak fikir dulu…. Ok dah habis fikir, semuanya amat cantik tetapi yang paling cantik tentunya…….. LOGO D !!!!!

    Yg telah memilih Logo D,
    Ashley Tisdale (Perasan lah pulak)@ nama sebenarnya Iman.

  49. nurul says:

    salam kak ain,

    saya pilih : Logo F
    alasannya kerana logo tu nampak seperti queen dan lebih berkuasa…
    dan cantik.

    sebenarnya, logo yu untuk ape kak ain? saya tak berapa faham kegunaannya…

    yang mengundi,
    nurul

  50. naziraizaty says:

    Semuanya cantik tapi yg ok dmata naz A & F…
    ..meNampakkan THE wANNABABes fESyen,rOyalty of sRI bangsar n cantIK..

  51. ABBY says:

    abby rasa logo f smart..

  52. lola&thegeng says:

    sy nak pilih c and f because kedua duanya nampak unik dan diffrent dari yg lain lain.

  53. farah_hanum says:

    salam kak ain…
    saye undi:F
    sebab saye rasa unik pastu macam diraja….

    yang suke logo F….
    farah_hanum.

  54. salam k.ain

    kite pilih logo C n F.
    sebab dua2 nmpk elegant ckit..

    barulah menarik perhatian orang ckit..

    and glamour ckit..

  55. Salam kak ain,

    Dayah pilih logo c ngan logo f sebab ianya lawa!!!!dan sesuai untuk cover aku mahu bergaya!

    yg telah mengundi,
    dayah

  56. Anonymous says:

    salam kak ain,
    saye pilih logo C dan logo F.
    logo t namapk mcm sesuai dgn buku “aku mahu bergaya”.
    yg berbulu punya saye rase mcm tak sesuai.

    yg mengundi,
    SHAIKHA

  57. nuemie says:

    salam kak ain..
    saya pilih logo f..
    muktamad!..
    =)

  58. hamiza says:

    salam kak ain.saya pilih logo F sbb memang cantik dan nampk glamor.kan diaorg ni kaya ng glamor.nampk ciri2 diaorg kat logo ni.

  59. zahidah says:

    kak ain!
    say pilih logo c..
    cantik sangat!

  60. Anonymous says:

    Isya pilih F sebab ia cantik dan tak terlalu simple macam yang lain-lain. Lagipun F yang paling cantik
    dan unik…dan sesuai untuk cover Aku Mahu Bergaya!!

  61. Saya pilih logo B dan C..Dua-dua menarik..

  62. syafikah says:

    Ika suka C sebab cantik,elegan,and royalty.

  63. puteri says:

    saya pilih F dan C…..cantik…

  64. Fathiah Comey says:

    Salam kak ain; fathiah nak pilih logo C la sbb it still look royalti although simple skit, kalau logo d tu pulak, mmg nampak royal and melambangkan kegedikan mereka tapi serabut sangat and crown die tu mcm crown king.Anyway, saya serahkan pada kak ain untuk buat pilihan yang tepat.You are the boss, you are the one who gonna decide which is the best one!;)

    Salam teristimewa dari,
    FATHIAH COMEY :)[“-“]

  65. kak an, sy pilih Logo F, because it’s like Majesty and it is so beautiful

  66. NABILAH says:

    salam kak ain,saya pilih B and F.

    NABILAH

  67. Anonymous says:

    salam…..saya suka logo A dan F….memang fantastic betul..(bak kata orang putih lah)….

  68. H!LyA says:

    salam kak ain,hilya pilih logo F sbb really,really,really cantik!!!
    logo F tuh nmpk unik!!

    yg mengundi,
    H!Lya

  69. Kak Ain,Azreen pilih logo F sebab nampak mcm kerabat diraja dan cantiklah………..

  70. Anonymous says:

    kak ain ,
    saya pilih logo E sbb menarik dan nmpak simple..

    tu je…

    salam

  71. imah says:

    salam Kak Ain..
    saya pilih logo c..
    nmpk simple n cntik…
    siapa setuju dengan saya??

  72. Anonymous says:

    saya setuju dengan imah…logo 2 nmpk simple je…

  73. Anonymous says:

    hye everybody…
    i think logo c is more suitable for wannababes..look gorgeous..i love it!!

  74. Nik Nornisa says:

    This comment has been removed by the author.

  75. Nik Nornisa says:

    Saya pilih logo C dan F…sebab logo tu nampak cantik dan more royalty…

  76. Anonymous says:

    saya pilih logo F sebab nampak cantik dan royalty

  77. ann says:

    Saya undi logo F.

    Kak Ann PTS One

  78. ash_haidah says:

    pilihan saya: A dan F

    because: nampak macam cool, lebih
    berjenama, lebih ranggi,
    lebih vague

    ash_haidah

  79. }~~EiLa~~{ says:

    LOGO F pilihan saya..
    tp saye lebih suka warna ungu tu ditukar la

  80. atu aliah says:

    salam kak ain…sayer piley logo c ngan logo f siewbab lowgo2 tersebut nmpk cam elegant ‘n’sesuai lar dgn diowang coz diowg kan ank owg kayer2…ok…wassalammmm…

  81. Anonymous says:

    hai kak ain..tikah pilih logo F.
    sebab logo F lebih unik,cantik,dan nampak sungguh menyerlah!

  82. Anonymous says:

    hai kak ain… saye rase saye pilih C dgn F… comel la

  83. ^^zurin^^94^^ says:

    salam kak ain…
    sye rase nak pilih logo F..
    mcm ok jek.. hehe,.,.

  84. Nor sabrina says:

    hai kak sarah atau kak ain .saya pilih logo d dan e .sebenarnya susah juga nak buat pilihan sebab semuanya cantik -cantik belaka . saya tanya pendapat kawan sekolah mana yang cantik .diorang kata d dan e cantik saya tak tahu kenapa.

    daripada :[email protected] (sabrina) magic

  85. h a n a says:

    + hye kak ain +

    + hana ske yg F ngn C +

    + sbb die cute n glamour! +

    [tp yg laen pon cute gakk]

    + tp F ngn C lg bes! +

    + xoxo f0m me!=) +

  86. Anonymous says:

    Sye rse mmg ok klu sye pilih E …
    E tue simple jew.. X serabut sgt mcm F tue…

  87. Adlina says:

    Helo Kak Ain!Saya suka logo F sebab nampak cantikkkkkkkkkk sangatttttttttttttttt!!!!!!!!!!

  88. Anonymous says:

    Hai Kak AIN,Saya pilih logo A & C sebab cantik dan melambangkan WB yg dilayan seperti raja.

  89. Nur Farahani says:

    Salam kak Ain,

    Saya pilih Logo F kerana,Logonya sangat cantik dan menambahkan kegedikan mereka.Amacam???

    Salam lebaran,
    nur farahani 🙂

  90. chibi says:

    salam k.ain saye plh logo A & F sbb nmpk simple & sesuai ngan kegedikan mereka….

  91. Anonymous says:

    hai kak ain…..saya rase saya lagi suke logo f….sebab nmpk royalty & sesuai ngan kegedikan THE WANNABABES yg t’lebih dos…

  92. Anonymous says:

    kak ain,sayer pilih logo F dan A.logo F dan A cantik,royalty dan menampak kan diorang tu suka popular cam puteri yg cantik jelita.[cewah]

  93. kak ain saya pilih d sebab ianya simple and dimple kalau yang lain tu semuanya nampak macam penuh sangat la kak ain.

    yang mengundi

    laily asyikin

  94. pLAyfOoL wan says:

    salam kak ain…
    bg saya, saya suka c….
    lambang crown tu membuatkan ia nmpk royalty sesuai dengan karakter kumpulan the wannababes yg gilekan kuasa dan mementingkan fesyen..
    walauapa pon, yg laen pon lawa gak…
    x sabar nk tunggu buku nie terbit..

  95. yana says:

    saye suke logo c dengan fsebab cool n trendy

  96. kinder_bueno says:

    kak ain,
    bueno rse F n 8 sweett sgt!

  97. emo rockszx says:

    c lawa kak cunn….

  98. amalia says:

    salam kak ain…sy rase logo F aling cantik…coz terserlah kegedikan pada logo tu…

  99. siti_12 says:

    salam kak ain….

    siti suka dengan logo F dan B.
    dua-duanye nampak unik.cantik,tertarik,menarik.
    harap dapat dijadikan kulit buku aku mahu bergaya.

    salam ceria
    -siti-

  100. ain says:

    salam kak ain
    ain rasa logo F
    sebab ia nmpk mcm org kayadan perasan

  101. sabrinacutez says:

    salam kak ain..
    saye ske logo f..
    nmpk royalty giler..

  102. azizah says:

    salam kak ain.saya pilih logo F sebab nampak cantik dan BERKUASA

    itu je kot.tata

  103. Shasha~Acha says:

    kak ain sye choose logo c and logo f

    so cutezz

  104. siti fatimah says:

    assalamualaikum kak ain

    saya rasa B,C,D
    tp saya rasa sume cantik
    hehehehehehe:D

  105. iqa ajerlah! says:

    salam kak ain
    saya plh logo F
    ia nmpk lg cool

  106. Kak Ain, saya pilih Logo F sebab logo tu macam Queen sikit,
    sesuai dengan The Wannababes

  107. nfarzana_08 says:

    Aslm kak Ain…
    saya suke A ‘n’ F..
    cause yg ‘A’ simple but look nice..
    yg ‘F’ tu look like crown little bit…so i like it!!

  108. saya pilih c dan f…sbb f nmpk cntik n royalty dan c nampk so so so cute!!!!

  109. gemini girlz says:

    Saya pilih C kerana logo C dipenuhi dengan warna dan tidak terlalu plain.Ia juga kelihatan sgguh royalty dan sama sprti wannababes yg skekan kemewahan…

    skema sungguh…ehehe
    salam syg,dina

  110. knew-rule says:

    salam kak ain,
    saya pilih logo B dan F..
    saya pilih B sbb dye simple and it can be describe as the wannababes personality… haha.. lagi satu logo F.. saya pilih F sbb nmpk mcm ‘royalty’ and unik..

    -nurul-

  111. nana says:

    nana suka logo F tapi nape sume dua warna je??????????

  112. Kak Ain saya lebih suka logo c

  113. princ3ss ila says:

    pilih A and C…becoz nampak cam logo2 yang cute

  114. azfa-MJDK says:

    sye ske yg b n f
    b:simple
    f:logo yg cntik,pretty,n sesuai utk wannababes yg gdik2 tu

  115. sya ska C & F, nmpak ranggi n cool!!

  116. $u says:

    a’kum kak ain,
    sy lbeh ske logo f coz THE WANNABABES kan group yg dhormati, dsanjungi N dkenali kat SSB.n 1lg logo f brlmbgkn royalty so ssuai dgn cri2 THE WANNABABES, this is the best pick…^_^

  117. Nur ieLa says:

    Salam,k.ain..
    iela pilih c sebab warna logo
    yg menyerlah sama dgn sikap ahli The Wannababes yg gedik tahap kritikal..huhu. Yg lain pun ok..

  118. amani says:

    assalmualaikum,kak ain.zati99 suka dan pilih f. f is so fabulous,glamor dan melambangkan kegedikan the Wannababes.

  119. Nurul Izzati says:

    assalamualaikum,kak ain.zati99 pilih f.F is so fabulous,glamor dan melambangkan kegedikan The Wannababes.

    salam,
    zati99

  120. far far away says:

    salam kak ain..
    pendapat faten,elok kalau kak ain pilih logo f..
    nampak cantik tapi kalau logo tu warna pink macam logo c,lagi lawa..

    ~faten~

  121. syaffaa says:

    nk logo f
    klu bley akk ltk la yg kepak2 ayam chiyket

  122. 'Ainaa says:

    Saya pilih logo F.Lagi sesuai dan nampak cantik.

  123. salam kak ain..
    saya rasa saya pilih logo F dan C..
    coz ia nmpak unik n royalty sesangat …
    cute,,,cntik….sesuai ngan tajuknyew..AKU MAHU BERGAYA tu….
    arap kak ain stuju ngan cdangan saye….

  124. salam kak ain..
    saya rasa saya pilih logo F dan C..
    coz ia nmpak unik n royalty sesangat …
    cute,,,cntik….sesuai ngan tajuknyew..AKU MAHU BERGAYA tu….
    arap kak ain stuju ngan cdangan saye….

  125. NuR CaMiLLia says:

    sAlAm KaKaIn SyE pIlIH A DaN F.. KeRAnA kEdUa-DuAnYe NaMpAk KrEAtIF DaN mEnaRIK

    HrAp CaDaNgAn SyE Ni kAk aIN tImBaN-timbAngkAN K..

  126. ina cute says:

    kak ain saya dah pertimbangkan saya pilih A .ok bye

  127. nurin says:

    A’skum kak ain..sy pilih logo A dan F sbb:A-NAMPAK UNIK N ROYALTY.
    :B-NAMPAK MEWAH
    SNGT,SESUAI DENGAN PERSONALITI WANNABABES YANG SUKAKAN KEMEWAHAN N GLAMOROUS.hehe…
    -yg e-class,huda

  128. wanie_iezma says:

    sy plih logo A dan F……. suke sgt…

  129. wanie_iezma says:

    sy plih logo A dan F……. suke sgt…

  130. AnodCoco says:

    salam kak ain. saye pilih logo C n F. catik sgt.

  131. d. sesuai dengan kumpulan the wanababes!

  132. kitgirlkat says:

    Assalammualaikum Kak Ain,
    saya rase logo E & D

    sebab2 logo D :-
    ~ade crown kerinting (suke!)
    ~ade pembayang kepak

    sebab2 logo E :-
    ~kecik nmpk cute sgt !
    ~ade kepak besar
    ~ade crown kecik mmg nmpk cute giler!

  133. Iyla Frida says:

    c,tapi f pun ok jugk…
    c sbb,wrne die pink..
    geng wannababes kn mcm gedik kn..
    sesuai sngtla 2…
    f plak sbb nmpk mcm royalty gitu..
    waduh..

  134. salam kak ain…
    hanis pilih logo E.. sbb mahkota kt logo E 2 mlambangkn bahawa betapa brkuasanya kumpulan The Wannababes…
    hanis ska sngt logo E..:)

  135. eYrA says:

    salam kak ain…eyra rase, eyra nk pilih logo C…nmpak sngat2 lawa…

  136. syafiqa says:

    lawa-lawa lah 🙂

  137. amaliamazlee says:

    salam akak ain.Amalia lbh sk logo A KERANA IANYA CANTIK SIMPEL DAN MENARIK IANYA SERUPA DGN LAMBANG ROYALTY.

  138. amaliamazlee says:

    salam akak AIN.amalia pilih logo A kerana kerabat diraja amalia pun plh logo A kerana melambangkan keberanian seseorang itu seperti sultan JOHOR.Lagipun ianya simpel dan cantik tau.

  139. amaliamazlee says:

    salam akak ain.Amalia lbh sk logo A KERANA IANYA CANTIK SIMPEL DAN MENARIK IANYA SERUPA DGN LAMBANG ROYALTY.

  140. sumayyah says:

    salam kak ain….sumayyah suka logo yg A because its smart and cool jer… hohohohohoho
    🙂

  141. ina says:

    saya pilih A&B sbb ia nampak cantik

  142. ina says:

    saya lg suke logo A dan B..sbb ia nmpk unik.

  143. salam kak ain.balqis a.k.a aqis lg ske logo c & e sbb nmpk gedik and gurly…sesuai dgn gaye tujuh gadis The Great The Wannababes…

  144. izzah says:

    nadia suka e dan f……sebab dua 2 ni unik dan sesuai untuk the wannababes yag mengejar popularity.tapy yg f tu lgy best la…

  145. saya pilih F sebab ianya nampak lebih menarik dan padan dengan kumpulan The Wannababes yang sukakan glamour….

  146. Fadh Lyna Fc says:

    salam kak ain…

    saya pilih logo F
    sebab logo tu nampak eksklusif,eksotik,unik,fantastik dan logo tu nampak terbayek dari yang lain-lain.

    bye dari,
    fadhlina(alin)

  147. Fadh Lyna Fc says:

    This comment has been removed by the author.

  148. ryuhime2298 says:

    Salam Kak Ain hmm.
    Sume logo cantik . tapi bagi the Wannababes Diyana cdgkan logo E dan B sbb yg logo B tu tampak elegan dan logo E nmpk glamor dan royalty

    Tulus ikhlas,
    Diyana

    Ps:sbenarnye logo E yg plg cantik pada mata yana tampak royalty dan teramat glamor!!

  149. ryuhime2298 says:

    lupe sori yanasuke F paling cantik sangat glamor

  150. saya pilih F…sebab ia bersesuaian dengan tajuk buku…

  151. salam kak ain..
    Nama saya Nurin Izzatty. Saya memilih logo E dan D. Saya pilih logo E dan D sebab semua nampak simple dan tak terlalu gedik. Susah juga nak piih sebab semuanya cantik-cantik.

  152. Salam Kak Ain..

    Nama saya Nurin Izzatty. Nurin bersekolah di Sekolah Kebangsaan Subang Bestari. Nurin sangat suka logo E dan D. Sebab, logo tu simple dan tak terlalu gedik. Susah juga nak pilih sebab semunya cantik-cantik.

    Nurin guna blog mak Nurin sebab Nurin tak ada blog. Tapi, Nurin nak sangat komen dekat blog Kak Ain Maisarah

  153. Fitriah Ayn says:

    c dan f…
    c sebab ia nampak pinky dan gah..
    f sebab ia nampak macam princess atau diraja walaupun kurang pinky..

  154. qila says:

    f lah kak ain.nampak lawa dari yg lain..

  155. alia adnan says:

    hai kak ain… lia pilih logo a & b kot sebab ia nampak simple, menarik dan melambangkan royalty THE WANNABABES

    -lia

  156. fateen cutes says:

    hye kak Ain,fateen pilih logo F sebabnya The Wannababes kan gedik-gedik dan vogue-vogue belaka,jadi sesuai sangat logo tu dengan group The Wannababes :’)

  157. syira iha says:

    Saya undi logo c.sebab cantik..

  158. syira iha says:

    Kak ain.logo f tu cantik la..ia melambangkan kegedikan the wannababes..
    -iha

  159. Batrisyia says:

    F 😀

Leave a Reply