Ulasan Berita Pelancaran Buku ke-10 AinMaisarah

You may also like...

28 Responses

  1. EyRaH says:

    This comment has been removed by the author.

  2. EyRaH says:

    wah2 banyaknya peminat kak ainmaisarah….sy doakan semoga kak ain maisarah terus berjaya….kak,25 ari bln ade x buku Buletin Sri Bangsar: Kini Berwajah Baru.

  3. aida says:

    wah .
    glamornya kak ain.
    tapi saya tak pergi pun.
    sebab adik saya demam 🙁

  4. MeZ DiaRy says:

    SAYA NAK BELI TERUS buku ke 10 dari KAk Ain.

    Nama: MAs Erni Zatty bt Mazlan
    Email: [email protected].

    saya nak beli pakej RM30

  5. Hana_Fadz says:

    This comment has been removed by the author.

  6. Hana_Fadz says:

    kak ain best nye dpt pegi…saye x de rezeki..ari isnin tu spe nk g ari isnin waktu sklh…tgklah dulu tp mak kate suruh la kak ain pos profile 6ixth sense dan mak kate leh beli on9…seronoknye sye nk beli sklai ngn buku BSB dan Buletin ye kak ain! kak ain cam ne ye mmm…btul kate eyrah ade x buletin sri bangsar kat cana..tp mak mcm x nk g jerk… kak ainn tlg la sye nk beli buku BSB ngn buletin dye!!!! 25 tuh nnti sye pujuk mak saye ye kak ain…smlm sye anta msj tp kak ain x balas pun 🙁 saye pun nk beli buku terus dari kak ain…
    Nama:Hasanah Najiihah bt Mokhsin
    Email: [email protected]
    kak ain please pos kan profile 6ixth sense bleh??? kak ain minta alamatnye klu nk post ye!

  7. gmbr sy x brape nmpklah… sedihnyer… btw, sy rase sgt gembira coz dpt gi majlis semalam 2 & dpt beli buku kak ain…. thanx kak ain!! (~^0^~)

  8. mImAmI says:

    Beshnya…
    Kak Ain cepatlah buka pembelian buku online..!!Tak sabar+teruja nie..

  9. nabilah says:

    kak ain ade x 22.4 nih…klau ade syer nk ambik gmbr ngan kak ain!nabilah ikut rombongan sklh..mntk mntk kak ain ade..;)

  10. kak ain cantiiiiiiiikkk sangat hari tu…lagi2 baju blouse kembang warna hitam tu nampak vouge sangat!

  11. Salam Kak Ain,

    Ingat saya lagi x? Saya yg takut2 time nk amik autograf Kak Ain.. Hehee

  12. salam Kak Ain.
    sudah boleh membuat tempahan bukan?

    saya mau tempah
    pakej RM30 ye!

    [email protected]

    nanti Kak Ain mail saya,
    apa yang patut saya buat ye.

  13. sya says:

    kak ain ada ke ari ni saya nak gi dah ni

  14. DJ Farahani says:

    Salam Kak Ain,

    Beribu-ribu ampun Kak Ain!Tak dpat pergi !

    Sebab,Farah pergi pukul 4.00 petang.=(

    Kak Ain,boleh bagi no.tel tak?=D
    Minta maaf sekali lagi ya Kak Ain…

    Salam Sedih,
    Farah

  15. Ayuni says:

    Mungkin saya akn dtg on Monday. Hahaha

  16. aLyaLya =] says:

    Kak Ain,

    Sebelum tempahan buku dibuka, Alya nak tempah satu set pakej RM30 dulu ekk….

    Nama; AlyaRohaizan.
    Emel; [email protected]Bila jualan online nak dibuka? Tak sabar! =D

    Salam.

  17. Hana_Fadz says:

    kak ain saye pun nk satu pakej yg 30 ringgit lah…x jd yg 20 sbb nk baca kisah fasha lps balik dr new york tu! apa jadi tau kak ain inyaallah klu mak kasi sye pegi time 25 tuh kak ain sye salah tgk kalendar…26 tu arie ahad cilap la.hehheh..sorryy…tp kak ain saye harap saye dpt g…25 tu kak ain ade ke tp kak ain ade 26 yer..cam ne saye nk amik profile 6ixth sense tuh??

  18. gemini girlz says:

    Salam kak Ain,
    Bila ye akak nak masukkan gambar…
    Tak sabar nak flashback apa yang berlaku dekat Pwtc semalam..

  19. Hana_Fadz says:

    gemini girls and sape 2 x yah la
    excited sgt pasal smlm…kite sedih coz x dpt g..so jgn la trlalu ske..kak ain kan kak ain ckp ubat duka…hmmm…saye makin cdih adela…+ jealous

  20. Salam,Kak Ain.Saya Sabrina Maisarah.Saya datang masa pelancaran buku tu.Tapi saya tak dapat jumpa Kak Ain nak minta tandatangan Kak Ain.Saya sedih tak dapat tandatangan Kak Ain!!

  21. Hana_Fadz says:

    satu lagi kak ain…masa tuh kan kakak saye ( zafirah ) ade beli buku [email protected]…yg pasal raya tu… LE SHU REN TUK..hehhe tp kakak sye x dapat pun buku novel comel yg OPS PIKAT DI AIDILFITRI Tu..
    hmmm…kak ain cam nie lah klu sye pegi kak ain bawalah profile 6ixth sense tuh ngn novel comel tu…if ade ye kak ain!!

  22. Amaelia says:

    Kak Ain,
    Saya nak tempah pakej RM30 sekarang!!Ni emel saya:
    [email protected]

  23. kak ian saya nak tempah buku yang pakej rm30 tuh sekaranh

    nie emel saya
    [email protected]

  24. Hana_Fadz says:

    This comment has been removed by the author.

  25. Hana_Fadz says:

    kak ain saye pun nk order skang..sye nk pakej 30 ringgit kak ain klu dh bace comment sye yg kt atas tu…kak ain fahamkan..
    saye nk beli pakej 30 ringgit then kan kak ain kan pos…so kak ain pos skali ngn profile 6ixth sense ye! pos laju nnti saye tmbah la duit untuk pos laju tu…
    dgn novel comel KLU ADE..tau
    nama- hasanah najiihah bt.mokhsin
    nie email
    [email protected]

  26. salam kak ain.
    saya nak tanya bila jualan buku BSB akan dibuka secara online?

  27. salam kak ain.
    saya nak tanya bila jualan buku BSB akan dibuka secara online?

  28. best sgt dpt jumpe kak ain ari tu
    actually,hari tu birthday ina…
    xsangka dpt jumpe kak ain…
    pics ngan kak ain pun ade…
    lps ni bila buku ke-11 nk kluar?
    xsabar nk tggu…

Leave a Reply