Top 20 Novel Remaja di MPH Alamanda – Jan 2009

You may also like...

59 Responses

  1. mania says:

    Saya beli boxset AKMKNY …
    Sokong!Sokong!
    Usaha Kak Ain nak wat novel berkembar tue…

  2. ♥J-A-S♥ says:

    Jas bli boxset Aku Mahu Ke New York..
    Kak Ain..Kat skolah Jas..
    Mmg rmi gilew bawa buku Aku Mahu Ke New York !!
    Semua kata “Best tau citer ni”..
    HAhaha…Tahniah Kak Ain !!
    Jas menunggu Aku Mahu Jadi Romeo & Aku Mahu Jadi Juliet !!

  3. ratu anis says:

    saya beli boxset AMKNY…!!!
    hE hE hE…
    ramai kwn2 sye ckp buku2 kak ain PLING BEST..!!!
    wehuu~~

  4. saya beli boxset AMKNY….
    saya suker semua buku kak ain..=)

  5. Natasha says:

    saya bli boxset AMKNY…
    kan sy bli dgn kk ain..hihi…
    sy xsaba nak bacer AMJ Romeo &AMJ Juliet.

  6. Hani says:

    Saya beli boxset AMKNY.

    Bila kawan-kawan saya di sekolah dapat tahu saya beli boxset AMKNY, semua kata nak pinjam.

    Tahniah Kak Ain! =D

  7. wani says:

    Assalamualaikum Kak Ain

    Saya beli boxset Aku Mahu Ke New York!!Cita ni BEST Kak Ain.Kawan2saya cakap macam ni juga.

    Saya akan terus menyokong Kak Ain!~

    TAHNIAH KAK AIN!!!!~

  8. nana bli boxset jugak..kq ain reply emel nana pliz..bezzt sesangat! kt PSS skowl nana ade byak pbk pts ..bk k ain pon ader..

  9. fiRna cRom says:

    sy pon beli boxset AKMKNY..
    mmg best la cite tu…
    novel comel pon best jgk….
    kwn2 sume nk pinjam..
    but,sy x kasi coz takut rosak..huhu…
    sy mmg suke sgt2 bace buku2 yg kak ain tulis..
    u are the BEST kak ain…

  10. saya pilih
    C) Boxset Aku Mahu ke New York

    mestilah beli
    bookset lagi.

    mane ade class
    pinjam-pinjam kawan.
    ghee..

    di sekolah,
    buku AMKNY1&2
    sentiasa bertukar tangan.
    ada yang cikgu tengah beri ucapan
    [perhimpunan]
    boleh lagi baca.

    btw,
    tahniah kak ain sebab
    sentiasa menjadi
    pilihan remaja remaja
    masa sekarang ini.

    dan
    tak sabar untuk
    Aku Mahu Jadi Romeo & Aku Mahu Jadi Julie

  11. kter bliy setbox arh,,mner ley bliy asing2,,rugi jew,,kter ny pown jnis org yg tak sker pinjam buku2 org,,Kak Ain nyer buku mmg DA BEST n DA BOMB arh,,tak sabar nak bcer IMPIANA 3 N AKU MAHU JADI ROMEO&AKU MAHU JADI JULIET,,erm,,buku tuh,,dbawah satu buku atau asing2,,??

  12. Puteri Sagi says:

    Salam..
    Saya beli boxset AMKNY..
    Kawan sy ade sorg beli,die bwa gi sekolh.Pastu kawan yg lain tengok,semua nk pinjam.
    Bile sy da beli dan bwa gi sekolh,ade yg nk pinjam ngan sy plak..
    Sebabnyer buku kak ain semua best2.;D

  13. AchikAina says:

    Kak Ain ..
    saya baru jer beli AMKNY1
    tapikan kak ain ada lagi set box AMKNY dekat kedai buku berhampiran..
    aina tgh kompol duit nih..
    hehhehe..anyway..
    SAYA SANGAT SOKONG!
    kak ain buat novel berkembar lagi.
    sokong!sokong!sokong!

  14. Nadhira says:

    saya beliecara berasingan buku Aku Mahu ke New York 1 & 2….
    tp rugi sgt….
    masa tu tak nampak boxset bila nak bayar baru ternampak….
    !!!!!

  15. Semue nye beli boxset,,saye pon nak ikut diorangla!~

    Cewwah,,saye beli boxset drpada kak.Ain!!

  16. Saya beli boxset AKMKNY jugak!
    Tapi sedey la bila da bukak,
    borang tu dah tamat tempoh!

    Kesian Pa’ie!

  17. fiqah says:

    saye beli box set AMKNY…. bile pegi skolah semua kwn saye nak pinjam…. tapi diorang slalu mintak AMKNY 2

  18. Annan_97 says:

    Saya x beli dua2.. Dua2 pinjam kawan.. sorry sbb x beli.. x der duet + buku tuh x ada di kedai buku berdekatan..

    sorry,
    Annan97

  19. sye beli boxset trus
    kwan sy pnjam sy bku 1 coz die dh beli buku 2

  20. MeZ says:

    Mas dah beli boxset aku mahu ke new york… buku kedua lagi best sebab telatah 7 geng wanababes lucu sangat.. ramai kwn mas nak pinjam buku 2.. bila mas beli n bawa buku kak ain kat skolah mesti ada org nak pinjam… nampak je nama ain maisarah terus nak pinjam. kak ain memang popular kat skolah mas..

    MAs tunggu buku yg akan keluar terutama Aku Mahu Jadi Romeo & Aku Mahu. mcm best.

  21. Hidayah says:

    uh,mesti best en?

    saya beli set box sekali,..
    dari kak ainlah! =p
    erm,x sbr tunggu cite 2!
    p/s:uh,anonymous suda lesap!

  22. GREENITEPINK says:

    camane nk masok menulis cerpen pts

  23. ihdinimj says:

    saye beli boxbet buku2 tuh!! tak payah susah2 beli kedua-duanya..

  24. just me says:

    saya bli AMKNY 2. AMKNY 1 borrow from kwn..time nk bli boxset xdak duit..hee
    nyway mmg rock glerr ar sume bku kak ain..
    teruskan usaha !

    :peanut94

  25. aLyaLya =] says:

    Assalamualaikum, Kak Ain .

    Eh , Alya beli yang boxset punya . Siap beli terus daripada Kak Ain lagi !

    Hehe =]
    Salam ,
    Alya .

  26. Wa….da lamer x tulis komenn!!
    Winduh ngan Kak Ain..
    Slamer ny kan sayer dowk kat Maahad Muar(nk bgtau klu Kak AIn x tau!!)
    hurmm…bg sayer lorh…
    Sayer beli set berkembar AMKNY..
    Sya menunggu buku Aku Mahu Jadi Romeo dan Aku Mahu Juliet…
    Semoga beshh!!!

  27. DJ Farahani says:

    Saya beli Boxset!

    Hehehe…..Best yang teramat criter ni!Congrats kak Ain!Do the besttt!

  28. #Farah Hanum says:

    salam kak ain…
    saya beli boxset dari kak ain…yang buku set yang kak ain racankan tu memang best…tapi sape yek yang jadi watak utama???wannabes ke?the saiz xl ke?ataupun the saiz s???harap kak ain buat mnuskrip tu dengan cepat…erm drama aku mahu saiz s bila nak kuar kak ain???harap kak ain jawab…:)

    wassallam…
    farah hanum

  29. Shila says:

    saya pinjam dari kawan,kedua-dua sekali.dalam satu hari saya dapat habiskan!!!and,buku aku mahu ke new york 2 lagi mantap!!!best giler!SYOK!

  30. *afiqah* says:

    saya baru jer beli novel aku mahu ke new york 1& 2.best lah cerita dia.boleh dikira ‘best novels ever’!!!

  31. Hanisah says:

    Salam Kak Ain,

    Saya beli BOX SET AKU MAHU KE NEW YORK BERKEMBAR tu..

  32. Assalamualaikum Kak Ain.Saya Sabrina Maisarah.Saya membeli boxset aku mahu ke new york 1 dan 2

  33. +AIDA+ says:

    Saya Beli Yang BOX SET a.k.a BUKU NEW YORK 1 DAN 2 BERKEMBAR…

  34. Hai Kak Ain saya beli boxset.kat sekolah yana, yana tanya semua orang,hampir satu kelas budak perempuan beli boxset.dorang semua cakap best sangat cerita AMKNY.ada kawan yang pinjam kat yana,tapi baru je baca separuh buku,terus die beli boxset.die cakap bes sangat and die akan terus sokong Kak Ain…..

  35. eyrah says:

    sy beli boxset AMKY…best giller!!!

  36. sayalah! says:

    Saya tak beli lagi sebab Kak Ain cakap nak bagi hadiah =( Jadi sekarang saya tak tau sama ada saya perlu beli AKMKNY 2 dulu sementara menunggu hadiah untuk pemenang, ataupun tunggu sehingga kesemua stok setbox habis dijual, baru menyesal sebab tak beli awal-awal.

    …..

  37. saya beli dua-dua buku tu..tapi buakn boxset, asing-asing. apapun very interesting! sedang menunggu impiana III

  38. khadijah says:

    Saya beli setbox AMKNY.Semoga kak ain berjaya membuat buku Aku Mahu Jadi Romeo&Aku Mahu Jadi Juliet!

  39. ayunidiyana says:

    kenapa Kak Ain dah lama tak masukkan entri baru.

    yang merayu,
    ayuni

  40. salam, kak ain. Nak tanya, Kak Ain tak ada myspace ke?

  41. amaliaa says:

    kak haritu sye baru je beli novel boxset aku mahu ke new york ! dpn2 dea dah bce best gile2 :DD tpy tak jmp cari aku mahu buli . dtglah mph jj maluri 🙁

  42. star dazzle says:

    saya sentiasa menyokong kak ain ,kan saya beli terus dari kak ain set berkembar!!!!!!!

  43. EyzaAnne says:

    Saya beli boxset .
    Best gylee !
    GO kak ain ! xD

  44. MeZ says:

    terima ksaih Kak Ain =D

  45. Salam kak Ain.. 😀
    adk Ummi beli mesti beli boxset AMKNY
    rugi woo kalau tak beli.. 😀

    p/s
    gambar kak Ain dlm kalendar tu comey lar.. 🙂

  46. marjan says:

    sayer bli setbox aku mahu ke new york
    gempak

  47. eiyla beli berasingan new york 1 & 2 !

  48. clever girl says:

    This comment has been removed by the author.

  49. clever girl says:

    salam kak ain.
    saya beli boxset aku mahu ke new york.mula mula saya pun macam the wannababes ingat kota new york rupanya kampung new york.saya habis baca buku yang pertama 2 hari tapi buku yang kedua 9 hari.hhehehe.saya doakan kak ain terus berjaya.

    peminat cilik mu 🙂

  50. Saya beli Boxset Aku Mahu ke New York!!! Novel yang paling gempak & best..Tahniah Kak AinMaisarah kerana mencipta satu novel yang unik dan menarik…

  51. ain says:

    Sye bli Boxset.

  52. ain says:

    sye bli boxset

  53. ain says:

    Sye bli Boxset.

  54. NadirahDIRA says:

    hai kak ain .. novel2 kak ain sume best .. ske novel2 akak .. n the wanababes ..

  55. Askm,saya beli boxset coz senang la nnti x pyh susah2 nk ulang alik g Popular bookstore,Taiping….

  56. nur alya says:

    saya pinjam buku Aku Mahu ke New York 1 daripada rakan saya. dan Aku Mahu ke New York 2 saya beli sendiri… hehe 🙂

  57. This comment has been removed by the author.

  58. saya baru nak berjinak-jinak dengan penulisan akak ain. baru tadi saya beli buku diari super 3G & hero rebut popular. nak beli buku aku mahu ke new york 2 .tapi,dah kehabisan stok. Pilunya hati ,apabila mengenangkan nasib badan yang tidak dapat beli buku aku mahu ke new york ini!!

Leave a Reply