TIGA SEBAB MENGAPA AINMAISARAH TIDAK KEMASKINI BLOG

You may also like...

17 Responses

  1. Fatihah (; says:

    Woahh , :O Syoknya pergi bercuti :DD
    Btw , kak ain ada online facebook , so nevermind lah . hehe :))

  2. Izanor says:

    Itulah, kita memang sentiasa mengejar dan dikejar masa! 😀 Selamat untuk perjalanan masa yang seterusnya. Semoga Ain dan Amal sihat selalu.

    *Gambar yang di Dubai itu nampak seakan ditampal. Seolah Ain berdiri di hadapan latar studio. Tetapi, sudah tentu itu situasi yang benar. Mesti seronok pengalaman memijak pasir yang halus lagi mulus ^_^

  3. nor atiqah says:

    Kak Ain, betulkah Aku Mahu…Ain Maisarah hanya ada dekat kedai buku Popular?
    Saya tak sempat nak pergilah.. =(
    Impiana III bila nak keluar? Kawan-kawan saya dah ramai tanya.
    Masing-masing nak tau sambungan Impiana II. Hari tu, time Pesta Buku 2010, tak sempat beli. Cuma sempat beli Aku Mahu Superbibik saja. (Ops, panjangnya komen!)

  4. Nabilah says:

    wooo ~ bestnya holiday ^o^

    Selamat berpuasa untuk Kak Ain jugak ^_^

    A’a Kak Ain , tak jumpa pun Impiana III . Kat mana ya dijual ?

    p/s : Kak Ain , why don’t you put the tips in your novel ? Mesti menarik !!! *cadangan semata-mata -_-“

  5. Shaheera says:

    Wahh…
    Comel2 belaka gambar Kak Ain di luar negara..terutamanya di paris dan dubai…=)

    Alasan @ Sebab @ Penjelasan Kak Ain tu memang boleh diterima sangat2!Lagipun,x sabar nak tunggu Impian IV…

    BTW,
    u are too cute..:)

  6. Khair Zawawi says:

    Bila melancong ke luar negara nanti dapatkan ilham untuk terus menulis.

    Tak sabar nak dapatkan IMPIANA !

    Insya-ALLAH .

  7. Nurul Aisyah says:

    kakak ai best nya dapat bercuti
    kain nak tanya ni mahal x aku mahu ain maisarah dengan impiana saye teringin nak beli tapi mak saye je x bagi

  8. WaNiE..! says:

    salam kak ain ,
    saya nak tanya bila sebenarnya impiana 3 akan dikeluarkan di kedai buku ? novel sebenarnya bukan manuskrip. harap kak ain beritahu di rumah pink ini.

  9. afiqahhanis says:

    Wah Kak Ain, best betul yerk cuti ke sana sini…

  10. aifar-najib says:

    salam kak ain!

    kak ainnnnnnnn! sebenar benar benarnyaa, impiana 3 dh keluar ke belummmmm? tgk tgk, skrg kak ain nk buat impiana 4 pulak?

    BALAS YEA KAK AIN! SAYA TUNGGGUUUU! 🙂

  11. kak ain bila buku impiana 3 nak keluar??? saya dah baca buku impiana 1 & 2 dan tertunggu bila impiana 3 nak keluar…..harapnya buku impian 3 cepatlah keluar ye…..(jgn marah ye kalau saya suruh kak ain keluarkan buku impiana 3 dgn cepat ..)

  12. Natasha Amer says:

    wahh, patut lah selama ni rumah pink senyap sepi. risau juga takut2 ape2 berlaku pada kak ain..tp alhamdulillah, rupanya kak ain sihat. oh, jalan2 ye..haha
    *gembira dapat baca entry kak ain semula !

  13. apasal novel impiana 1 & 2 ceta dia sma ja..ending utk impiana 2 pun xde..

  14. Syoknye kak ain..mcm mimpi sy tengok..kak ain pergi ini bila???tidak ckp pun….

  15. Irsyad Ahmed says:

    This comment has been removed by the author.

Leave a Reply to Natasha Amer Cancel reply