Terkini: Unit Ritz Perdana Sudah Disewa!

You may also like...

11 Responses

  1. Anonymous says:

    waa.. caya lah kak ain.. mnat kak ain sgt2… klu bley sye pown nk swa rmah tue,… tp duit ta ckup la… hehe.. sye mntk kat ayah.. tp ayah ta ksi laa… cdey.. waa.. cam nk nangis je… tp sye rse happy gak la… coz sye org first komen entri ny !!!!

  2. nurul says:

    cepat betul kak ain…
    semalam saya baru je iklankan iklan kak ain kat blog saya…. anyway, congrats!

  3. Anonymous says:

    saye nak rumah kat ritz perdana tapi kak ain nak sewa.saye nak beli

  4. star dazzle says:

    TAHNIAH KAK AIN SEMOGA DAPAT LAGI SATU PENYEWA=D

  5. Alhamdulillah Kak Ain 🙂
    Semoga dapat jugak penyewa tu 😉
    Shila sekrang jarang Online lah!
    FOCUS kat UPSR ohh ..
    Huhuhu,Tensionnya!

  6. FaRiSaH says:

    Waa…cepatyer…hahahaha…
    mmg moden pon..TaHnIaH yerkk…!!
    So…Kak Ain…camner perkembangan Kak AIn bersamer bukunyer??hehehhehh…

  7. _-:eDdY:-_ says:

    salam kak ain sye memiliki buku2 tersebut senarainye di bawah….

    -aku mahu popular
    -aku mahu saiz
    -aku mahu buli
    -aku mahu teman tapi mesra
    -tak bisa memilihmu
    -pengembaran suzaimi
    -jejak kuasa alam
    -impiana 1
    -impiana 2
    -aku mahu ke new york
    -aku mahu ke new york 2
    -sarah dan kasut tumit tinggi
    -sarah dan anting-anting

    dan kak ain sye sudah menyiapkan dua buah buku sye iaitu “kau bukan aku” dan “aku bukan kau”.dan buku yg ketiga bertajuk “hanya kau”….tetapi buku sya tidak di teritkan lagi….jikalau kak ain mahu tahu tantang buku-buku sye sila layari blog sye…jikalau kak ain mahu sajalah……http://kamikazegurlz.blogspot.com

    caya larh kak ain….
    kak ain kalau pergi ke terengganu dekat dungun pergi larh ke ulek mayang resort itu adalah resort family sye…..
    sorry kerna ckp psl buku…..

  8. _-:eDdY:-_ says:

    salam kak ain sye memiliki buku2 tersebut senarainye di bawah….

    -aku mahu popular
    -aku mahu saiz
    -aku mahu buli
    -aku mahu teman tapi mesra
    -tak bisa memilihmu
    -pengembaran suzaimi
    -jejak kuasa alam
    -impiana 1
    -impiana 2
    -aku mahu ke new york
    -aku mahu ke new york 2
    -sarah dan kasut tumit tinggi
    -sarah dan anting-anting

    dan kak ain sye sudah menyiapkan dua buah buku sye iaitu “kau bukan aku” dan “aku bukan kau”.dan buku yg ketiga bertajuk “hanya kau”….tetapi buku sya tidak di terbitkan lagi….jikalau kak ain mahu tahu tantang buku-buku sye sila layari blog sye…jikalau kak ain mahu sajalah……http://kamikazegurlz.blogspot.com

  9. star dazzle says:

    saya ada

    aku mahu popular
    aku mahu saiz s
    aku mahu buli
    impiana
    impiana 2
    aku mahu ke new york 1
    aku mahu ke new york 2
    melah melia
    melah melia 2
    dunia sains aiman
    sekolah kampung?
    sekolah menengah?
    ketua bilik la1o1
    [email protected] one 2008
    tabik cikgu.

    saya memang menyokong 100%pihak PTS ONE SDN.BHD.saya berharap ia akan berkembang dengan maju.paling saya suka adalah semua buku kak ainmaisarah

  10. DoRaEmOn says:

    assalamualaikum

    tahniah kak ain.saya ingat nak beli
    tapi takpelah tak de rezeki

    wassalam,

    p/s;saya tunggu buku aku mahu bergaya dan impiana 3

  11. star dazzle says:

    kak ain cepatlah masuk entri baru dah lama dah tak masuk

Leave a Reply