SET BOX : AKU MAHU KE NEW YORK

You may also like...

20 Responses

  1. wow!!!!CANTEEKNYE SET BEX TUE….ANYWAY,BLEH DOWNLOAD X GOODIES TU????I NAK SGT!!!!TAPI I X BERKEMAMPUAN….HUAAAA!!!!!!!!!!!!!!
    SEDIHNYA!!!!!!!!!!!!!HERK!HERK!HERK!

    YG SEDIH,
    SYAHIRAH

  2. NURAINA AMIRAH says:

    BESTNYA KAK AIN TAK SABAR AINA NAK DAPAT.CANTIKLAH KAK AIN CANTIK SANGAT.BUAT PENGETAHUAN KAK AIN INI KALI PERTAMA AINA BELI TERUS DARI KAK AIN JADI TERUJA SIKIT,BESTNYA.

  3. GOODIES KAK YAYAH BLEH……..APSAL KAK AIN PUNYE X BLEH?????

  4. Hana says:

    Kak Ain..malam nih..Hana nak masukkan duit

  5. Nadhirah says:

    salam akk ain,

    boley ker sya tempah rinie..???

  6. Hana says:

    Kak aIN..BOLEH DAPAT TAK?? KALU SEBELUM 17 DISEMBER..CU BIRTHDAY HANA TUH..

    kAK AIN..hANA PUNYA SEKALI BIL ADALAH RM49.50

    TAPI hANA NAK MASUKKAN DALAM AKAUN GUNAKAN MESIN..SO hANA BG JER RM50..

    KAK AIN..BOLEH BG APA-APA TAK SBGI
    GANTI 50 SEN TUH??

  7. liyana nadhirah says:

    slam kak ain..
    sya nak mngucapkan terima kasih sbb saya terpilih dlam t0p 4 tu..
    apa-apa pun sya dh hantar b0rang pembelian set kembar tu..
    nmpak nye ade dua novel comel le..
    hihihi.. xksah..
    hrap kak ain dh terima borang tu..
    nnti sya masukkan duit..

    slam terima kasih
    liyana nadhirah / lyana dhyrah

  8. irah zafirah says:

    Set Box ni dijual di kedai buku ker????

  9. sayalah! says:

    Salam Kak Ain,

    Nak ucap terima kasih kepada para juri Peraduan Duta Aku Mahu, sebab beri saya peluang sebagai duta.
    Kepada yang tak dapat tu takpelah, insya-Allah rezeki di lain hari 🙂
    Tahniah juga kepada pemenang utama dan dua pemenang lain!

    Tapi kan, hmm kesianlah kami pemenang kedua ni, dapat AMKNY 1 pun, kena beli lagi setbox AMKNY. Mana taknya, nanti terlepas peluang dapat novelcomel dengan goodies pulak. Haih ;(

  10. ALyA CHaN ~ says:

    Assalamualaikum, Kak Ain !

    Alya dah menempah satu box set novel berkembar tersebut di Shop Pink AinMaisarah. Mungkin esok Alya akan bayar. Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar, ya !

  11. FaRiSaH says:

    Wow!!canteknyer set box tuh…
    Saya da tempah but belum bayar coz ayh saya maseh x masukkan duet lagi..!!
    Geram tol arr…comey…

  12. shasha says:

    Salam kak ain,
    kalau beli kt kedai buku dpt x semua goodies mcm dlm gmbr tu?

  13. ratu anis says:

    This comment has been removed by the author.

  14. unknown says:

    hi,kak ain saya bayar ari khamis,hari apa saya dapat?kalau isnin raya adakah selasa saya dapat atau khamis berikutnya.

    tolonglah kak ain.hilangkan kekeliruan saya.

    pecah kaca
    pecah gelas
    sudah baca
    harap kak ain balas.=]

  15. Anonymous says:

    assalamualaikum kak ain..
    hope sht2 slaloo

    klu beli kt kedai buku…dapat x goodies tu??sye nk bli trs ngan kak ain..tp x leh..kna bli kat kedai buku je…..

  16. Anonymous says:

    ey,kak ain.buat pengetahuan kak ain,ni kali 1 hani beli buku melalui com….

    cume nak tanye hani dah isi borang utk tempah buku aku mahu ke new york tapi name hani tak dek pun dlm senarai org yg dah tempah buku 2.

    hani bukan ape cume takut kak ain tak terima borang hani 2…..

  17. Anonymous says:

    kak ain besok hani akan bayar duit utk buku 2….taw

  18. ratu anis says:

    kak ain,klu yg bli dri kak ain je ke dpt..Novel comel,Kalendar AinMaisarah,Door sign AinMaisarah,Biodata AinMaisarah?klu yg bli sndiri di kedai buku,x dpt ke???

  19. Lily says:

    Ada jual lagi ke sekarang?

Leave a Reply