Senarai Manis Madu & Pahit Hempedu 2008

You may also like...

32 Responses

  1. Zaimin says:

    Selamat Tahun Baru Kak Ain!

  2. alifmimyanun says:

    aduhai, pasal jerawa pun nak letak.
    boolehla.

    ha, bile nak tulis buku lagi ?
    saye mencarik peluang nak lukis illustrasi je.

    ihih hih hi hi hih hi ihih hi.

  3. MIss Hana says:

    Selamat Tahun BAru kak Ain..

    Hana ada bukak kempen HAPUS jerawat..

    1) jgn makan kacang
    @) jgn berangan selalu..

    sekian KEMPEN HAPUS JERAWAT

  4. DJ Farahani says:

    Wah!

    Selamat Tahun BaruKak Ain!

    Wow Cyber -Shot!
    Dah lama nak beli.kempunan…Huhuhu..=PP

  5. #Farah Hanum says:

    salam kak ain…
    Happy new year!!!
    semoga tahun 2009 kak ain bertambah banyak kenangan manis.Gamba semua ni kak ain guna kamera cyber-shot tu ke?hehehe.t-shirt ngan but tu cantik. memang sayang kalau lusuh.Klah sini je saya nak cakap…
    Chaiyok-chaiyok 2009!!!

    wassallam…
    farah hanum.

  6. Anonymous says:

    Happy New Year Kak Ain!!!
    Semoga Kak Ain lebih maju dalam bidang penulisan ner….
    Saye akan tetap sokong Kak Ain…

    Caiyok!!!Caiyok!!

  7. Anonymous says:

    Selamat Tahun Baru K.Ain..!!
    Semoga Tahun 2009 ni K.Ain
    dapat buat novel yang bagus
    sekali..!!!

    Maira

  8. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain!!

    Selamat Tahun Baru 2009…
    Semoga Kak Ain dpt rezeki yg melimpah-melimpah bagaikan air Laut Merah pada tahun 2009 ni..

    Mak saya pun ada laptop Mini HP tu….kebetulan pulak saya tgh guna laptop tu….hihihi…=D

  9. Batrisyia says:

    Lupa pulak nak letak ni::

    Kaya jugak ye Kak Ain….boleh beli mcm2 produk kecantikan…siap boleh beli SK II lagi tu…
    Kak Ain beli la pulak Loreal…mana la tau boleh hilang….Kalau Kak Ain nak yg mahal punya, ambik la Clinique…hihi..=D

  10. Selamat tahun baru Kak Ain!!!

    Sem0ga panjang umur!Nanti bolehlah saya baca novel kak ain lagi sampai ke tua!

    Hehe.Jgn amik hati ya kak ain!=D

  11. Anonymous says:

    Batrisyia~Mestilah kak ain kaya!Tengoklah brapa jumlah buku dia terbitkan!Huahaha

  12. happy new year KAK AIN…

    -smoga tahun 2009 lebih baik drpd tahun2 sbelumnye..
    -hope kak ain tulis buku yg ngetop2 lagi

    ~amin~

  13. emiko.LiFe says:

    selamat tahun baru kak ain!!!
    semoga kak ain dpt tulis lebih byk buku2 lagi yepp (:

    luv u!!

  14. Hidayah says:

    Hai!Selamat Tahun Baru!Wah!Cantiknya camera cyber skinny short tu!Mesti mahal kan. :(Apa apaa pun,semoga karier kak ain semakin maju.Chaiyok chaiyok!

  15. shasha says:

    Salam kak ain,
    selamat tahun baru 😀

  16. FaRiSaH says:

    Happy New Year Kak Ain!!
    Emm..saya arap sesangat agar Kak Ain akan menulis 10 buah buku plak taon niy..Kak AIn tanding yg lepas..!!
    Sya tk sabar2 nak baca buku Kak Ain pada thn 2009 plak!!:D
    Cayang Kak AIn…

    Salam tahun baru!!,
    FARISAH=)

  17. Cezz Nyn says:

    k.ain ……
    visit my blog …
    klau der masa ..
    http://lollipopdestination.blogspot.com

  18. Hepi new year kak ain!!

  19. star dazzle says:

    salam kak ain,
    selamat tahun baru kak ain,saya gembira mendengar berita gembira kak ain dan sedih membaca berita sedih kak ain,boleh saya tanya kenapa kak ain selalu masuk hospital ?kak ain sakit ye?ok,BTW,happy new year again.

    salam,
    nuraina

  20. Irah Zafirah says:

    HAPPY NEW YEAR KAK AIN….
    HOPEFULLY YOUR 2009 IS BETTER THAN 2008….

  21. hanis aqilah says:

    Salam Kak Ain ,

    Seronok baca “Senarai Manis Madu & Pahit Hempedu 2008” Kak Ain ni.

    Hehe , mesti seronok pegang duit and beli barang dengan duit hasil titik peluh kita sendiri kan ?
    Congrats atas kejayaan buku AMKNY !

    Tak sabar nak jumpa Kak Ain di Pesta Buku 2009 !

    Hanis Aqilah

  22. Selamat Tahun Baru 2009 Kak Ain!!!Semoga 2009 Ni, Akak Tak Masuk Hospital Lagi Gara-Gara Menulis…

  23. misz qiqin says:

    Salam kak ain…

    selamat tahun baru 2009!
    sy seronok sgt bace tulisan k.ain,,,mmg k.ain ni bbakat! hrp k.ain akn tulis byk lg buku..sy akn terus sokong k.ain…k.ainlah idola sy tau!!!!

    sy tunggu impiana 3 & aku mahu bergaya…good luck k.ain!

  24. Anonymous says:

    k.ain mmg cool!

  25. *afiqah* says:

    Happy New Year, Kak Ain!

    Cybershot? Wah, berbaloi lah tulis buku ea! BTW, visit lah blog saya…

  26. ainon mohd says:

    Tokok satu lagi:

    Tahun 2008 AinMaisarah memecahkan rekod sebagai pengarang pertama di Malaysia yang menerbitkan 2 buah novel kembar edisi bumper!

  27. nurul says:

    salam,

    banyak ye coretan penutup lembaran 2008. anyway kak ain, nurul harap 2009 nanti menjanjikan pengalamn dan ingatan yg sangat menggembirakan dan tak dapat dilupakan…
    wasalam….

  28. aqilah says:

    salam kak ain,,

    cantiknya camera cybershot kak ain!
    lagi satu….saya nk tny nih…kak ain ade tulis buku baru lagi tak??????

  29. fatimah says:

    assalamualaikum kak ain,
    lama tak lalu kat sini…
    banyaknya senarai..
    bagusla kalau senarai manis madu lagi banyak =PP
    semoga doa kak ain tu termakbul..
    amin…

  30. gadis manis says:

    happy new year sume!!!korg ape thn baru ni????

    azam

Leave a Reply