Senarai AinMaisarah Mahu 2009

You may also like...

29 Responses

  1. aQMa says:

    wah!!
    cantiknya beg beg kat atas tu..
    teringin nak satu!!

  2. Anonymous says:

    Harap-harapnya impian K.Ain tercapailah hendaknya…
    Dalam banyak-banyak tu,saya suka no.2 tu..
    Fancy sesangat…..

    .:Maira:.

  3. Anonymous says:

    Uit, tinggi betul erk, taste Kak Ain 2…HUHU… x perk,x perk…….teruskan mencarik insyallah mesti jumper punyer!!!

  4. Hidayah says:

    wah3…tinggi jgk taste kak ain…hee3…insya-Allah jumpa la tu…

  5. aqilah says:

    wah cantiknya yg first tuh…

  6. Anonymous says:

    kak ain,bila kak ain nak umumkan projek besar 2009?

    siti

  7. xperlaa kak ain..klau satu m’sia kak ain cari,msti jmpe punye la..
    tp,beg laptop tu smua msti mhal coz smua cantik2.

    hehehe.. =)

  8. -iman- says:

    Wah kak ain !
    i really like those bag !
    doakn sye dpt 5A UPSR nnty ye kak ain !
    nnty parents bwk g gold coast
    nnty bole la sye bli. haha

  9. irah zafirah says:

    Tak sangka kak Ain kisah jugak beg laptop eh…..
    BTW beg no.1 and no.4 are stylish… Boleh simpan laptop sayer gak…huhuhu

  10. abby says:

    wow,comey2 smuenye..=D.mcam kak ain.huhu.

  11. Wah,wah,wah .
    kakak kita ni ske bergaya betul !
    macam The Wannababes 😉
    haha , men2 jakk .

    yahh , Shila tak menafikan beg-beg taste kak AinMaisarah mmg fantastic . and shila tak menafikan juga beg – beg di Malaysia ni cam skemaa sket xD

    but kalao nak beli beg cam tuu , beli laaa kat internet kan bagus or kak AinMaisarah pilih shja apa beg , janji sesuai .

    ps:Kakak sedare Shila,Syahfinaz ckp kak AinMaisarah cerewet , dia tuu mmg . mulut laser macam Zana or Pa’e!

  12. Nurul says:

    assalamualaikum….
    wah, kak ain! nak laptop baru lagi ke? tinggi betul taste kak ain ye..
    tapi, nak buat macam mana. laptop-laptop di gambar tu tiada di Malaysia.

    melalui gambar-gambar laptop yang menjadi idaman kak ain tu, saya dapat gambarkan yang kak ain ni seorang yang sweet, pemalu dan cute! Tapi semua peminat kak ain pun tahu dah tahu yang kak ain memang CUTE! hehe…

    kak ain tersayang,
    apa novel yang masih dalam perancangan kak ain tu. tak sabar-sabar rasanya… kalau boleh saya nak jadi orang pertama yang tahu… hehe… jangan marah…

    okeylah kak ain, sampai disini sahaja… ada masa satu lagi komen akan ditulis lagi… bye

  13. FaRiSaH says:

    Hye kak Ain…Emm…beg-beg laptop tuh cantek2 belaka semuanyer.. saya paling suka yg PINK love tuh…eemm..Kak Ain niy mmg ska PINK la erk…Sama mcm sayer..
    Anyway sayer nak Kak Ain carik beg tuh sampai jumper!!!~huhu~

    Salam berharap??,
    !!FaRiSaH!!

  14. misz qiqin says:

    lawa & cantik sgt2 beg yg kak ain pilih tuee! sy pn suke.. mmg taste k.,ain ni taste hebatlh!

    sy pun nk jugak…. ;p

    k.ain klu jumpe belikn sy 1 beg tue jugk tau.. ;p

    sayang k.ain,
    misz qiqin

  15. FaRiSaH says:

    Huhu…Lepas da beli Sya bagitahu..Mak pon da tahu Sya niy peminat Kak Ain..Mak bagi ajerk..
    hehehe…stakat niy..Sya da ada semua bku Kak Ain kecuali Tak Bisa Memilihmu..Emm…Memang Sya nak nak beli kat c-niy..Sya pon da tmph kat borang kat http://www.shoppink.com but..Ayah Sya lmbt sgt nak masukkan duit dlm akaun Kak Ain…Sya ambil keputusan utk beli sendirik ajerk ler..Lagipon saya da x sabar2 nak bacer!!Okay ler Kak Ain..thx u so much sebab da comment n sudi lawat blog Sya..Sya tgh teruja niy..!!
    Memuler Sya x perasan lepas Sya da scroll smpi bwh2 Sya nampk ader comment n bkk tgk2 Kak Ain yg bagi=D…

    Salam yg teramat gembira…,
    FaRiSaH

  16. Yuni says:

    Memang cantik.Cantik gilerrr.
    Apa kata Kak Ain carik kat singapore.Masa tu Kak Ain pegi Singapore tak jumpe ke?

  17. Anonymous says:

    waaaaa….
    cantik sgtttt!!!!!!!!!!!
    kite pn nk 1!!

  18. Anonymous says:

    comelnye…
    tapi saya suka yang akhir sekali tu…
    vry cool n_n

  19. star dazzle says:

    kak ain mmg tinggi taste kak ain,saya tabik hormatlah orang macam kak ain:)orang yang suka fashion.disebabkan buku kak ain,saya tahu jenama jenama tinggi lebih dari orang lain:)

  20. Anonymous says:

    wah!!
    chanteknyer beg laptop kt ats tuh..

    kak ain,,nk tnye peraduan wannabe wanabe tu tarikh tutup die bile.?

    |fiefa|

  21. IdzaRis says:

    pergh…
    memamng cun kak ain…
    wa sokong lu teruskan pencarian!!

  22. Anonymous says:

    kak ain nie crwt la….
    wlpn malaysia nie tak jual bnda2 mcm tu tp kta hrs skg malaysia bgk malaysia maju…….kta ni bkn nye org barat…………nak ikot style org brt je…

  23. Anonymous says:

    Salam Kak Ain…

    wahhh…….taste-taste kak ain tu mmg cantik la…

    salam,
    batrisyia

  24. Anonymous says:

    nice bags!
    i like it too

  25. Kak Ain! Kalau Kak Ain jumpa beg yang nombor 4 dari atas tu, yang ada love2 tu, bagitau saya, ye… Teringin jugak nk beli… Rase2nye kat Terengganu nie xder, so kalau ade kat tempat Kak Ain, insyaAllah nanti saya suruh abang saya belikan… Hihi… Assalamualaikum… =)

  26. secret girl says:

    kak ain saya cadangkan no2&3
    cute sangat

  27. siti fatimah says:

    assalamualaikum kak ain

    nak satu!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply