Semak Status Novelcomel PERCUMA Anda

You may also like...

35 Responses

  1. Sara Imanina says:

    Salam kak ain…

    minggu depanlah sara bagi kak ain alamat kawan2 sebab minggu depan cuti sekolah.minggu ni tak berkesempatanlah.

    wasalam,

  2. aini says:

    salam k.ain.
    nape name kte x der pun?
    kte dh bg alamat tu dh lme.

    hope k.ain check balik ek?
    kalo x der jgk akk inform kt kte cpt ek?

    emel kte [email protected].

  3. ila says:

    kak ain…
    saye sedang teruskan perjuangan…
    kawan saye ade ramai minat kak ain…
    tp…
    diorang malu kucing gitu

  4. aini says:

    k.ain!!atau pun akk inform kt cni je yer..kalo akk mls nak bg emel..

    ok daa..:-)

  5. farah~amira says:

    Kak Ain,saya dah masukkan duit ke dalam akaun.saya ingin memesan aku mahu buli n aku mahu saiz s .
    kalau boleh,kak ain anta la novel comel 2 dengan novel2 nih…anta la cepat ckittt…
    naper kak ain x respon pon….

  6. solehah kd says:

    hahahahaha..kak aib semanye kite bg 10 name jekle…cube kak ain tengok betol2…hehehe..kite semanye nak hanta lg tp malas lak…hehhehe….

  7. Sara Imanina says:

    Salam kak ain…

    pada kesempatan ini, sara nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY yang ke-26

    wasalam,

  8. AinMaisarah says:

    Salam,

    Sara,

    Terima kasih atas ucapan tersebut. Esuk harijadi Kak Ain. Dah tua setahun huhuhu.

    Aini,

    Kak Ain dah check, memang ada. Nanti Kak Ain update.

    Ila,

    Kak Ain tunggu tau.

    Farah-Amira,

    Kak Ain dah hantar buku tersebut. Esuk sampailah tu.
    Harijadi kita sama ke? Wait for my letter okay.

    Solehah,

    Bagi 10 nama je? mhhh macammana Kak Ain boleh tersalah kira ni.. okay. Kak AIn update nanti.

    wasalam
    AinMaisarah

  9. Riha says:

    Kak Ain, Riha bukan nak Rahsia Jambul Kembang tu… Riha nak The ToiletBabes dan Penubuhan the wnnbabes…

  10. AinMaisarah says:

    Salam Riha,

    Kak Ain dah betulkan.

  11. farah~amira says:

    tq..ka ain ….HAPPY BIRTHDAY!!!
    MAY GOD BLESS YOU……
    p/s:x pegi bercuti ker???
    hu..hu..hu…kim salam kat cik abang…

  12. Sara Imanina says:

    Salam kak ain…

    Insya-Allah, sara akan bagi hari jumaat ni sebab hari jumaat ni cuti. ingatkan nak bagi hari ni, tapi alamat kawan-kawan tu ada dalam satu buku…dan buku tu tertinggal kat rumah…

  13. aini says:

    ok k.ain

    nak tnyer la..novelcomel

    ADA APA DENGAN FARAH DAN FAHRIN
    RAHSIA HATI MR.LOBAK-LOBAK
    PROFAIL KUMPULAN SIXTH SENSE

    tu mmg dpt pecume kan kalo beli novelnye dari akk?

    atau pun kne bg 30 alamt lg baru bole dpt?

    yg keliru,
    akk tau sape..

  14. Anonymous says:

    kak ain.sy nk buku impiana n aku mahu bulu.simpan ekk.dh ada duit tp blom sempat nk pi beli wang pos.insyaalah sy akn hantar secepat yg mungkin k.x sbr nk tengok muka kak ain ari sabtu ni.hihiihi.
    -FaZLiN-
    _FAZlyNn- org sama jer.so jgn kliru

  15. nAnA says:

    kaka ain sy bru anta nama n alamat. kak ain check cpat2 ye

  16. farah~amira says:

    kak ain anta 3 novel comel untuk farah kan??????

  17. Sara Imanina says:

    This comment has been removed by the author.

  18. hazira says:

    kak sy dah hanta isnin lepas lagi… nama sy xde pun… ;(

    >>nor hazira hanapi
    >>[email protected]m/[email protected]

  19. Sara Imanina says:

    This comment has been removed by the author.

  20. aqilah says:

    kak ain bila bleh dpt bk2 2 sy dah x sabar ni,lg satu nama saya nor aqilah bkn nur,tp x pe sbb maksd nya sama.

  21. rawkbelle says:

    kak ain..
    mcm mane kalau kawan sy x bls surat kak ain tu?mmm.

  22. hazira says:

    kak, camne ni. hari2 sy bukak nak cek akak ade update x nama2 utk novel comel tu.akak x dpt2 ke almt sy hnta tu?
    dahla sy buat tu sume dlm exam week.
    ingatkan bolehla kot dpt dlm ms terdekat.
    tgk2 da seminggu tp satu ape pun akak x bls…

  23. kak ain knape name saya x ader….
    sayer dah send ke emel kak ain

    hope kak ain check yer….
    thank you :]

    Sharifah Khairah

  24. salam kak ain

    kak ain knape nama saya x ader pon…
    hope kak ain check yer…

    thankzzz

  25. kak ain..
    mcm mane kalau kawan sy x bls surat kak ain tu? xper ker?

    WISH YOU HAPPY BIRTHDAY!!!!
    :]

  26. Anonymous says:

    kak ain untuk alamat rumah yg kedue tu….dayah nak novel comel yg bertajuk: RAHSIA LINDA

    dan untuk alamat rumah yg ketiga tu dayah nk buku novel comel yg bertajuk: RAHSIA HATI MR. LOBAK-LOBAK .kak ain sila chek your emel okie dayah dah hantar sumenye …dan yg ada ape dengan farah dan fahrin tu x jadik tau ssbab kan dayah nk beli buku impiana 2 tu dari kk ain …nanti dpt novel comel percuma skali kn???keyh bye3

    wasalam,
    dayah

  27. Anonymous says:

    jd dayah dah hantar kat kak ain 30 alamat rumah kawan

  28. zarith says:

    k.ain sy nk tny ada cara lain x selain byar wangpos ngan akuan? sbb 2 susah la…
    lgpun sy nk buku impiana2 ngan novel kecik penubuhan the wannababes leh…

  29. Syafiqah says:

    kak ain,sya dah anta nama2 tu..
    tapi kat blog ain nama saya x de pun…

    harap2 kak ain check balik tau..
    emel kite:[email protected]

  30. ainmaisarah says:

    Salam semua,

    Seperti Kak Ain beritahu, proses penghantaran NovelComel secara percuma ini hanya akan Kak Ain lakukan minggu hadapan, 15 MAC 2008.

    Jadi harap bersabar. Minggu depan datanglah posmen bawakan NovelComel tu.

    Salam Sayang,
    AinMaisarah.
    p/s: Adik Hazira, Kak Ain dah hantar 3 NovelComel:
    ~The Toiletbabes
    ~Cinderella di Aidilfitiri
    ~Rahsia Linda
    Harap sudah selamat menerimanya.

  31. babypepper91 says:

    kak ain nape xupdate kn name syafika…
    syafika dh terima dh novel2….
    oh, rpe2nye i2la rahsia c.amnah…
    haha…
    interesting…
    wassalam,
    syafika

  32. Anonymous says:

    kak ain,mcam mane sy nak bg nama kat kak ain??ramai member2 sy yg nak join ni…sy blur…mcam mane erk??

  33. han mean says:

    kak ain ,saya dah hantar 10 nama rakan saya last month dan tajuk buku tu minggu lepas (t’lupa nak kasi)tapi tak ada maklumbalas kak ain.Harap maklum

  34. Anonymous says:

    Assalamualaikum Kak Ain,
    Saya dah buat pembayaran melalui pos.
    Judul Buku:
    1)Penubuhan The Wannababes
    2)The Toiletbabes
    Nama Penuh:
    Nurul ‘Aini Zharfan Bt Hairani
    Alamat:
    1-0-4 Lorong 3/92b Tmn Kobena, Cheras,56100,KL.
    E-mel:
    [email protected]

    Kalau boleh Kak Ain E-mel kat saya tentang novelcomel yang saya minta…..
    wassalam…

  35. c00l GuRLz says:

    kak ain ,sy terlambat nak tempah buku comel percume .ade lagi?

Leave a Reply