Selamat Bercuti! =D

You may also like...

27 Responses

  1. alyiafarzana says:

    Hello kak Ain.Bestnya nampak tengok kak Ain pergi cutu.Hihihihi…Saya dalam minggu pertama tak ada pergi mana-mana sebab adik dan abang sibuk pergi kelas tambahan untuk persedian UPSR dan PMR.=(.Minggu kedua tak tahu pergi mana tapi mesti pergi jalan jauh-jauh sebab nak balas dendam untuk minggu pertama yang memerap kat rumah ajer.=).

  2. Nadhirah says:

    wahh..sedapnyer abalone and cendawan..nak cikit! kak ain,,tapaukan larh..!! =D

  3. nurulbalqis says:

    Balqis nanti pergi PD 😉 Hehehe..
    3 hari 2 malam jee kat sanaa..
    Lepas tu, minggu terakhir cuti, Balqis pergi JB, rumah makcik..
    Tu saja aktiviti cuti Balqis..
    Banyak masa dekat rumah kot =D

  4. aLyaLya =] says:

    Rasanya tak pergi mana2 kott xP First week ada kelas tambahan UPSR, kakak pulaa ada kelas tambahan SPM. Kalau pergi pun, rasanya yang dekat2 saje. Ayah kata kat Alya, ” Baca laa buku masa cuti-cuti ni, baru tak boring. ” Alya jawab balik, ” Novel PTS semua dah habis baca. Hehehe, nanti ayah beli yang baru ekk! ”

    Tak laa boring sangat bila dapat novel baru =p Lagipun, banyak buku yang belum beli. Kan haritu masa pesta buku banyak novel baru PTS yang keluar.

  5. Nurul 'Atiya says:

    saLam kaK aIn..
    terliur saya tengok makanan tu.
    cuti ni saya nak pegi makan angin dengan family..
    tp belum tau lagi kat mane..
    : )

  6. ihdinimj says:

    kak ain, saya akan ke Medan selama 4 hari. doakan selamat datang balik ye!

  7. mimi says:

    tak leh,first week mimi ada kelas tambahan.boringlah kan best klu cuti jer terus!

  8. MeZ says:

    sedabnye kak ain makan…
    lapar la pulak..
    MeZ duduk kedah jadi semalam ialah hari terakhir sekolah untuk bln 5. :p

  9. salam kak ain,semoga bejaye ngan buku ke-11 yer

  10. Shasha~Acha says:

    saya pergi kelantan….4 hari 3 malam
    minggu 1 je free pastu minggu 2 tak boleh sebab ade perkampungan UPSR at skolah….

    {Usaha dpt 5A nie…aku rela berkorban}

    kak ain doakan sye berjaya 5A UPSR ya.

  11. Shasha~Acha says:

    kak ain,sye nak jdi agen pengedar lencana and produk AinMaisarah tapi…

    kak ain bagileh potongan harga kat kedai pink tu ye? hek3 =D

  12. Seminggu saya kene gi sekolah
    Kelas Tambahan …
    huhuhu

    xde perancangan menarik
    duk umah
    no melancong untill UPSR abes
    =D

  13. bestnya kak ain 😀

  14. Saya buat ulangkaji je .
    maklumlah upsr nak dekat 😀

  15. wah!!!syoknyer k.ain mkn sushi….nk cikit….intan paling suke sushi salmon….sedap sngt!!!cuti ni kami sekeluarga pergi BANDUNG,INDONESIA….dulu dah pergi dah…tapi dulu ngan saudara mara…kali ni kitorang sekeluarga je…dok 5 hari jer kat sana….intan dah tempah dah tiket untk 5 org….kitorang naik kpl terbang air asia….doakan slmt perjalanan intan ke sana yer k.ain….bye2…

    regards,
    ~intan~

  16. noli says:

    kak ain saya nak ucapkan SELAMAT BERCUTI PENGGAL 1 !!!.

  17. Rara says:

    hai ain maisarah ,
    im a sister to afiqah adlina.
    she bought a book from you 🙂
    and in the letter u write says that one of book ‘novel comel’ is still in kilang . so when she will get the book ? TQ 🙂
    anything just replied at my mail [email protected] or through my site http://www.raracandyfloss.com/

    have a nice day 🙂

  18. cik imah says:

    Ehm, cuti sekolah nanti mungkin duduk kat rumah ataupun balik kampung sahaja~ 😉

    eh, Kak Ain oh Kak Ain,
    Kak Ain tak ke PestaBukuReadMalaysia di Mines?
    29 Mei 2009 – 7 June 2009?

  19. Salam kak ain,

    huhu…bestnyee naik atas gajah.
    Dayah cume pernah naik atas ostrich(eh betul tak ejaannye tuh?)
    & kude=)

  20. p/s : kak ain kite same dayah mmng tak suke sushi. Kadang -kadang kalau tengok adik dayah dan kakak dayah ( syifa) makan rase macam nak makan sekali tapi bile makan …Bwek!!!! =D hehe

  21. thanks kak ain sbb lwt blog nisa.
    lwt la blog nisa yg bru,
    http://pelangihidupnisa.blogspot.com

  22. noli says:

    hai ka ain saya nak ucapkan selamat bercuti.dan saya nak cakap betul ke kak ain akan datang ke pameran buku READMALAYSIA’09!!. untuk sesi bertemu ramah peminat .saya akan datang!!!. kak ain tunggu saya yaa!!!

  23. salam Kak Ain…
    bestnye prgi kuala gandah..
    even Kak Ain bkn budak sekolah,Kak Ain dah bercuti dlu ek!!
    Tp ape2 pun,
    have a wonderful HOLIDAYZ,keyh!!!

  24. DJ Farahani says:

    Salam Kak Ain,

    Farah tak pergi mana-mana.Semalam dengan Jumaat lepas Farah ke JB.:D

  25. Salam kak Ain..
    Cuti ini Ummi ingat nak pergi Port Dickson..tenangkan fikiran..

    Doakan Ummi selamat pergi ke sana yek.. =)

  26. oReyLeu says:

    sedapnya ketam berkeju tu…
    saya pun sama dengan kak ain..tak boleh makan sushi langsung…
    cuti ni tak boleh enjoyla kak ain..kerja sekolah berlambak..
    dengan folio lagi….

  27. noli says:

    hai kak ain saya ingin ucapkan selamat bercuti panjang !!!.Kak ain
    boleh tak kak ain doakan saya dan
    keluarga selamat sampai di indonesia
    sebab cuti kali ini kami bercuti ke
    luar negara.

Leave a Reply