Sekolah Sri Bangsar Sudah Boleh Dilayari

You may also like...

27 Responses

  1. abby :) says:

    abby da bli bku tu da..
    isnin ni mama bayar..
    bestnye da bole datg skola balik!

  2. abby :) says:

    abby org 1st comment woohooo!

  3. MeZ says:

    kenapa kena buat tempahan sekali lagi??

  4. MeZ says:

    MeZ baru tempah semalam…

  5. MeZ says:

    Kak Ain…
    masih tak boleh la musuk skolah sri bangsar tu..

  6. AinMaisarah says:

    Mez,

    Tak perlu buat sekali lagi.
    Pengumuman Kak Ain adalah untuk mereka yang pernah buat tempahan bulan lepas.

  7. Ain Maisarah

    Ain >> Mata

    Maisarah >> Ketenangan, nyaman, kemakmuran, kekayaan

  8. MeZ says:

    ooooo
    Macam tu..
    😀

  9. MeZ says:

    kak ain Laman web sri bangsar masih tak boleh akses masuk…

  10. Ayuni says:

    Saya still x boleh masuk la….

  11. kak Ain… nape BSB x leh bukak?

  12. mImAmI says:

    Saya pun still tak dapat akses lah Kak Ain.

  13. alyiafarzana says:

    Saya pun tidak boleh buka laman web BSB itu kak Ain…..

  14. ZieZie says:

    sy pun x boleh akses masuklah…da try banyak kali da..macam mana ni??

  15. DJ Farahani says:

    Salam Kak Ain ,

    Yay ! Farah dah tempah daripada Kak Ain !

    Ayah Farah beli guna Maybank ! 😉

    Terima kasih ayah !

  16. Adlina says:

    Kak Ain tak boleh masuk SSB lagi laa

  17. DJ Farahani says:

    Salam semua ,

    Kenapa kamu semua tak boleh masuk ?

    Saya boleh .

  18. kenapa kamu semua x boleh masuk??saya punya belh msuk SSb…

    kak ain…
    kalau buat pembayaran melalui mesin ATM pun kene hantar emel jugakker kat [email protected] tuh???
    kalau bank in pun kena hantar emel juga ker??

    hope kak ain bls cpat sebab syiqin nak bank in uh sama ada hari nie atau esk ….
    ntah lah bile…
    hope kak ain cpt bls…

    salam sayang,
    asyiqin

  19. AinMaisarah says:

    Salam Ikin,

    Kalau masuk guna ATM pun kena bagitahu juga, jika tidak bagaimana Kak Ain nak tahu Ikin dah bayar.

    Cuma beritahu :

    1) Jumlah yang dimasukkan.
    2) Masa yang dimasukkan.
    3) Tarikh di masukkan.

    3 maklumat ini sahaja.

  20. DJ Farahani says:

    Salam Kak Ain ,

    Err…

    Kak Ain , Kak Ain dah dapat emel yang saya dah hantar tu ?

    Saya confius sebab takut pakej tu dah habis.=(

  21. DoRaEmOn says:

    kak ain,,,

    still x leh masuk la..
    laman web bsb tur..

  22. kak ain..
    kdang2 leh masuk website SBS tu..
    kdang x bole..
    tp kbnyakan nye,, x bole!

  23. +AIDA+ says:

    kak ain,saya tak bleh masuklah ssb…rindunye…hrp pekerja2 yg bertanggungjawab untuk memperbaikinya betul2 siapkan…

  24. ain says:

    kak ain…
    npe x leh masuk nie…

  25. Nadinda says:

    Kak Ain,
    kalau dah tempah tu macam mana nak bayar???
    Pastu, Buku tu dihantar ke rumah ke???

  26. yeyeyeyeyeyeyeyeye!!

Leave a Reply