Sekolah Sri Bangsar Menghadapi Masalah Lagi

40 Responses

  1. Batrisyia says:

    Alamak……………………….

  2. Ala….tak bleh nak bukak…

  3. MeZ says:

    This comment has been removed by the author.

  4. MeZ says:

    tp kak Ain, MeZ boleh masuk..
    Haritu je tak leh masuk.

  5. Zaiton says:

    sedihnya…..
    ni mak punya….

  6. eerapeace says:

    patutlah lama sangat dia loading..
    ni yang nak nangis ni 🙁

  7. DJ Farahani says:

    Isk..Sedihnyaa.Kita tak boleh ke buletin lagii.Kak Ain,macamana ni?Sedih betul!

  8. Shasha~Acha says:

    alah…..baru je bukak email balasan [email protected] tadi….

  9. huhuhu
    patutla xleh gi saneee

  10. * Putryaby * says:

    patut larh tak bleh buke..sedih…

  11. linda_ros says:

    thats okay kak ain..
    mana tau esk lh bkk….

  12. -nangis2-tapi mengapa…?

  13. -tirah- says:

    hu,hu..so sad:(walaupun tirah tak masuk,tapi kesian gak!uwaa..

  14. -tirah- says:

    =(kesiannya…tapi tirah tak masuk pon,,,

    ps:visit la blog saye..he,he..org tengah bersedih sempat lagi buat pesanan=p

  15. Kina says:

    patutlah x leh bukak…ingatkan pc ni yg ade masalah….!

  16. ikhmal says:

    hai kak ain,ni saya ikhmal,yg masa dekat mines tu.ala..
    sedihnya!knape x leh bukak….:((

  17. nur says:

    kak Ain….boleh tak baiki secepat mungkin sebab saya nak jadi tingkatan lima….huhuhu..sedihnya tak dapat masuk….

  18. nur says:

    from,
    nur [email protected]@sheqah…

    kak Ain letak banyak gelaran kepada saya

  19. nur says:

    masa hari jumaat tuh(Read Malaysia)
    kakAin tulis kat buku latihan tuh…tapi saya rasa sedih sangat….sebab tak dapat masuk Sekolah Sri Bangsar…..kak Ain…baiki secepat mungkin tau….

  20. khadijah says:

    Same like Kina and Nurina

  21. AinMaisarah says:

    Okey…. sabar ya semua.

    Sekarang ini memang usaha membaikpulih laman web Sekolah Sri Bangsar sedang dijalankan dengan giatnya.

    Kak Ain harap kita doa sama-sama supaya masalah ini cepat selesai ya =D

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  22. Assalamualaikum Ain,

    Semperna ulang tahun Kak Lis yang akan datang julai nanti (huhu kak lis makin tua), Kak Lis nak bagi Ain 100 balang comel berisi chocolate chip untuk Ain bagikan kepada pembaca buku-buku sensasi Ain Maisarah. Bukan niat untuk promosi, tapi lebih kepada berkongsi.

    Harap Ain sudi terima ya..

  23. alyiafarzana says:

    Kak Ain,

    Kenapa hari ini jugak tak boleh bukak?Harapnya kerosakan ini dapat dibaiki dengan segera sebab nanti adik-adik saya marah dekat SSB(senior kena panggil junior adik-adik dekat SSB).Saya harap SSB dibuka dengan segera yer!!!^_^

  24. Zaiton says:

    kenapa hari ini tak boleh bukak jugak?Bosannya……

    Salam,
    Dini Fathinnajwa….

  25. Ain Yasmin says:

    This comment has been removed by the author.

  26. Ain Yasmin says:

    mcm ne nak jumpa kawan2? Boringla kalau mcm ni…

  27. alyiafarzana says:

    Kak Ain, kenapa tiba-tiba tak boleh bukak, saya bukak tadi tapi lepas itu dia tak boleh bukak pulak!!!Harapnya kerosakan ini cepat ditandingi yer!!!^_^

  28. nur says:

    dah boleh bukak dah…

  29. apple V says:

    la camne leh ada masalah ni kak ain?????
    eiii…
    sedih betul x leh tengok buletin lagi..

  30. EyRaH says:

    patut la x leh bukak

  31. Anis Farzana says:

    alamak…x leh nk bace gosip2 kat kantin tu…huhu..

  32. EyRaH says:

    cpt la betul kan…..

  33. Salam ziarah kak..singgah sebentar..=)

  34. nur says:

    kak Ain kenapa tiba-tiba jer internet disconnected?

  35. salam,

    kak ain,
    kenapa ada sesetengah pelajar SSB yang boleh bukak.
    dan ade yang tak boleh bukak?
    pelik -__-

  36. salam,

    kak ain,
    kenapa ada sesetengah pelajar SSB yang boleh bukak.
    dan ade yang tak boleh bukak?
    pelik -__-

  37. salam,

    kak ain,
    kenapa ada sesetengah pelajar SSB yang boleh bukak.
    dan ade yang tak boleh bukak?
    pelik -__-

  38. saya cuba login hampir 10x…tapi tak boleh ,kenapa ek?

Leave a Reply