Sedutan Novel – Aku Mahu ke New York Bhg I

You may also like...

37 Responses

  1. ainzz says:

    salam kak ain…

    wah!mcm best je..
    nie..mesti beli..
    kalo xbeli,rugi lah ain..

    oh ye kak ain..
    sori dah lme xjenguk rumah pink..
    yelah,buzy ngan pekse akhir tahun..
    okey kak ain…bye..

    {bestnye org pertama comment}

  2. misz qiqin says:

    k.ain!
    waaaaaaaaaaa!
    tak sabarnyee nak bace aku mahu ke new york!!!
    sy nk bace waktu cuti sek!

  3. Nadhirah says:

    Nak beli NAk beli..!!

  4. Anonymous says:

    Tak sabarnya ..
    Nak beli..nak beli…
    Gambar nampak cam menarik!!

    ~Afriena~

  5. irah zafirah says:

    Saya akan minta mak saya buku ni utuk birthday saya masa Disember nanti. Hadiah birthday sampai RM 30. Nasib baik dapat discont. Kak Ain buatlah jualan buku novel macam dulu.Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee my dear Kak Ain.

  6. ALyA CHaN ~ says:

    Assalamualaikum!
    Bestnya tengok sedutannya.
    Ha, nanti nak minta kak ain tolong simpan satu set utkk alya, boleh?

  7. paku_pakis(new) says:

    Fuyoo!x sabar nak baca buku ni.mest besh sbb kak ain buat dgn bersungguh-sunguh.heheh.past meletup.KABOOM!

  8. cam syok je illustrasi dia..
    best2.
    harap2 dpt beli 2-2 buah buku tu.

    kak ain.
    wish kan saya utk spm selasa ini.
    tengah cuak nie.
    🙁

  9. Sara says:

    Kak Ain,

    Minta jasa baik Kak Ain tolong simpankan satu untu Sara ya? 🙂

    Dan juga novel comel untuk [email protected] One. Bolehlah ya 🙂

    p/s: Saya kembali semula sekian lama berdiam diri =D

  10. misz qiqin says:

    k.ain…
    lupelh nk tny,
    k.ain dah tau belum brp harga 1buku nih?

    rm16 jugak mcm aku mahu teman tp mesra & saiz s ker?
    klu rm16 jugak…dua buku.. maknanye rm32 kan?

    sy dh simpan duit raya utk beli buku nih.

    xsaba giler tunggu buku nih kuar! bestnyeeer!

  11. hana says:

    hana nk bli online boleh x?

  12. hana says:

    hana rasa hana tahu nape dia meraung sbb

    dia salah naik kapal terbang

  13. FarAhANi says:

    pandai kak ain buat ceroita ya!

  14. FarAhANi says:

    saya kagum akan kak ain.

  15. Assalammualaikum Kak Ain .
    Kalau Kak Ain jual buku ni secara
    online ,
    saya nak beli ye ?

    Oh ya .Kak Ain dah dapat wang pos saya ?

  16. linaz says:

    Gedik betul The Wannababes ni menangis Kak Ain!!

  17. SAlam kak ain,

    bestnye!!!!tak sabar dayah nak bace …………hehehhe:D:D

    Dayah dah tangkap gambar dah..tinggal nak hantar je.tunggu yek!

    wasalam,

    ~dayah~:P

  18. Hidayah says:

    Kak Ain,

    Tolong simpankan saya 1 set ye!kak lin,ade tak novel comel percuma?buatla kak ain. :c

    Saya rasakan,mungkin wannababes tak dapat pergi sebab kapal terbang rosak ke,ade kawan meninggal ke.

    sekadar mengagak.hehe.

  19. Hidayah says:

    Tapi,x mungkinla kawan mati.sbb dalam gambar ade 7 orang.

    ataupun,cikgu tak benarkan diorang pergi.

    hmm,ape ape jelah.

  20. ainzz says:

    salam kak ain..

    oh ye…kak ain..
    ain lupe nak mintak kak ain tolong simpan kan utk ain buku nie…

    thx..

  21. Anonymous says:

    Kak Ain ..
    Tlg simpan tuk saya
    gak.
    Saya nak bli
    AMKNY 1 n 2..
    Duit dah disediakan..

    ~Afriena~

  22. Anonymous says:

    kak ain sila rujuk komen entri

    “Soal Jawab Tentang Peraduan Duta Aku Mahu”

    ala tomei

  23. Anonymous says:

    n jgn lp tinggalkan satu yerp.

  24. Anonymous says:

    bes nya x sabar lah nak beli buku AKU MAHU KE NEW YORK NI…

  25. fatimah says:

    kak ain..
    jawab-jawab la sekali komen pasal soal jawab peraduan duta aku mahu,eh?
    anyway,good luck untuk novel-novel kak ain..

    k..
    bye..
    wassalam

  26. Anonymous says:

    kak ain bagi lah plk sedikit gambar2 kat aku mahu ke new york 2….he he he

    -eyrah-

  27. syahirag says:

    KAK AIN,SAYA ADA 2 soalan:
    *HARGA 1 BUKU AKU MAHU KE NEW YORK BERAPE?
    *APA TAJUK NOVEL COMEL A.M.K.N.W.?
    and saya nak ckp yg illustrasi dlm buku a.m.k.n.w. gempak!!!

    yg cute,
    syahirah

  28. Anonymous says:

    k.ain… saya nak tau harga buku ni… tlg bgtau scepat mungkin tau…

    lps tu bile buku ni blh dpt di kedai buku?

  29. Anonymous says:

    a’ah kak ain saye pun nak tau harga buku A.M.K.N.Y BERAPA EK….

    -EYRAH-

  30. Anonymous says:

    RM 30 KE? KLU BAHAGIKAN 2 SATU BUKU RM LIMA BELAS LAH…{BETUL KE}

    -EYRAH-

  31. Anonymous says:

    huh nmpk mnrik jer cite nih..x sabo teman nk boli..msti bolinye…

    E’AH

  32. abby says:

    wow..mnariknye..abby mesti dapat
    kannya!!!

    best

    best..

  33. pasti tak ketinggalan !
    insya-Allah.
    🙂

    From;
    Syuhada .

  34. izzati says:

    tgk sikit pon dah tau mesti best punyer!!
    takkan ketinggalan punyer nak membelinye!!

    salam ceria,
    izzati

  35. Anonymous says:

    ohhh wannababes pun ade dlm nih

  36. Anonymous says:

    kak ain… beraper ringgit buku ni??? cam best jer

  37. gambar tu ,gambar cikgu norah & cikgu waheedah ke?

Leave a Reply