Sambutan Hari Lahir Farihah Iskandar

You may also like...

23 Responses

  1. najwaamira says:

    Saya pasti akn datang!!!Hehe..

  2. najwaamira says:

    Kak Ain ada di sana kan?InsyaAllah saya dtg..

  3. Izzie Izzati says:

    Assalammualaikum kepada Kak Ain dan kawan-kawan.

    Akak,bagi saya sekotak tisu!
    Huhu..saya tak dapat pergilah sebab ada kelas intensif untuk persediaan UPSR.Terlepas lagi peluang nak jumpa Kak Farihah dan Kak Ain.Cedey cangat ni..Akak…mana tisunyer?Keyboard dah basah ni sampai tak boleh nak taip dah.Semoga kita berjuma ya Kak AIn?
    Akak,saya ada tulis entry baru yg bertajuk “Kenapa ni?”.
    Kalau nak baca,bacalah.Kalau tak nak,saya tak paksa.

    [email protected]~

  4. sara imanina says:

    Salam kak ain,

    Sedaplah suara kak ain ( sara jujur tau ) …
    Alaa, sara tak pergilah. Kalau zati minta sekotak tisu, sara nak minta selori tisu. sobs..sobs..

    kak ain doakan sara supaya sara dapat datang ek.
    Doakan sara tau.. malah tau tiba-tiba boleh datang pula. AMIINN

  5. Sara imanina says:

    * manalah bukan malah tau …

    jangan lupa tau…

    salam sedih,
    ~ Sara Imanina 2008 ~

  6. hanis aqilah says:

    Salam Kak Ain,

    Sedap Kak Ain nyanyi,
    Hanis x sure boleh pergi.
    Cuz 28 Mei ni Hanis pergi vacation.
    Insya-Allah,Hanis pujuk ibu 25 Mei ni Hanis boleh pergi jalan-jalan.
    πŸ™‚

    SalamSayang,
    HanisAqilah

  7. farah says:

    salam kak ain..
    mak fara kate fara kene balik kmpung 25 haribulan tu.ala..tak dapat jumpa!! please buat hari lain.. waaaa

  8. hayati says:

    salam kak ain..

    nad mau tanya, macam mana kak ain edit photo tu??
    menarik…

    salam ikhlas,
    Nurhayati Nadhirah
    a.k.a. meLUVe

  9. Suara Kak Ain comel sangat !!
    Saya suka dengar….

  10. ainmaisarah says:

    Salam Najwa,
    Kak Ain ada di sana sebagai penulis jemputan. Datang jangan tak datang! πŸ˜€

    Dear izzie izzati,
    Kak Ain kelam kabut nak mencarikan tisu. Masalahnya tisu di rumah Kak Ain dah habis semuanya! Ini kerja Cik Abang yang demam selsema minggu lepas. Oleh itu, terimalah huluran sapu tangan busuk dari Kak Ain. Heheh…Jangan sedih-sedih ye. UPSR itu lebih penting. Semoga tahun depan dapatlah kita berjumpa.

    Dear Sara,
    Suara Kak Ain sedap??
    Heheh…sedaplah setaraf kartun Chipmunk. Kak Ain pun tumpang doakan Sara dapat pergi. Boleh ambil gambar sama-sama.

    Dear Hanis,
    Amboi! Sudah merancang nak melancong ye? Kali ini Hanis pergi ke mana pula? Cuti lepas ke Disneyland. Cuti kali ini kalau Hanis ke New York… maka samalah dengan cerita yang Kak Ain tulis sekarang. Tajuknya ‘AKU MAHU KE NEW YORK’ Kisah The Wannababes yang bercuti bersama-sama.

    Dear Fara,
    Memang tak boleh tukar hari lainlah, dear. Sebabnya hari lahir Kak Yayah 25 Mei. Jadi kita buat majlis sambutan pada hari yang sama.

    Dear [email protected],
    Bab nak edit gambar kena tanya Cik Abang. Kak Ain hanya menyumbangkan suara di sebalik tabir pembikinan entri ini πŸ˜€ Heheheh.

    Dear Balqis,
    Kalau nak tahu, rakaman lagu itu dibuat sebanyak 20 kali! Asyik-asyik tergelak. Asyik-asyik ketawa. Akhir sekali, Kak Ain suruh Cik Abang keluar bilik dan Kak Ain rakam sendiri. Barulah menjadi.

    Salam Hujung Minggu,
    AinMaisarah

  11. hanis aqilah says:

    Salam Kak Ain,

    Aku Mahu Ke New York?
    Alahai,seronoknya.
    Tak sabar lar nak baca nanti.

    New York?Insya-Allah.
    Kalau ada rezeki.
    Kak Ain doakanlah ye.
    Hanis x vacation sebenarnya.
    Hanis pergi tempat beribadat,Makkah.
    πŸ™‚

  12. Hi Ain,

    Muah muah! Terima kasih kerana menyanyikan lagu yang cute tu.

    Jumpa di Alamanda nanti ya!

  13. kak ain…
    teramatlah sedap kak ain menyanyi..
    fuh..kalah mawi.. =)

  14. najwaamira says:

    Comellah kak Ain nyanyi…:p

  15. syiqynn//thepoison says:

    salam kak ain..
    suare kak ain merdu,lunak betull..comel sangat.
    kak ain.saya nak tanya masa kat alamanda ada x sesi bergambar bersama 2 orang penulis yang amat saya minat tu..huhu..saya harap ada..harap sangatΒ²..muahΒ²

    wassalam

  16. ainmaisarah says:

    Dear Hanis,
    Alhamdulillah! Seronok Kak Ain apabila dengar Hanis nak menunaikan ibadah di Makkah! Sejuk hati. Bukan macam The Wannababes yang mengada-ngada nak ke New York tu! Harap Hanis doakan Kak Ain dipermudahkan siap menulis cerita baru ini secepat mungkin.

    Dear Farihah [email protected] Yayah,
    You are welcome! Maaflah suara macam kartun ketika menyanyikan lagu harijadi tu. Itupun setelah penat ketawa guling-guling. Heheh.
    Apapun, paling penting ianya ingatan tulus yang lahir dari hati! πŸ˜€ Jumpa di Alamanda, InsyaAllah! (Ain boleh dapat door gift juga?? Heheh)

    Fatin & Najwa Amira,
    Kak Ain rasa suara Kak Ain memang akan jadi terlebih kecil bila masuk medium elektronik. Bila jumpa dan bercakap dengan Kak Ain ketika Pesta Buku dulu…suara Kak Ain bukan kartun sangat macam ni, kan?

    Dear Syiqin,
    Di Alamanda nanti, para pembaca adalah raja. Kak Yayah dan Kak Ain akan jadi penulis yang patuh. Rela dilakukan apa sahaja…Auuuwww! πŸ˜€

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  17. Syifa cute says:

    akak ain..
    comel gila suara…
    walah!

  18. ::fatin:: says:

    kartun ke???
    mana adalah kak ain..
    biasa jer..

  19. syiqynn//thepoison says:

    salam penulis yg comel.

    kak ain saya pasti nanti ramai orang.
    so,i’m afraid that maybe i don’t have the opportunity to take pics with both of you.
    chewahhh..speaking.tah betol tah salah.
    saya dah promote acara ni kat semua kengkawan saya..hihi.

  20. syiqynn//thepoison says:

    kak ain..lupe nak tanya..nanti kak ain bawak x buku impiana2 ngan x bisa memilihmu..saya belum beli lagi.saya nak bli masa kat alamanda.mph almnda x slalu ade buku baru..yg lame je..huhu

  21. hah?!
    biar betul kak ain..
    di balik tabir nyanyian lagu ni kena buat smpai 20 kali???
    fulamak! dashatnya…

  22. Sara Imanina says:

    salam kak ain,

    20 kali? uishh… kak ain ni macam sara jer. nak menyanyi pon ketawa terguling-guling dulu.

    berita sedih,

    Sara balik kampung la kak ain. uwaaaaaaaaaa…………
    sobs…sobs… nak tisu lagi kak ain. sobs..sobss…

  23. Anonymous says:

    Kahkahkah…..!Lawaklah Kak Ain nyanyi….Sampai Adlina bole tiru suara Kak Ain……..

    Hehehehe……

    Salam Sayang,
    Adlina Hanisah

    p/s:Kak Ain,nanti Kak Ain kirimkan Ucapan Happy Birthday DAri Adlina YER……..

Leave a Reply