PROJEK BESAR AinMaisarah Tahun 2009!

You may also like...

36 Responses

  1. Zaimin says:

    wow! tak sabarnya menunggu projek besar tu!

  2. ALyA CHaN ~ says:

    Assalamualaikum.

    Wahhh!!
    Comel, comel, COMEL nya
    jam tangan Esprit tuuuu !!

    Apa agak2nya projek yg tersangat kebesaran tu ek ?

    *sungguh menguji keimanan*

  3. Anonymous says:

    eee…..bestnya……

  4. shasha says:

    hehe, apalah agknya projek rahsia kak ain tu? ^^

  5. ratu anis says:

    wow! tak sabarnye nk tau projek besar kk ain tu…msti best!
    hehehe ^.&

  6. syaff.. says:

    Salam,k.ain bila saya nak dapat buku aku ingin ke New York tuu??? dah dekat seminggu saya tunggu.. tapi duit dah lama saya bayar dah…

  7. nurulbalqis says:

    Exited laa Balqis nak tahu…
    Hehehehe…
    Projek 2009 ni mesti ada kena mengena ngan buku novel Kak Ain kan ??
    :DD

  8. Anonymous says:

    tak sabar saya nak tahu ape projek besar kak ain tu..

    sabar..sabar..

    ‘sabar sparuh drpd iman’

  9. NURAINA AMIRAH says:

    apalah projek besar tu ye kak ain?tak sbr nak tahu,esok kan kak ain bagitahu?

  10. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain….

    Cantik la jam tangan ESPRIT tu…
    Apa agaknya ye PROJEK BESAR Kak Ain tu….
    Mesti ada kena mengena dgn novel Kak Ain tu kan??
    Saya agak2 ada kena mengena dgn novel Aku Mahu Bergaya….hehe…main agak2 je saya ni…
    Apapun,saya akan tunggu jawapannya..

  11. farah~amira says:

    wah….nie mesi ade kene-mengena dgn peraduan nie….

  12. yana says:

    wah!kak ain apa lah agaknye projek besar tu?tak sabar nak tahu

  13. Yuni says:

    yuni tak sabar nak tahu pprojek besar kak Aintu. Mesti fantastic kan.

  14. fazlin says:

    salam kak ain..

    apa projek besar sampai kena secret sangat..
    sulit sangat ker..
    x sabar nak tau…

    pi sana pi cni..
    projek ape erk…

    cntk r jam tgn esprit 2….

    salam x sabar..
    fazlin

  15. emiko.LiFe says:

    salaam kak ain.
    ape sbnrnye PROJEK BES0R tu??
    cam best jew….

  16. Sara says:

    excitedya!!

    Rasanya sara macam tahu jer apa projek besar tu =D hehehe. Sara teka jela. Nanti tengoklah betul ataupun tidak. chewahh 😀

    apa-apapun tak sabar menuggu projek besar tu.

  17. Anonymous says:

    ni mesti ada kena mengena dengan pertandingan wannababes wannabe

  18. star dazzle says:

    akak tak balas lagi email saya and tak masuk lagi entri ari ini

  19. gadis manis says:

    agak2nye,apalah PROJEK TERBESAR Kak Ain tu???x sabo2nyeee…..!!!!!

    anyway,canteek jam tgn ESPRIT tu…

    ada diskaun ke?

    nak satu!!!

    AKU MAHU JAM TANGAN ESPRIT!!!!!

  20. FaRiSaH says:

    Hye Kak Ain…
    Aper agaknyer Projek besar tu ekk…
    Saya raser lerkan…ader kena mengena ngan Aku Mahu Bergaya…
    Anyway…jam ESPRIT tu…cantik giler….Msti mahal ekk….huhu

  21. -iman- says:

    wow !
    bestnye !
    tergugat rsenye ble tgk perfume2 the body shop n watch esprit !
    smart !

  22. Wah..comelnya jam ESPRIT tu!!Alamak..tak sabarnya nak tahu projek besar akak tu..

  23. AinMaisarah says:

    Salam Syaff,

    Sila beritahu nama penuh, alamat e-mel, judul buku yang dibeli dan tarikh serta bukti pembayaran kepada:

    [email protected]

    Jangan hanya tulis nama Syaff sahaja. Buat pengetahuan, pihak pengurusan AinMaisarah menguruskan beratus-ratus pembelian buku. Syaff mungkin nama pendek bagi Syafiqah, Syahirah atau Syafinaz.

    Kak Ain harapkan kerjasama Syaff agar memberi maklumat penuh ya. Ini akan memudahkan kerja menyemak maklumat pembeli.

    Kepada pembaca lain… PROJEK BESAR 2009 memang projek berkaitan buku. Kak Ain sedang menanti kepastian sebelum boleh membuat pengumuman.

    Tetapi yang pasti, memang Kak Ain sedang mencari dan mengumpul hadiah best-best untuk para pembaca semua! =D

    Kunjungi Rumah Pink AinMaisarah selalu!

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  24. Nurul says:

    Assalamualaikum kak ain…
    wah, cepat juga masa berlalu ye kak ain. kak ain masih ingat saya tak? lama juga saya tak tinggalkan komen di sini. untuk pengetahuan kak ain saya tak sabar-sabar dah nak mendapatkan buku aku mahu ke new york 1& 2 serta impiana 3.

    baiklah, sekian saja dari saya buat kali ini. semoga sukses selalu. wasalam…

  25. abby says:

    hye,rindunye kat rumah pink.
    lame x bkak sbb ade kat uma nnk abby.
    eee..ap la agaknye projek besat tu.
    x saba.

  26. star dazzle says:

    kak cepatlah,masuk entri seterusnya tak sabar

  27. Anonymous says:

    wow..tak sabarnya!!!jam esprit tu cantik la…kak ain jumpa kat mana?harga jam tu berapa sebab saya nak beli jam tu..mak ayah saya pun suka jam tu…haha…

    ~siti~

  28. gemini girlz says:

    x sbrnyer nak tggu….
    jam tgn esprit tuh lawa la…

    I can’t wait..
    hehehe

  29. hahahha…cool nya wristwatch tue…nak satu buleh???

    agak2 hadiah peraduan tak???

  30. Anonymous says:

    hmmm… love the swatch…
    cantik sgt2..

  31. fatimah says:

    projek besar ape tu kak ain???
    tak sabar saya nak tahu!!!!

  32. Hidayah says:

    Huh Kak Ain,..
    Saya nak tahu apa projek besar 2.uh,x sabarnya!bagitaula ye. 🙁

  33. Yana says:

    KAK AIN CEPAT – CEPAT LA KASI TAU KITAORANG APA DIA PROJEK TERBESAR 2009 TU.TAK SABAR NIE!!!!!!!!!!

  34. PROJEK BESAR TU…
    MSTI UTK NOVEL AKU MAHU BERGAYA KAN???

    BESH33

    APE KATE KAK AIN BUAT NOVEL AKU MAHU BERDANSA PULAK SLPS AKMKNY NI?..

    P/S : SY NI RINDU DGN SEHATI BDANSA..SO KAK AIN TRY BUAT NOVEL PSL KLAB NORMAL SIZE MSUK DANCE COMPETITION PLAK KE? BOLE LA TERUBAT RINDU CKIT..HAHAHAH

  35. apa la agaknye projek besar tu..
    sy stia mnunggu dan akn ulang-alik ke rumah pink stiap 4 hari sekali.
    hehehe..

  36. assalamualaikum..

    tak sabarnye nk tggu ape projek besar tu..

    ape la agknye??

    *hurm sdg berfikir*

Leave a Reply