Program Penulisan Cerpen Raya PTS One Sdn. Bhd

You may also like...

11 Responses

  1. MiszQiqin says:

    K.AIN!!

    akhirnya ada jugak cerita baru utk saya baca… hhihi…saya tak sabar nak baca cite Ina dan Amir..cite Farah tak ada??

    bila [email protected] nak keluar?

    salam sayang k.ain juga ;p
    MiszQiqin

  2. Okkei Kak Ain..
    Nanti Balqis tulees cerita tu..
    Sebenarnye Balqis dah tulis cume belum sempat sambung je…

    Kak Ain…
    Bila buku AKU MAHU BERGAYA nak keluar ???

    Balqis tak sabar nak baca…

  3. najwaamira says:

    Salam kak Ain,

    Saya pun dah hantar cerpen raya miggu lepas.Minta2 diterbitkan…Amin!

  4. hehe..
    mesti berjuta org hantar crpn kan?
    bertuahnya kalau alya terpilih ..
    amin …….
    ermm bila buku aku mahu bergaya
    akn terbit?
    and then pemenang akn diumumkan
    bila ek? kaa dia cam..
    tak bgtau pemng sapa then terus
    terbit buku tu ?

    hrp2 sngt k ain jwb soalan alya
    salam,
    alyathelipas
    seasonywonders.blogspot.com

  5. ann says:

    Salam.

    Buku [email protected] akan terbit dalam bulan Ogos.

    Kepada ahli Kelab Teman Tapi Mesra yang sudah menghantar e-mel diucapkan tahniah kerana berani menyahut cabaran.

    Kak Ann PTS One

  6. ermmm kalau tak ahli tak pa kew?
    hehe acah je…

  7. Anonymous says:

    Salam kak Ain,

    Saya nak hantar tapi saya tak ade idea.Saya orang bagi tajuk baru saya boleh berkarya.Lagipun saya tumpukan perhatian untuk UPSR. Trial dah nak dekat.Wish me luck.

    zafirah

  8. Salam kak ain,

    Dayah akn cube buat cerpen yang terbaik!!!!doakan dayah yek!:)

    Kak ain pasal keropok tu nantidayah hantar yek!!!kak ain tunggu!!!:)

    wasalam ,
    dayah

  9. farah_hanum says:

    salam kak ain…..
    saye mesti beli buku bumper raya….mesti bestkan karya kak ain dan kawan kita???Errmmmm…kak ain nak tanya buku yang dipesan bila nak sapai saye tak sabar ni….(sorry lah kak ain saye tak dapat lagi buku aku mahu popular,tulah saya tanya)…

    salam rindu..dan menunggu buku….
    farah_hanum….

  10. ALyA WoNdErS says:

    salam utk k ain dan k ann ..
    ermm boleh alya tanya?
    CONTOH nya kita hantar 4 cerpen (CoNtoh)
    dan keempat empat tu terpilih dan kita mng 200 la ek ? sorrylah kalau terisinggung ..

    salam,
    alyathewonders
    seasonnywonders.blogspot.com

  11. Riha says:

    Kak Ain!!! Riha punya turn Suatu Hari Nanti Ahad 20 Julai nanti, 7;30 malam di tv9…….. jangan lupe tengok ya!

Leave a Reply