Program Jelajah Sekolah: AinMaisarah ke SMK Perimbun, Cheras

You may also like...

19 Responses

  1. DJ Farahani says:

    salam kak ain!

    bila kak ain akan ke sekolah farah dan adakah kak ain telah mendapat jemputan dari Sekolah Kebangsaan Jalan 3?:D

  2. Kak Ain ada dapat jemputan tak datang sekolah saya? Cikgu saya nak jumpa Kak Ain. =D
    nama sekolah saya SMK (P) Bukit Kuda.
    Dekat Klang.

  3. Kak AIn…
    dtg larh ke MRSM Batu Pahat…
    Nk jmpe Kak Ain sgat2…
    Rmai gak org len yg menanti….
    =D
    xD

  4. yginsaf4 says:

    bestnyerr jalan jalannns sekolah tewww.. ehehe, salamm

  5. This comment has been removed by the author.

  6. salam kak ain,

    saya slh seorg drpd pelajar SMK PERIMBUN. wahh.
    tak sabar nak jumpa kak ain.
    bile cg ckp, cg jemput VIP untuk esok. igtkan ibu bapa je. sbb esok hari penyampaian buku rekod. tibe2 pengetua sekolah ckp, tetamu VIP lagi 2 org. kak ain dgn pelumba motosikal(petronas). saye terus menjerit. nasib baek perlahan. hehe. okeoke. nnt kite wat date oke. selamat datang ke sekolah kami. ; )

    kyna razak

  7. Salam Kak Ain!!

    wah seronoknya blh wat tour ke skolah2.. urm btw Kak Ain biler nak keluarkan Impiana 3?? Itu satudrpd novel yg sy sangat minati… k best luck 2 you Kak Ain!!!

  8. Miyabi says:

    Salam Kak Ain ,

    Eee…seronok bila dapat tahu yang Kak Ain akan pergi ke sekolah SMK PERIMBUN sebab Miyabi adalah salah seorang daripada pelajar SMK PERIMBUN….gembira sangat-sangat sampai tak tahu nak cakap apa..hehehe…okeylah harap kita akan berjumpa di sana ya Kak Ain…Miyabi nak cakap WELCOME TO SMK PERIMBUN!!!
    Kak Ain cayok!!!!

  9. ~t-ra~.. says:

    wah!!
    nmpknye k.ain da nk mlakan jlajah..
    herm..
    sye kne bg twu ckgu sye nie!!
    nnt k.ain akn dpt jmputn dr skola sye..
    tnggu eh k.ain..
    best la k.ain..
    klu g jay bee ckp eh..
    😉

  10. Kak Ain,
    dtg lah sekolah saya.
    Kat putrajaya 😉

  11. salam kak ain..
    kila nak tanya niey..
    k.ain ade x rancang nak p
    smk permpuan kapar,klang??
    saje jer nak tanye..
    sebab kat sek ade dengar cite
    kak ain nak datang….

  12. hai kak ain,
    sy pun slh seorang pljr Perimbun,
    best sgt dpt jumpa kak ain(:
    hope tomorrow dpt jmpa lagi 😀
    btw, mcm mana sekolah kitaorg? hahaha 🙂

  13. Kak ain datang lagi dekat SMK Perimbun tau. seronok dengar kak ain bercerita,lagi2 masa novel tu.

  14. AiN says:

    Assalamualaikum,penulis yang tengah h0t skrang.Hello..kak AiN.Wow..best tuh..Kak AiN datang lah sekolah ain…Sekolah AiN ialah SK KOMPLEKS KLIA.Kalo kak ain jual buku ptsone..mesti habis ah…Ape pon…kak ain ialah penulis kegemaran ain..Bubbye..Sory kak ain

  15. AiN says:

    SK KOMPLEKS KLIA

  16. AiN says:

    Assalamualaikum,penulis yang tengah h0t skrang.Hello..kak AiN.Wow..best tuh..Kak AiN datang lah sekolah ain…Sekolah AiN ialah SK KOMPLEKS KLIA.Kalo kak ain jual buku ptsone..mesti habis ah…Ape pon…kak ain ialah penulis kegemaran ain..Bubbye..Sory kak ain

  17. siti azlina says:

    k.ain..sye salah sowg bekas pljar smk perimbun..mse k.ain dtg sye d tngkatan 5…ble k.ain maw dtg lg ke smk perimbun..?sye akn dtg ble k.ain ade nnt… =)

Leave a Reply