Posing-Posing di MPH, Alamanda

You may also like...

25 Responses

  1. Kak Ain !!! dalam gambar tu,pipi saya nampak tembam laa….hehehehehe……pape pun,Kak Ain tetap comel !!!!! Seronok dapat jumpa Kak Ain….ibu Balqis cakap Kak Ain comel pastu suara Kak Ain manja….hehehehe [apa pendapat Kak Ain tentang ibu dan adik perempuan Balqis ????]

  2. Abg Alif sibuk je nak interframe….hehehehe….[jgn marah saya Abg Alif]…..nanty Balqis hantar gambar Balqis ye Kak Ain…..rugi Balqis balik awal…rupa2 nya ada makan kek…sedap betul Balqis tengok….

  3. hanis aqilah says:

    Salam Kak Ain,

    Eceh,nampak seronok aje diorang bergambar dengan Kak Ain !

    Takpelar,nanti nanti maybe ada peluang untuk Hanis bertemu dengan Kak Ain ! 🙂

  4. ::fatin:: says:

    salam kak ain..
    fatin sedih ni..
    smlm betul-betul masa nak bertolak ke Alamanda ,
    saudara-mara fatin dari melaka dtg..
    3 kereta pulak tu..
    lepas tu kitaorang suruhlah dorang masuk..
    xkan nak halau pulak kan???
    dorang tido kat rumah fatin..
    smpai sekarang ni fatin masih mogok!!!!
    sobs..sobs..

  5. Salam Kak Ain. Ei jelesnya sy tengok semua yg dapat datang tu. Sy patutnya datang sebab mak saya cakap cuti ni kitorang pegi kl tapi tiba-tiba je cancel. Apa kata lain kali kak ain datang ke ipoh pulak. Kesian la peminat kat ain yang duduk jauh nie.

    Yang Teringin Nak Jumpa Kak Ain,

  6. najwaamira says:

    Salam kak Ain,

    Gambar saya tgh gelak..Huhu..Ataupun tgh batuk ni??Nanti saya hantar gambar tu.

  7. syiqynn//thepoison says:

    haha..kak ain klakar muke saye tuh..huhu..nape kak ain nak ltk jugak specks prada tuh..kak ain dah cukup lawa dah..huhu..kak yayah ngan abg alif smlm sumer happening gile…buat pengetahuan kak…sy dh hbs bace impiana 2 yg sy beli smlm..hihi..cpt kan.saya mmg musuh ketat the WB..tmbh² lagi fazura…sbb dlm impiana tu..haish,,dh tua² pon sombong lagi..nk je kunyah die tu..huhu..syg kak ain..muahhh²

  8. Izzie Izzati says:

    Assalammualaikum,Kak Ain.
    Huhuhu..saya sampai demam-demam sebab tak dapat jumpa Kak Ain.Dan,sebab demam panda nilah,saya ponteng kleas intemsif.Ni pun,ada lah rasa dah ok sikit.Harap-harap lah kita berjumpa.

    ::::~~Izzati Hazwani~~:::

  9. farah says:

    salam kak ain..
    alaaaaaaaaaaaaaaa
    jelesnya saya tengok diorang.
    nak bergambar jugak dengan kak ain!!!!!!!!!!!!!!
    bile lagi nak buat program macam ni? saya gerenti datang. saya takkan melepaskan peluang berjumpa penulis idola. nipun baru balik dari kampung. penat!!

  10. farah says:

    kak ain..
    boleh tak buat dekat kawasan dekat dengan rumah saya? bolehlah..
    please..
    Kak Ain kasihanilah peminat setia Kak Ain yang lemah, kerdil serta jauh duduknya..

  11. ainmaisarah says:

    Salam Balqis,
    ~Tak apalah pipi tembam. Boleh masuk geng Kak Ain. Namanya geng ikan nemo =D
    ~Kak Ain memang seronok jumpa ibu dan adik Balqis. Nak tahu persamaan antara ibu, adik dan Balqis? Tentu sepasang mata yang cantik dan senyuman manis tiga anak beranak! Kak Ain harap ada rezeki kita boleh jumpa lagi.
    ~Abang Alif memang ada aura kuasa Superman. Itu sebabnya dapat dilihat terpancar dalam setiap gambar. Heheh.

    Dear Hanis,
    InsyaAllah ada rezeki kita jumpa ye. Semoga segala persiapan berjalan lancar. Kak Ain doakan selalu.

    Dear Fatin,
    Janganlah mogok-mogok. Apabila tetamu datang ke rumah kita, sebenarnya mereka membawa rezeki dan keberkatan. Lebih-lebih lagi saudara-mara. InsyaAllah ada rezeki kita boleh berjumpa. Kak Ain harap Fatin senyumlah ye. Jangan mogok-mogok. Nanti kedut cepat naik ke muka! Heheh.

    Dear Aqma,
    Kak Ain harap sewaktu acara Pesta Buku Antarabangsa KL, Aqma dan keluarga boleh datang ke KL. Pesta Buku lebih meriah. Lebih ramai penulis PTS yang turun padang. InsyaAllah ada rezeki kita jumpa. Buat pengetahuan Aqma, kampung Cik Abang pun di Ipoh.

    Dear Najwa Amira @ Mira,
    Itu gambar gelak dan batuk serentak! Heheh. Kirim salam pada ibubapa Mira ye. Terima kasih kerana sudi datang dari Setapak. Jauh tu!

    Dear Syiqin,
    Kak Ain masih akan meletak spek PRADA di dalam setiap gambar. Ini bagi mengekalkan unsur misteri nusantara. Ini identiti Kak Ain di Rumah Pink. Jadi Syiqin adalah atara pembaca terpilih yang telah nampak secara jelas bentuk biji mata Kak Ain! Heheh!

    Dear Izzie,
    Eh? Demam panas atau demam panda? Kalaulah bila demam sahaja bertukar secomel panda…Kak Ain pun nak kena demam jenis tu! =D Kak Ain doakan Izzie cepat sembuh. Jaga kesihatan. Elakkan minuman berais. InsyaAllah ada rezeki kita jumpa di lain kali.

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  12. farah says:

    kak ain..
    nape tak balas komen saya masa kak ain balas komen kawan-kawan yang lain tu? ni yang nak nangis ni.

  13. ainmaisarah says:

    Salam Farah,

    Ketika Kak Ain menaip mesej balasan komen para pembaca yang lain, mesej Farah belum masuk. Itu sebabnya Kak Ain tak balas.

    Okey, kali ini Kak Ain balas komen dan pertanyaan Farah seorang sahaja. Tentang permintaan membuat promosi buku berdekatan kawasan Farah, ianya diluar bidang kuasa Kak Ain. Tetapi masih ada berita baik. PTSOne memang merancang membuat jelajah promosi ke MPH dan POPULAR yang lain pula. Namun masa dan lokasi masih dalam proses perbincangan. Kak Ain akan umumkan kepada semua sekiranya ada perkembangan terbaru.

    Jadi jangan sedih-sedih. Ada rezeki InsyaAllah kita dapat berjumpa! =D

    Salam Makan Tengahari,
    AinMaisarah

  14. ::fatin:: says:

    ok kak ain!!!
    nanti kalau ada rezeki kita jumpa ya!

  15. aini says:

    salam..

    wah!rugi nyer x pegi..msti syok giler kebabom kan??hahaha..

    harap nyer dpt la jmpe di lain hari plak..

    buat la kat popular rawang plak..
    wah!alamak terlebih sudah!

  16. aliah says:

    kak ain saya datang pukul 5.00 petang, lewat sikit.Sedih tak dapat jumpa kak ain.Mungkin lain kali je kita jumpa.

  17. Hmm… goodie bag tuh best la.. hehe ade kek cute…kak ain pon cute.. hehe…

  18. solehah kd says:

    kak ain!!..jeles sungguh diri ini…hehehe..bilela nak jumpe kak ain…kaka ain buatle trip ke jb pulak…nak jumpe kak ain gak…x aci la asik kat kl jek!!..hehe…k kak ain..good luck…

  19. najwaamira says:

    Sama-sama kak AIn.MEmang lama dah x dtg Alamanda.

  20. farah says:

    salam Kak Ain…
    Berhampiran dengan kawasan rumah saya pun ada MPH dan POPULAR. nanti Kak Ain bagitau ye mana pihak PTSOne nak jelajah. maafkan saya ya..(merayu ni)

  21. irahazira says:

    Salam Kak Ain….!
    Sedihnya Hazira tak dapat pegi..
    Hazira berada di penang masa tu.
    cemburu dengan kawan-kawan lain yang dapat pergiii… D; uwaaaaa
    nak jugak jumpa Kak Yayah.. dulu Hazira pinjam buku Dear Yayah + Dear Yayah 2 daripada kawan, lepastu bila pegi pesta buku, Hazira beli balik kesemua empat siri. Kalaulah Hazira ada di subang hari Ahad lepas, bolehlah Hazira dapatkan sign Kak Yayah.. ;(
    +++ nak jugak jumpa Abang Alif….! nak bergambar Superman ramai-ramai..

    p/s: lain kali datang ke MPH Subang Parade/Sunway Pyramid pulak. Boleh kite skating ramai-ramai =D hehe.. (x

  22. salam kk ain,

    huhu…dayah mmng berkawan baik dengan Amalina tu…huhuh dayah bg tau dia tentang novel comel kk ain.
    BESTnya dieorang dapat jumpa dengan kk ain!!!huhuh….tak sabar2 nanti bila-bila mungkin kita boleh jumpe!!:):)huhuh

    wasalam,
    dayah:P

  23. Sara Imanina says:

    salam kak ain,

    kak ain cadangkan pihak pts jelajah mph jaya jusco wangsa maju pulak ! dekat dengan rumah sara. lagipun dekat situ memang kawasan tumpuan orang ramai ( ecehceh…saja nak tambah perisa )..

    dekat-dekat rumah sara ni ada pembinaan jaya jusco ( dekat keramat.hehe). harapnya jaya jusco ni ada mph/popular.. besar betul sara tengok bagunan ni.. ( ehh..apasal pulatiba-tiba cerita pasal ni )

    kan dah melalut-lalut..

    apa-apapun, pujuklah pts jelajah dekat-dekat tempat sara eh.. dekat popular, ampang point pon boleh.ehehe

    okaylah..stop sini sebelum sara mula melalut-lalut.

    p/s : sara tulis lambat ni, agaknya kak ain nak balas tak.. ( nak merajuk ni..chewah..dah besar-besar nak merajuk )

  24. Syuhada Fadlia says:

    Sedih and jeles sekarang nih..>_< ..>Sedih sebab x dpt pegi jumpe kak ain..x tahu pun yg penulis2 novel yg terkenal nie dtg kat alamanda..
    saya terlepas peluang la…!(huawahua)=( . Jeles pulak tengok diorang yg dpt hadir tu..mesti meriah and best sngat2..
    PEMINAT NOVEL KAK AIN,
    Syuhada

Leave a Reply