Pesta Buku Antarabangsa PWTC 2012 – Tinggal 3 Hari Lagi!

You may also like...

26 Responses

  1. Wah! Kak Ain, bolehkah saya bertanya? Di manakah saya perlu membeli pakej RM150 secara online? Saya tidak dapat ke pesta buku. Terima kasih.

  2. Saya dah jumpa dah K.Ain ! happy sangat

  3. This comment has been removed by the author.

  4. Terima kasih atas ingatan Kak Ain pada Fiezah dan layanan mesra Kak Ain… Tak sangka Kak Ain masih ingat Fiezah :)6 novel tu(tapi novel-novel kecil dah habis baca) Fiezah belum baca, tak sempat nak curi masa… Insha Allah, masa cuti nanti baca sampai abis, hehe…

    Kak Ain jaga kesihatan ye…
    Ada lagi 3 hari tu 🙂

  5. KittyKaina says:

    Saya insyaallah hari Ahad ni. Umm, Kak Ain. Kalau ada peminat bagi hadiah, kak ain terima tak?

  6. Nadhirah says:

    Kak Ain ..saya nak datang hari sabtu ni..bersedialah menerima RM 150 daripada saya ..hehe *jokejoke*

  7. Eira 01 says:

    saya da pegi… pening jugak lAH nak cari gerai kak ain….

  8. Tina Othman says:

    hai ain, haritu pergi pwtc tapi tgk ain busy entertain budak2 sekolah, malas nak jengah, sebab terlampau ramai

    takde rezeki nak jumpa tahun ni

  9. Ish geram tengok sume buku nie

  10. Admin cath says:

    Hari ni sy pergi gerai Kak Ain Maisarah!Best btol kat sana!! Tapi sygnya sy pergi sana xde Super 3G dan Gadis Bintang.. tapi sy sempat dpt tgkap gambar ngan Kak Ain Maisarah… Hrp dpt jumpa Kak Ain Maisarah lagi tahun dpn ya!

  11. Admin cath says:

    Hari ni sy pergi gerai Kak Ain Maisarah!Best btol kat sana!! Tapi sygnya sy pergi sana xde Super 3G dan Gadis Bintang.. tapi sy sempat dpt tgkap gambar ngan Kak Ain Maisarah… Hrp dpt jumpa Kak Ain Maisarah lagi tahun dpn ya!

  12. Woofer Storm says:

    ada nmpak anda kat pwtc ari tu..cantik kedai ,pink ala2 gitu..cool la..

  13. Sangat seronok berjumpa dengan K.Ain… 🙂

  14. Pieh Rizfie says:

    kak ain..sy suke kak ain…mase karnival buku di zennith hotel kuantan..sy x sempat nak pergi mase slot kak ain maisarah..and sy teringin sgt nk jejakkan kaki di pesta buku pwtc…

  15. Hi dan Assalammualaikum Kak Ain ^^ saya seronok sangat dengan kehadiran kak Ain di SKPP 11(2)^^ klau ade mase lapang,nnti dtng lh lagi ke sekolah SKPP 11(2) ye..? Kak Ain cantik sngat ^^ Kehadiran kak Ain membuat saya dan kawan-kawan teruja sekali walaupun beratur panjang semasa hendak ambil Signature kak Ain^^

  16. Assalamualaikum kak Ain. Wahh! Bestnye 😉 Saye dapat Autograf kak Ain walaupun adik takde kat sana. Adik pesan je dekat sepupu adik. Humm. Mesti best kan kalau dapat jumpa real kak ain! 😀 Autograf pun adik dah b’syukur sangat-2!

  17. Assalamualaikum Kak Ain, sedihnya saya sebab tak ada rezeki nak pergi Pesta Buku tahun ni. Kalau tak mesti seronok ^-^ <3

  18. Kak Ain,ada pertandingan menulis sipnosis aku mahu lagi tak?

  19. iAkin says:

    Wah, banyaknya buku berkaver baru!
    Semuanya cantik-cantik! Semuanya dijual di Kedai Pink Ain Maisarah sahaja, ke?

  20. Kak Ain , Kak Ain buat lah perjumpaan tahunan bersama pembaca di rumah pink sekali lagi pada tahun ini =)

  21. i love your book
    😉

  22. Kepada Kak Ain Maisarah yang comel(jangan marah..)
    Saya merupakan peminat Kak Ain. Nama saya Anis Sahira Binti Rosley.Saya sudah ada hampir semua koleksi2 novel Kak Ain kecuali Tak Bisa Memilihmu, Aku Mahu Cincin Di JAri, Lawak Sekolah(rasanya ni tajuk dia..) serta novel2 comel…setiap kali saya ternampak novel Kak Ain kat kedai buku, rasa macam nak jerit je..tapi, saya kene berlagak cool..lagipun, saya seorang perempuan..suara saya juga boleh tahan kuat…Back to the point/..saya nak beli novel Kak Ain secara online, tapi saya tak tahu..boleh Kak Ain beritahu saya cara-caaranya..thanks..
    p/s: Kak Ain jinjia daebak!!Kak Ain Fighting!!!

  23. suria devi says:

    Tahun ni bila nak adakan lagi.., tengah menantikan untuk saat tersebut…
    nak beli buku-buku baru lagi lah …. kedai popular kat sini takde pun buku terbaru… asyik jual buku lama je….

Leave a Reply