Perubahan Imej AinMaisarah di Rumah Pink

You may also like...

22 Responses

  1. ihdinimj says:

    salam kak ain.
    wah, syukur dapat meng-komen yang pertama. kak ain, jika ada masa, kunjungilah blog saya. http://ihdini.blogspot.com

  2. assalammualaikum
    owh bestnyerr kak ain akan jadi bertambah kiut laa nnti..huuhu
    sya x sabar nk tunggu…
    kak ain comeiii

    ~farah hanum`

    p/s:komentar yg keduaa =)

  3. Aqilah says:

    salam kak ain..wah,x sabar nak tunggu buku2 tu keluar..:D:D:D:D:D..x sabar jugak nak tengok muka kak ain tanpa spek PRADA tu..Mesti comey kan???:)

  4. Kak Ain xsabar rasanye nak tgk kak AIN buku Kak Ain….

  5. ain says:

    wahh…
    nnti sye bli ek
    lpas 2 sye promote pd k’kwan sye tau
    haha
    akak dtglh blog sye ple,
    http://ain-girl96.blogspot.com

  6. SillyME:) says:

    yess !
    memang itu yang saya nantikann 😀
    buku terbaruu darii kak ain 😉

  7. eyrah says:

    can’t wait 4 the books…

  8. Skittles says:

    kak ain memang cantik kalau ta pakai cermin mata tu…

    kalau ada masa lawatlah blog saya..
    http://lollimoon-light.blogspot.com

  9. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain…

    Dah lama Kak Ain tak update blog Kak Ain ni. Wohha, cun la Kak Ain tak pakai cermin tu…

  10. alyiafarzana says:

    Salam Kak Ain!
    Akhirnya kak Ain nak ambik keputusan membuka cermin amta kesayangan kak Ain itu iaitu PRADA!
    Tahniah dan jangan sedih2 ats kehilangan cermin mata PRADA kak Ain yer!
    ;p

  11. WaNiE..! says:

    new book..
    yes..
    x sabar nk tunggu dan baca..

  12. x sbar nk tnggu buku baru!!!!

  13. Farahani (: says:

    salam kak ain =D
    wah! buku baru ^^
    Taksabarnya nak bca.
    Hehe
    Sekali dengan Buku Perang Rumah Sukan. =)

  14. Purple Riha says:

    Kak Ain!

    Waduh waduh… lama tunggu novel Kak Ain, baru nak keluar. Riha tunggu ni!

    p/s: Riha pun sudah ikut jejak langkah Kak Ain menuju bidang penulisan PTS. =D Yay! Sukanya! Tahun depan pesta buku boleh jumpa lagi sebagai ‘rakan penulis’, bukan lagi ‘pembaca penulis’. Alamak, syoknya!

    *Riha*

  15. Mimi ! says:

    kak ain ! bagus la tak pkai spek ! cute ckit ! eh bkn , KIUUT SGT ! and kak ain nmpk kurus ar dlm gmbr tu ! comey sgt2 !

    btw~ jom la ke blog sy

    HERE

  16. syafiqa says:

    kak ain comel…..

  17. Miss Asyikin says:

    kak ain comel dan lawaa laaa…. sye suka akk ! akk, followlah blog saya :
    http://mizzasyikin.blogspot.com
    sye mmg tgh kumpul buku akk !

  18. nadia aizat says:

    hai kak ain !! saya dah baca buku projek fesyen kak ain .. kadang-kala apabila ibu tiada style tudung untuk dipakai , saya akan tunjuk buku cerita kak ain kepada ibu .. ibu juga memilih salah satu fashion tudung yang diperagakan oleh kak ain ……. TRIMAS kak ain … saya nak bermimpi seperti Hanness juga … saya harap saya dapat mimpi kak ain .. ttapi , saya tak mahu mimpi cartoon yg pelik2 ! MAY GOD BLESS YOU kak ain maisarah 😀 !!

  19. KPOP says:

    tak saba nk beli projek fesyen ain maisarah… projek diet dah ada… BEST!!! saye bgi 1000000000000000 utk buku kak ain!

  20. cszawin02 says:

    wow,kak ain bertambah seri dah tau,hehe

Leave a Reply