Persiapan Menuju Hari Pelancaran & Gathering 18 April 2009

You may also like...

78 Responses

  1. ainin sofiya says:

    em…saya suke yg B.hehe

  2. Hana_Fadz says:

    kak ain dua-dua cntik..tp rasanya design A KOWT…TP DESIGN B pun cantik gak…hmmm…jwpn nye A lah..kak ain coz cantik sgt..nk leh x kak ain card 2…tapi kan dua-dua cntik yg mne ek…A LAH…kite jmpa kt pesta buku tau kak ain…kali nie kita jumpa buat kali yg ke-2..arie tu dh jmpa kat i-fest..zafirah ngn hasanah..igt x???…yg kte beli buku x bisa memilihmu..pas2 kak ain tandatangan..

  3. Amaelia says:

    Saya suka B!
    Coz nampak gambar Kak Ain macam cun giler-giler!!!

    Mimi

  4. dAyah says:

    saya suka yang B
    coz not too girly and
    nampak professional sikit

    yang A thuh gambar kak ain macam tenggelam sikit..huhu

    p/s: i’m agree with your cik abang!

  5. cik imah says:

    Salam Kak Ain,

    B nampak hensem sikit..
    heheh~ 😀

    kalo A tu, pinky sangat kot..?

    😉

  6. Sara =) says:

    B lah lagi cantik Kak Ain.
    Warna hitam nampak kontra sikit.

  7. PuSSy AfiQaH says:

    hai kak ain..

    sy rasela yg B la sbb nmpk lebih mature sikit kan untuk umur kak ain ni..klu A tu agak kebudak-budakan sikit la ye..okla tu je..
    salam..

    bye,
    fyqa

  8. AinMaisarah says:

    Dear Ainin,
    Okey… penyokong Cik Abang no. 1

    Dear Nur Diana,
    Okey… penyokong Cik Abang no. 2

    Dear Hana_Fadz,
    Penyokong Kak Ain 1. Yeay! =D

    InsyaAllah kita jumpa kali kedua di PWTC ye. Kak Ain ingat lagi kita jumpa di I-Fest tapi tiada gambar nak masukkan cerita tentang Zafirah & Hasanah =( Hmmm… tak apa, nanti di PWTC jangan lupa perkenalkan diri sekali lagi pada Kak Ain. Kak Ain ni otak penuh berfikir jalan cerita sahaja. Pelupa jadinya! Jumpa di PWTC ya! Kita posing ambil gambar bersama-sama! =D

    Dear Amaelia,
    Okey… penyokong Cik Abang no. 3

    Dear Dayah,
    Okey… penyokong Cik Abang no.4

    Dear Cik Imah,
    Okey… penyokong Cik Abang no.5

    Dear Sara,
    Okey… penyokong Cik Abang no. 6

    Dear Afiqah,
    Okey… penyokong Cik Abang no.7

    Kepada semua, terima kasih kerana mengundi ya!

    Salam Mengira,
    AinMaisarah

  9. Baby Izz says:

    i think it better be design B coz it is kinda cool…well, that’s what i think..but still up to u..huhu..baby izz..

  10. ellow saye suke design B la ! ! ! !

  11. Puteri Sagi says:

    Erm,due2 cntek…tp rasenye yg A B A B A B cntek la hehe..ok2 yg A lg cntek =)

  12. cicakgirl says:

    Salam Kak Ain,

    hehehe xD
    saya undi untuk B! =D
    hitam menawan, rain!=DD
    B nampak lagi mneyerlah..warnanya kontra..kakkoi dan kawaii!=DD

  13. sayalah! says:

    ahahaha Kak Ain, tak payah kira, saya kirakan niii.

    Penyokong Cik Abang no.11 =D

    ahaks, setuju dengan diorang, B tampak lebih professional dan warna pink dalam A buat gambar Kak Ain turut tenggelam bersama. Tapi, penegasan untuk B pulak, tanda tangan ori Kak Ain! Cun laaaa =D

    Tak apaa, Ira faham betapa Kak Ain meminati warna pink, tapi belakang B pun warna pink, jadi 50-50 la Cik Abang dengan Kak Ain. Kak Ain jugak yang selalu cakap, kerjaya Kak Ain sekarang ni hasil usaha sama idea Cik Abang digabungkan dengan ketekunan Kak Ain menulis beribu-ribu perkataan! Haha tak gitu! =D

  14. sayalah! says:

    This comment has been removed by the author.

  15. saye nk pergi tpi saya ada tuisyen..

  16. I n n z says:

    suke design B.
    signature ori.
    design dpn cntik
    =)

  17. Nadzirah says:

    salam..
    saya pun jadi penyokong cik abg la.. saya minat B!
    nampak lg smart! bergaya!
    nanti kte jumpe mase Pesta Buku ye kak Ain!!

  18. nurulbalqis says:

    Penyokong cik Abang lagi satu 😉
    Balqis sukaa yang B..
    Nampak lebih elegant..

  19. saya pun sokong yg b gakk…
    hehe…=))

  20. ~BLOSSOM~ says:

    Saya rasa B kot, sebab B tandatangan asli, lagi satu sebab saya suka warna HITAM

  21. Ayuni says:

    I luv the B one. Mmg giler cantik.

  22. aqilah says:

    aku suka design yang B tu..cantik sangat..

  23. DJ Farahani says:

    Salam Kak Ain ,

    Saya suka B sebab B ni cun . Siap ditandatangan oleh tuannya sendiri ! Hik3 .

    Erm , saya pilih B .

    Ps:Pilih – pilih , jangan tak pilih !
    =P

    Anda have a nice day Kak Ain,

    Your Fan ,
    Farah

  24. gemini girlz says:

    Dina ske design A yg ada mke kak ain and design B yang signature..Kalau gabungkan buleyh?mesti cantik…hehe

  25. eMiko.Life says:

    kak ain!
    kte suke yg design B !
    lawa glerrrrr

  26. Annan_97 says:

    design B lah yg cantik. coz hitam itu menawan,

  27. salam perkenalan , kak Ain..

    saya rase yg B lg cantik..

    skali lg salam perkenalan…
    -nuruljannah-

  28. EzzAty96 says:

    salam…
    saya pun plh yg B.yg A 2 ok gak.tpi saya lbh skakan yg A.

  29. dua2 cntk, tp design B nmpk lbh Vogue, sy pilih B

  30. Syafiqah R's says:

    hye,kak ain.
    dua-dua cantik.
    tapi better kak ain pilih yg desain B tu,
    nmpk lebih professional ckit 🙂

  31. soul~165 says:

    aha. macammacam.
    sol pon ske design b tuh :DD

    && k.ain, myb sol takleyh dtg la gathering tuh. sbb ade lawatan skola~
    tp lawatan sekolah kt kl.
    xtaula klu pegi ke tak pesta buku tuh.. T_T

  32. Anis Hamizah says:

    Salam..
    Saya suka yang B punye..Tapi,sebenarnye..dua2 pun cantik..

  33. saya pilih A tp kat blkg wat tanda tangan sendiri blh x

  34. DESIGN B!!!!saya pilih design B,sy hrp kak ain setuju dengn pilihan saya..sya rsa design b adalh design yg plng tercntk drpd yg tercntk(design a)..nanti jngn lper ber sy satu card tu yer kak ain!!’ak mahu card itu’haha..=D

    -zainina elyana-

  35. ‘AKU MAHU DESIGN B’
    ‘AK MAHU DESIGN B’
    ‘AKU MAHU DESIGN B’
    So..kak ain pilih lar design b..yer!!sy nak card 2 blh x??give me one..please..

  36. farihah says:

    Riha rasa desain B… sebab ada tandatangan kak ain…. lepastu wane hitam nampak gothic sikit…

    Riha setuju dengan Cik Uncle (cik abg) huah huah 🙂

  37. Shasha says:

    saya suka desain B 😀

  38. kak ain…rasanya design A lagi cantik sbab warna pink!

  39. nida nabila says:

    ermm…
    saye lagi suke warne hitam…
    so pilihan saye B…
    nampak lagi cantik la…
    A pon cantik juga..
    tapi tak kontra…….
    so pilihan saye B!

    =)

  40. iera afzu says:

    Iera suka A sebab nampak feminin. Kalau nak tandatangan, tukarlah kat belakang tu jadi tandatangan kak Ain.

  41. Kalau saye..
    Sye ske lg yg B..
    Cntik n simple!

  42. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain..

    Saya rase-rase Design B lagi cantik…sbb nampak elegant sikit drp Design A…
    Design A nampak pinky sgt…
    Sorry sbb membantah pilihan kak Ain!!
    😀

  43. atifa pink says:

    Saya suka yg B 2.Smart(:

  44. --A.S.Teen-- says:

    B nmpak cantik…tp sbahagian warna hitam tu mnutup kecrahan gmbar kak ain…
    A cntik gak…tp mcm ada yg x kne je..
    maaf klau kak ain trasa.
    bagi sy, sy plih B.tp kne btulkn kcrahannya

  45. waniey says:

    k.ain..camner nieyh! sye tinggal kt kelantan so, sye x dapat laa datang..tp sye nk sangat beli brg yg k. ain list kn tu~

  46. whai kak ain yang baik…
    saya suka design B!~

    nampak smart siket.. :)..

  47. EyRaH says:

    sy lebih prefer design B……

  48. siti fatimah says:

    assalamualaikum kak ain ……

    saya rasa dua-dua cantik
    apa kata kak ain buat dua-dua sekali.
    tp lagi cantik B

  49. syudJB says:

    Saya pilih desain B 🙂
    kak Ain , ada 1 soalan .

    kak Ain akan berada di PWTC hanya pada 18 April ke ?

  50. Nina says:

    Hm..
    Saye suke yg B..
    Coz gmbr kak Ain mmg ‘de-bomb’!
    Lawa-lawa..

  51. suka yang design B!
    hitam + pink + putih = WOOHOO!

  52. sya ske design b lah kak ain…..sya jdi penyokong cik abg jgak lah…sori lah kak ain …

  53. aLyaLya =] says:

    Assalamualaikum, KakAIN !

    Desain B is the best! Pembaca2 pun majoriti undi B. So, B lah =]

    Alya.

  54. design B lebih cantik…lebih elegan, sofistikated dan profesional…tambah pula tanda tangan tu kak ain sendiri yang tulis…lebih ikhlas gitu…

  55. Hidayah says:

    This comment has been removed by the author.

  56. ~ZaHiDah~ says:

    saya sokong yang b..lbih cantik!

  57. fazlin says:

    salam kak ain…
    ala.. kalau terhas..fazlin x sempat r nk beli…

    wa…slalu x leh jumpa kak ain..
    sedey r….

    nk jugak..
    kak ain…beg the wannababes dah ader ker…
    n fazlin nk tanyer set box amkny daa abes erk..kalau ader ag fazlin nk beli..
    kalau x der fazlin cari kt kedai buku jelah..

  58. fatihah ory says:

    Klau saye..
    dua2 pon suka
    hurm, tp yg plg suke “B”

    Desain B rr

  59. Lya Dina says:

    Assalamuikum Kak AIn!

    Lya rase dua-dua cantik, sama padan, ngan sama ngetop! 😛 Tapi Design B lebih profesional dan menyerlah. Sesuai dengan umur Kak Ain. Dan tandatangan di Design B lebih cantik. 🙂

    Nur Ilya Irdina (Lya)

  60. B lah Kak Ain sebab yg tu ada tandatangan Kak Ain!

  61. MeZ DiaRy says:

    saya pun suka desing b..:)
    kak ain fasal buku baru tu boleh x tempah dekat kak ain.
    saya x bolah p ke gathering 2..
    pleazzzz

  62. Puteri Sagi says:

    Erm,like design B too..senang2 sy nk undi due2 la,bley x??hehe =)

  63. Shasha~Acha says:

    sye pilih B…
    kalau a tu tak fancy colourfullah…

  64. little angel says:

    Saya suka yang A punya cute!
    B tu nampak giler giler sikit.
    Tapi Kak Ain tak sesuai pakai yang B…..

    Akak,macamana akak buat blogger jadi http://www.ainmaisarah.com... camane? Plz visit me at http://www.aishahhasrozi.blogger.com

  65. little angel says:

    akak,macamane nak letak cool web teen chat tu kat blog?

  66. sy suke yg B k.ain…..nmpk tak berserabut dan jika nmpk muka k.ain dlm gmbr 2 lagiiii cantikkk….:)

    salam sayang,
    intan….

  67. khadijah says:

    emm.desain A kot.sesuai dengan penulis remaja seperti kak ain.

  68. salam…
    saya lebih suka yg design b…
    hehehe…

  69. ratu anis says:

    sye suke design B

  70. sayaa… suka yang b
    kiut dah cantik

  71. syaima' says:

    KAK SAYA RASA LEBIH CANTIK A..SEBAB DIA SESUAI DENGAN RUMAH PINK TU…

    P/S:SAYA CUMA BERI CADANGAN…ANGAN SALAH SANGKA YA…

Leave a Reply