Perjumpaan Tahunan Pembaca AinMaisarah di Titiwangsa, 26-28 November 2011.

You may also like...

26 Responses

  1. nanieteukie says:

    Yeah..saya boleh pegi..Kak Ain harga passport tu berapa?

  2. ~C-K-K~ says:

    wow… terbaik la kak ain.. mesti ramai yg dtg kan..

  3. nur syahirah says:

    Insya-allah saya akn dtg. ada kene bayaran ke aktiviti ni ?

  4. InsyAllah Kak AIn! Saya akan hadir! Terigin nak hadiah! Hehehe..=) Anyway,You’re the best!

  5. Kak AIN TT.TT
    Waaa Almas nak pergi sgt2 but time tuh balik kampung..Alaaa Ruginyeee 🙁
    -AlmasNazihah-

  6. Fatihah Ory says:

    WHOA I really wanted to go there!!!! Terbaik ah Kak Ain 😀 keep it up! xo

  7. M E Z says:

    Teringin nak pi. Tapi entah boleh pergi ke tak hehe

  8. Muhd Irfan says:

    untuk lelaki apa aktiviti yg ada

  9. Ashya' says:

    saya dok kedah!!!! huhuhu….x leh pi lah….buku tuh ada jual di kedai buku x????

  10. Wow! Kak Ain mmg the best! Suke2!

  11. siti hidayah says:

    Mesti best kan k.ain. nak pergi lah kalau macam tu 😀

  12. Imanina says:

    Insyaallah, saya akan datang…

  13. alyaa says:

    Apabila melihat tawaran Kak Ain,
    ingin juga melonjak bukan main,
    rasa hendak menukar jenis baju dan kain,
    tapi perkara realiti berfikiran lain.

    Saya hendak pergi (ToT) tapi parents mesti tak kasi punya pasal jauh…

    Jeleslah dengan orang KL (<_ <)

    Tak pepasal wayar otak sudah rosak bukan main. Sori ye kalau komen panjang sangat. Hati menggelegak haha

  14. Ida Fitri says:

    Salam, kak Ain, kalau saya photostat keratan tu dan bawa bersama ke majlis tu boleh tak? 😀

  15. wow ….
    msti best … 🙂
    tpi mse 2 sye blik kmpong ada kenduri … T_T ..
    x pe la. . . nk wt cane..
    nnt wt lagi yea …
    you’re da best !! ^_^

  16. nur dieana says:

    w0w . saya rase sngt gembira mase membace aktiviti yg sudah k.ain buat . tp syg saya tak mempnyai keratan itu pon . klau ada saya pasti akn pergi . 🙁

  17. ummu ahmad says:

    first time tgk ain dlm tv alhijrah tadi… cuma kat pakai cincin jari telunjuk tu je… blh ke? bukanke menyerupai kaum kafir …2 jari yg tak leh pakai ibu jari dan telunjuk… -> saya budak baru belajar<-

  18. suehaina says:

    kak ain,tumpang tanya.
    bila kak ain tulis buku tak bisa memilihmu tu,kak ain guna karakter sixth sense.
    sebelum tu,kak ain ada ke mintak izin diorang utk guna nama diorang sbg karakter?

    mintak tlg sgt 🙂

  19. Hati Tisu says:

    huk3…bestnyer…lepas sudah…nak novel jutawan gedik+mr right…

  20. seungi_kina says:

    napew x buat kat JB,kak ain???

  21. seungi_kina says:

    jawab ya,kak ain yg comel.please saya nk bli buku jutawan gedik,bapa hinggit ek kira kira???

  22. atikah says:

    nk pergi sangat sangat . tapi tak tanyer parents lagy . Hope parents bagi pergi . bleh jempe kak ain . kan kan

Leave a Reply