Pengumuman Penting 1-2-3

You may also like...

8 Responses

  1. alyiafarzana says:

    Hihihi…Kak Ain, saya tak tahulah dapat tak pergi untuk pengumuman yang ke-2 tuh…huhuhuhu…Tak apa2 sebab masa tuh pun dah cukup dapat jumpa kak Ain…hihihi…◕‿◕
    Yang pengumuman ke-1 tuh, tak bestlah…huhuh…harapnya dapat berfungsi lagi seperti biasa!Yang pengumuman yang terakhir, thanks sangat taw kak Ain!◕‿◕
    Harapnya kita dapat berjumpa lagi di lain hari!◕‿◕

  2. Rasenye saya tak dapat jumpa lagi dengan Kak Ain kat Pasta Buku tuh… tak pe tak pe.. coz hari ahad baru je jumpa..

  3. ain says:

    saya harap saya dapat pergi. Kak, boleh saya tahu bila nak siapkan BSB nombor 2. Dan bila sekalah sri bangsar boleh dibaiki?

  4. kak ain.. masalah skolah sri bangsar tu bile boleh berfungsi semula? sye dh mule aktif.. terasa boring pulak tk melawat bsb..

    alah.. mak saya tk bg pergi lah kak ain… untuk yg pengumuman no2 tuh.. sebab puasa. nanti karang penat pulak die kate..

  5. Insya-Allah Najwa pergi…ade peluang ni..nak jugak jumpe Kak Ain..

  6. Kak Ain, saya pun ada buat entry pasal Berbuka Puasa tuh… Nanti Kak Ain lawat lah blog saya and kalau boleh tinggalkan comment… hehehe

  7. Qt~Me0w says:

    1-Ramai kawan me0w daftar bsb berjemaah,,sebab tulah tak boleh buka kot..hehe..antara kawan me0w yang sudah mendaftar:
    1-Aku Mahu Warna Merah
    2-[Qt~Me0w](saya)
    3-ez
    4-new rule
    5-azfar
    6-nazim_brian007
    [email protected]
    8-ozie
    9-fara_zaty
    10-freaqboyz
    11-khai
    12-backspace
    13-eer_fun
    14-hafiz maula
    15-whda
    16-syafiq zainal
    no.9-no.16 semua daftar berjemaah..

    2-me0w mungkin pergi pesta buku klcc tu..harap dapat jumpa Kak Ain..

    3-bestnye dapat berbuka puasa dengan Kak Ain..=D

  8. ain says:

    kak, sye dah cube tapi maseh x leh bkk. knape yerk. dye tlis ssb kene block dengan SMC router.

Leave a Reply