Pencarian Beg Laptop AinMaisarah – Bhg 1

You may also like...

26 Responses

  1. aN aLya cHan says:

    Yang putih + purple tu lawa sgtt !
    Ermm, ada stok ke, KakAin ??

  2. Shasha says:

    saya suka yg no 2 dan 3tu,
    nmpk cntk dan sweet sgt – sesuai sgtlah dgn kak ain ^^

  3. FaRiSaH says:

    Saya suka yang warna putih+purple tu..Cute sangat-sangat…

  4. cantik la yg purple+putih tu..

    setbox dh tggl sikit? nasib baik saye dah beli.. O_o

  5. Nur Atirah says:

    nie..beg laptop ker..handbag??but
    overall..tirah suker yg ketiga tu..

  6. Anonymous says:

    semuanya cantik…(terutamanya yg purple-putih tu)
    tapi kurang suka yg pertama tu…
    semoga kak ain dpt beg idaman kak ain…=D

    Salam,
    Batrisyia…

  7. Hidayah says:

    uh,kak ain,..
    suka sangat beg purple-putih tu.cantik sangat.uh!

  8. irah zafirah says:

    I like no 3…
    It’s simple but nice….

  9. nur farahani says:

    Yang Purple Campuran Putih tu Cute SANGATTTTT!!!

    OKLAH KAK AIN!selamat maju [email protected]

  10. YUni says:

    It’s so nice…………
    Nuce and trendy

  11. Anonymous says:

    Saya suka yang first tu..
    Trendy sesangat..!!!
    Anyway,chaiyok-chaiyok for
    Impiana 3..!!

    .:Maira:.

  12. nabila says:

    mmg cantik sgt semua beg2 tu
    saya nk tny k.ain, kt ner nak carik beg2 puma yg k.ain tujnuk dlm gambar ni?
    saya tk pnh jumpe pun
    berkenan sgt yg warna pink putih tu…nk beli jugak
    k.ain tlg bg tau eyh!

  13. Anonymous says:

    kak ain ny cerewet sgt la..
    sye krang ske la dgn sikap kat ain… tp bkn bererti sye membenci kak ain… sye harap kat ain jgn la membazir semata-mata kerana beg laptop tue jew…

  14. misz qiqin says:

    salam k.ain!
    waaaaaaaaaah!
    cantik & lawa sgt sumer beg yg k.ain pilih ni!
    susah nk buat pilihan kan.
    .. tp klu sy,, sy pilih beg hitam tu..
    pink putih takut cpt kotor.
    tp keptusan ditgn k.ain,
    nanti k.ain bgtaulh beg mane yg k.ain beli tau! ;p
    tk sabar nk tau

    hmmm… pd anonymous tu, tk baik ckp k.ain mcm tulah…
    patutnyer kene cthi sikap k.ain.. nk beli brg mestilah cari sumer tmpt.. baru dpt yg paling best
    kan k.ain kan?

    Sayang k.ain,
    misz qiqin

  15. NadZakk says:

    semua puma. haha! kantoi2

  16. Shasha says:

    kak ain, fasal ptndingan the wannababes wannabe tu,
    kak ain ada x cth gmbr?
    saya x brp fhm la dgn ptndingan tu =.=

  17. gadis manis says:

    SAYA SUKA YG WARNA PUTIH+PURPLE YU.CUTE & MANIS.ELEGAN & RANGGI. SOCUTE!I LIKE IT!

    ANTARA BANYAK2 TU,KAK AIN PILIH YG MANA SATU???

  18. Shila suka beg yang purple tuu , cun semacam !

    ps:Shila ada buat satu novel jugakk but species Aku Mahu laa , ada Fahrin,The Wannababes dan dll.

    nntey laa shila Show off novel tuu , hehe . Shila buat sebab tak tao nak baut apaaa , internet makin hari makin bosann !

  19. abby says:

    wow..lawanye…no 3 tu comel sgat…kalau kak ain pakai mesti tampak lebih comel..=D

  20. secret girl says:

    kak ain saya cadangkan no3&4

  21. Anonymous says:

    Semua org kat sini,dh ter-over gedik!!!

  22. menyampah dengan Kak Ain... says:

    hey kak ain…ko ni kan…beg ko nak beli pon ko nak tunjuk tu kenapa?tak ade keje laen ke?ko tunjuk ajer le ko punye penulisan dlm ni..semua bdk kat sini cuma nak tahu perkembangan terkini tentang buku ko..bukannya kisah apa yg ko nak beli..paham??????

    Yg Hate Kak Ain Maisarah…
    xxxxxxxxxxx
    x_x

  23. awin sari :] says:

    kite da ade!!

    yeah!~!~!

    comel la bku tuu..

  24. awin sari :] says:

    kite rase yg cik abg kak ain suggest kn tu oke..

    beli jela tu..rmi yg suke..

    bgla kite satu :p

  25. reVera says:

    ain, beg puma hitam atas sekali tu beli kat mana ya? cantik dan simple

  26. ~t-ra~.. says:

    akak sye ske beg yg nom2 ngn 3..
    specially yg nom 3..
    kiut sngt..

Leave a Reply