Pemenang Cerpen [email protected] 2008

You may also like...

19 Responses

  1. ainzz says:

    wah!!
    taniah kpd pemenang yg terpilih…
    kak ain,
    nnt akn dijual ke buku tu??

  2. Kak ain…ima pun menang gak!!Syukur alhamdullilah…ini semua berkat novel-novel kak ain gak..sebab bila ima nak buat cerpen tu..mak ima cakap rujuklah kepada novel-novel yang ima ade..terutamanye novel kak ain..mak ima ckp gitu tau..^_^

  3. ALyA WoNdErS says:

    Cutenyer kulit buku tu!
    Nampak macam gaya kanak-kanak yang sentiasa happy 😀

    Buku itu akan terbit bila Kak Ain?

  4. ALyA WoNdErS says:

    Ehhh brek kecemasan jap.
    Kenapa dekat kulit buku tu,
    bila dibesarkan, lihat bahagian
    belah kiri ada tertulis 21 himpunan cerpen menarik daripada para peminat PTSone? bukan 20 sahaja ker?

  5. najwaamira says:

    Salam,

    Cantiklah coverr tu..Cute,menarik!

  6. Sara Imanina says:

    Salam kak ain, cantik cover tu. sara suka.

    Tahniah kepada semua pemenang. sara sendiri tak sangka sara boleh terpilih. masa buat tu banyak dugaan. dah penat-penat buat beberapa mukasurat, boleh terpadam semua cerpen tu.

  7. farah hanum says:

    salam kak ain…
    erm…betul cakap diaorang kulit buku tu…ceria dan menarik…:-) seribu tahniah kepada yang terpilih…mesti cerpen tu…best…buku tu..bila keluar kak ain???

    wassallamm..
    farah hanum.

  8. Anonymous says:

    alhamdulillah,cerpen eira mnang jgk…
    terima kasih ye kak ain dan juga ptsone… =D

  9. aini says:

    salam k.ain..

    dah lame x bkk tenet..sekali tgk berlambak entri..

    fuh!penat nyer..hehe

    emm..mmg cantik cover tu..colourful.

    tahniah la kepada semua pemenang2.
    all de best!!

    bila kuar buku tu?

  10. hanis honeys says:

    Tahniah kpd semua pemenang~!!
    Btw,yg no. 5 tu satu skul dgn Hanis..hehe

  11. Anonymous says:

    Salam Kak Ain,

    Tahniah kepada pemenang 2.Saya suka cover dia.Colourful.No 16 dan 20 adalah orang yang sama.Maknanya dia dapat RM100 ker?

    Salm daripada sya,
    Zafirah

  12. misz qiqin says:

    k.ain…
    cantik sgt cover buku kali ni!
    ;p
    sy tak sabar nk baca cerita k.ain
    ..cerita kwn2 lain pn same!
    ;p
    sy mesti beli punye!

  13. Anonymous says:

    Salam kepada semua pengunjung blog ainmaisarah dan kak ain sendiri…

    1. kulit buku tuu comellah dan cuta sangat…sape yg design???

    2. bile keluar buku tuu di pasaran??

    Sampai di situ sahaja soalan dari pada saya,

    SHAIKHA SHUHADA

  14. farah~amira says:

    sedeynya….nak anta cerpen tu tp…x sempat…buzy nak exam….anyway,congrats to all winners!!

  15. han mean says:

    Kak Ain..macam mana nie? Kat daerah saya ada satu jer kedai yang jual buku Pts One.Tadi saya tanya kedai tu, dia kata x der [email protected] Atau buku tu x terbit lagi?^^” Macam mana saya nak cari nie? Kedai kat lain..saya x tau.=( Kalau Kak Ain tahu mana2 kedai yang berhampiran Kuantan,Phg atau Kemaman, Trg ..Beritahulah Mar…[email protected]..

  16. wahh.. namaku adalah.
    ehehe..
    alhamdullilah sesangat.
    dapat jugak duit raya lebih.
    (ceeehh) 😛
    rezki saya.

    anyway, cover dia amat comel.
    agak-agak sempat tak saya curik baca buku tu sebelum menjelangnya spm.
    ngeee~

    ada masa jemput baca blog saya.
    http://newroadofyear.blogspot.com
    :DD

    selamat berpuasa!

  17. Anonymous says:

    Apa?!?!!!!!!!Eh,ni napa terkejot sangat ni?Nak tanya,[email protected] 2008 dah terbit ker Kak Ain?Kalo dah terbit bagi mel yer di,

    [email protected]

    YER???????????????????????

  18. Anonymous says:

    congratz to all of u who had won!
    emm… bile nk kuar buku ni?
    x sabo nak bace! mesti best!

    yang menunggu,
    Nadzirah..

  19. aina afiqah says:

    congratz 2 all lucky winner…(“,)
    kak ain,bile buku nie nak keluar? nak beli!!!(~^0^~)

    p/s: Nad KGV ke yg hantar komen kat
    atas nie?

Leave a Reply