Pembaca 1Malaysia AinMaisarah

You may also like...

20 Responses

  1. EyRaH says:

    betul2 buku kak ain is the best!!

    p/s; ade kawan cina sy dia pinjam buku aku mahu teman tapi mesra drpd sy dia kt the best malay book that i’ve read!!!

  2. EyRaH says:

    betul2 buku kak ain is the best!!

    p/s; ade kawan cina sy dia pinjam buku aku mahu teman tapi mesra drpd sy dia kt the best malay book that i’ve read!!!

  3. -[C]hingWei- says:

    Hello Kak Ain.
    Terima kasih sebab sudi tulis sedikit saya.
    Kak Ain,sebenarnya hampir separuh classmate saya ada baca buku Kak Ain.
    Kawan-kawan saya yang berbangsa India juga baca.Serta kawan-kawan yang berbangsa Melayu.
    Dan pernah juga saya dan kawan-kawan saya promote blog Kak Ain dan buku-buku Kak Ain di kelas saya.=)
    Saya berharap Kak Ain akan terus menulis buku-buku yang ‘awesome’.
    All the best!
    -ChingWei-

  4. DJ Farahani says:

    Salam Kak Ain !

    Yaa !Kak Ain !Kawan Farah yang nama dia I’ezzah tu pun dia kata beli semua buku Kak Ain Maisarah . Dia kata Kak Ain Maisarah terer ! 😀 Wah !Kawan Farah pun dah minat sebab Farah beri dia baca buku BSB tu ! 😀 Cayalah Kak Ain !You are the best ! 🙂

    Kak Ain nak tahu ?

    Farah pernah bermimpi jumpa Kak Ain tahu ! 😀 Hehehehh .. Harapharap dapat jumpa Kak Ain !

  5. Hye
    Nama saya pun ada kat blog kak Ain(Izzyani)=D
    Ching Wei yang tulis
    Ramai kawan kat kelas saya baca buku Kak Ain.
    Melayu ke cina ke india ke
    Diorang pun bace.

  6. MeZ says:

    HAri tu ada MeZ bawa buku Kak Ain pi sekolah. Ada kawan nak pinjam (melayu). MeZ ada tinggalkan buku atas meja(waktu rehat). Masuk2 je tengok buku kak Ain dah tak ada. Ingat dah hilang. Hampir nangis. :p Tengok2 ada sorang classmate india ni dia baca.. MeZ ada marah sebab tak minta kebenaran..

  7. nur says:

    semua buku kak Ain semuanyer best…

  8. buku2 kak ain yang paling best aida pernah bace 🙂
    teruskan usaha kak ain.
    caiyok2 !!

  9. ada
    kawan saya,cinaaaaa

  10. Zaiton says:

    you are the best…
    Ain Maisarah!!!!!

  11. sya_syi says:

    kak ain saya sokong kak ain nak buat buku bahasa inggeris tu.. bukan hanya sekadar menarik minat orang berbangsa lain untuk membaca buku kak ain.. tetapi.. boleh meningkatkan penggunaan bahasa inggeris di kalangan pelajar.. sekaligus kita boleh berhibur sambil belajar.. =)

  12. ellyza says:

    u r the best kak ain…
    teruskn menulis buku2 yang menarik..

  13. Eeza Nieza says:

    Salam..
    Sy amat b’bangga atas kejayaan besar Ain!T’sgt2 bsr rupanya.Untung Ain ade cik abg yg m’beri sokongan & galakan spnjg masa..
    Buat pngetahuan Ain,sy ni dh t’lbh umur sbenarnye tuk join sekolah ni.hihi..tp disebabkan tarikan drpd penulisan Ain,m’buatkan sy t’dorong tuk meneruskan p’bacaan karya2 Ain.
    Buat masa ni sy cuma ada buku siri Aku Mahu ke New York(1&2).Kalau Ain nak tahu,sehari sebelum habis m’baca buku t’sebut,mak saya sibuk pula nak b’kongsi baca.Dia sgt tertarik dengan kulit buku tersebut.Mak saya seorng guru sek rendah.Saya harap mak saya dapat mem’promote’kan karya Ain di sekolahnye =)
    Satu je permintaan sy,harap di bahagian sudut ‘Berkongsi cerita’, Ain dapat melirikkan sendiri tulisan tangan Ain yg original..Saya suka tengok tulisan Ain yg comel bulat2 tu..mmg dari zaman sekolah dulu sy suka!kita penah sekelas dulu la Ain! hehehe..Harap2 Ain blh cam siapa saya =)
    Pas ni sy nak gi Mph nak cari buku Impiana pula.Tadi kat kdai buku jumpa yg bahagian 2 je.Nmpknya bhgian 1 tu btul2 laris nmpaknya..
    Akhir kata,sy akan cuba mnyokong Ain dr blkg.Esok2,sy akan bg galakan m’baca pula pd anak2 saya =)
    salam

  14. Eeza Nieza says:

    This comment has been removed by the author.

  15. mal887 says:

    hah…
    Kalau dah begitu jadinya…TUBUHkan KELAB PEMBACA AIN MAISARAH..pasti dapat sambutan

  16. syakira says:

    salam utk kak ain…sy nak tanye cam ne nak jadi ahli kelab kak ain??sy teringin sangat nak jadi ahli kelab kak ain

  17. Nadzirah :) says:

    hello kak ain .

    sya nk tanya buku impiana 3 dah keluar ke ?
    saya memang minat kt kak ain n buka2 yg kak ain tulis .
    saya harap kak ain akn trus mnulis bku2 yg lgi best !
    selamat maju jaya ! 🙂

    [[email protected]]

  18. farah says:

    saya sangat suka novel karya ain maisaah ialah idola saya dan 2 orang lagi sepupu saya yang menyukai novel karya ain maisarah terutama nya 10 tahun akan datang iaitu impiana the series!!!saya suka novel inpiana nak kakak saya juga novel karya ainmaiarah kerana kak ain telah mengunakan nama artis kesukaan nya.

  19. farah says:

    nama nama artis ialah

    1)FASHARINA-FASHA SANDHA
    2)SHASHA-SASHA SAIDIN
    3)SAZZY-SAZZY FALAK
    4)NANA-DJ NANA
    5)FAZURA-FAZURA GOL&GINCU
    6)LINDA-LINDA RAFAR
    7)DIANA-PUTERI DIANA

  20. farah says:

    saya sangat suka novel karya ain maisaah ialah idola saya dan 2 orang lagi sepupu saya yang menyukai novel karya ain maisarah terutama nya 10 tahun akan datang iaitu impiana the series!!!saya suka novel inpiana nak kakak saya juga novel karya ainmaiarah kerana kak ain telah mengunakan nama artis kesukaan nya.

Leave a Reply