Pakej RM100 dan Pakej RM50

29 Responses

  1. N.Izzah.R says:

    salam kak ain .. boleh x kalau sye nak beli buku projek diet ain maisarah je? sebab hari tu gi PWTC KEDAI PINK KAK AIN x jumpe buku tu… boleh x???

  2. AinMaisarah says:

    Izzah,

    Emelkan permintaan tersebut kepada [email protected]

    Rasanya harga akan berbeza.

  3. MeZ says:

    Fuh..x sangka ada dua pilihan..
    ingat kak ain buat order dekat kedai pink tu. hehe

  4. MeZ says:

    This comment has been removed by the author.

  5. \\W// says:

    salam kak ain. saya nak beli pakej 50 sbb x ckup bajet nak beli yg 100. sye nak tau 12 novel comel tue akan dijual x di kedai pink kak ain?

  6. \\W// says:

    lg 1, mama sye tanye klu beli buku dr kak ain, dpt resit x?

  7. Mimi ! says:

    please kak ain! saya nak sangat.
    boleh tak booking dulu?
    skrg ada bbrapa mslh klau nk order awl2.

  8. Kak ain saya nak beli novel comel je boleh tak?

  9. [Qt~Me0w] says:

    Salam Kak Ain.
    Wahh..
    menarik sungguh pakej yang Kak Ain tawarkan.
    Tetapi ketiga-tiga novel terbaru Kak Ain saya sudah beli.
    semua saya dah khatam.hehe.
    Kak Ain buat novel baru cepat sikit ye.

    Saya nak beli novel comel la.
    Macam mana nak beli?
    Kak Ain tak buat pakej untuk novel comel ke?

  10. mimi girls says:

    kenapa mahal ”SANGAT”kak Ain?

  11. Farah Azizan says:

    salam kak ain,

    buku projek diet dan aku mahu superbibik tu ada di jual di kedai buku biasa tak?

    rasanya mcm tak mahu beli yg manuskrip impiana3 sbb nak trs bace buku yg sebenar dia. boleh ke kak ain?

  12. Farahani says:

    Salam Kak Ain,

    Boleh simpankan untuk saya satu?
    Sebab saya nak beli, InsyaAllah.
    Mungkin, lepas ibuayah saya balik umrah. :]

    Boleh ya Kak Ain?

  13. eryn says:

    assalamualaikum kak ain. sye nie terigin k bli buku impiana 3. mse sye pergi pwtc hari tu, saya x jmpa mne rumah pink kak ain. mcm mne sye nk dptkn bku tu???

  14. Fiza d'Zul says:

    ala rugilah x bgtau awal2 kak ain…. huhu… kalu tau bli online je x yah susah2 bsesak kat pesta buku tu… ble dpt brg2 lain skali…. huhu….

    btw cyg kak ain…

  15. penulis blog says:

    assalamualaikum kak ain,

    sy nak tny kalau yg ‘BOX LIMITED EDITION’ tu dye isi ape?ke kalau kak ain anta dye ltk dlm tu?

  16. syahirah says:

    salam kak ain….syahirah pown nk jugak…pakej yang RM100 tu….kak ain simpankan satu ye untuk syahirah…tengah tunggu persetujuan ayah nie sama ada boleh atau tidak…tapi kalau xboleh pown nk jgk..

  17. Aqila says:

    salam.. kak ain, sy dh byr tuk pkej rm50.. bleh x sy nk tau.. ble sy bleh dpt bku tu? ;)…

  18. ~JIHAN~ says:

    salam kak ain…saya dah bayar untuk pakej rm100 tu..boleh saya tahu bila saya akan dapat pakej tu??

  19. nur98hanan says:

    salam, saya dah bayar dan order pakej rm 50 tu.. bila ye boleh dapat pakej tu.. bayarnya smlm, order nya hari ni..

  20. salam kak ain..
    ermmm..
    kak ain,bley ke klau na 0rder pakej rm100 tpi x ade n0vel aq mahu super bibik??

  21. sindarella says:

    SALAM KAK AIN ,
    SAYA DAH BAYAR RM100 PADA HARI INI ,
    AGAKNYA BILA SAYA DAPAT PAKEJ RM 100?
    KAK AIN SAYA ADA BUAT ORDER NOVEL COMEL TAPI BELUM SAMPAI ,SAYA BAYAR MELALUI WANG POS…
    TAPI PAKEJ YANG RM 100 INI SAYA BAYAR MELALUI ATM…
    HARAP KAK AIN BOLEH HANTAR SECEPAT MUNGKIN …
    DAN SAYA SUDAH EMAILKAN BUTIRAN DIRI SAYA …
    APA – APA URUSAN KAK AIN
    BOLEH EMAIL KE [email protected]..

  22. Salam Kak Ain

    saya nak beli yg pakej 100 tuh.. tapi kebanyakan novel comel tuh saya dah ada.. boleh x saya beli tapi x nak novel comel?

  23. Kak Ain ,
    Saya nak pakej RM 30 tuh .
    Ade lagi tak ?

    Saya cuma tgh tunggu duit je nih
    😉

  24. assalamualaikum kak ain..saya dah buat pembayaran tadi kat maybank dengan mak saya..bila kak ain nak buat penghantaran?ada lagi tak stok untuk saya?saya beli stok RM50.kalau stok dah habis..,duit saya 50ringgit tu macam mana?:)

    ~jannah idy razlan~

  25. kak ain..
    ima tau tarikh akhir dh lepas..
    but then ima nak beli;(
    kalau ade stok lg..ima nak beli boleh??
    ima akan try byr secepat mungkin..
    hrp2 ade stok lg;(

  26. Cik CT says:

    just found out this pakej..ala,dh telepas date nye..dh abis ke k.ain???

  27. ice~cream says:

    kak ain, impiana 3 agak-agak bila boleh keluar?

  28. Shasha says:

    salam kak ain,
    pakej RM100 tu masih ada lagi tak?
    baru hari ni saya tahu ada pakej tu
    (hehe ketinggalan betul)
    sebab saya duduk asrama

Leave a Reply