NOVEL TEEN – Aku Mahu Popular

You may also like...

31 Responses

  1. syiela says:

    hai mai!sy bru je bce novl nie..sy bg 10 bntng..best taw jln crita nie smpai sy brangn nk jd the wannababes huhuhu..memg syok lyn abs r…novl publisher pts one tngah hot dkt skewl sy..so sy da market nvel awk dkt kgkwn sy..goods comment taw..so sy arap awk blh truskn karya awk sy akn skong awk dri blakng..so people out there bca ka nvel karya mai nie..best nyer..

  2. ainmaisarah says:

    dear syiela,

    TQ soo much for reading AKU MAHU POPULAR!

    berangan jadi The Wannababes?? WAH! takutnyee saya! nanti syiela buli ainmaisarah! 🙂

    InsyaAllah saya akan terus menulis buku2 [email protected] yang lain…harapnya makin best dan makin menyengat!

    syiela dan kwn2 rajin2lah jenguk website (ermmm…blog) ini. Kalau ada kuiz jgn lambat2 sertai…badan bertuah, boleh menang mcm2 hadiah best.

    TQ again dear for your support! take care!

  3. Anonymous says:

    hai kak ain, saya dah baca buku nih,,best sgt!
    teringin pula mengikut jejak
    ina dan farah..
    heeh
    best sgt!!!!!!!!
    saye mmg bg buku ni 10 bintg
    saya arap kak ain dpt bwat buku2
    based on teen life, tp bdak sekolah rendah,,
    dyorg bwat appe kat skola , camt
    lg best..
    karya akak mmg best,, mne akak ddpt idea ni?

  4. Anonymous says:

    saya suka watak amir

  5. Anonymous says:

    adek saya x baca buku sbb buku nie…tah ape yg seronok

  6. dflaz says:

    hai kak ain..
    sihat?
    saya nak tanya cam mane nak masuk kuiz tu??

  7. ainmaisarah says:

    dear adik dflaz…

    kuiz AKU MAHU POPULAR dah habis tempoh peraduannya. 10 pemenang minyak wangi pun dah selamat dapat minyak wangi masing-masing

    tapi adik dflaz masih sempat nak masuk peraduan bergambar AKU MAHU SAIZ S…apakata adik cuba sertai…manalah tahu ada nasib jadi 10 pemenang bertuah.

    Good Luck,
    AinMaisarah

  8. Anonymous says:

    HAI KAK AIN
    SAYA SUKA SANGAT BACA BUKU NI
    MULA2 KAWAN SAYA SURUH BACA BUKU NI
    PAS2 SAYA BACA LA
    KLAU ADA MASA HANTAR LAH EMAIL KAT SAYA [email protected]

  9. maisyah says:

    terkenang zaman sekola =)

  10. Anonymous says:

    assalammualaikum hye akak ain
    kak ain sihat………
    saya dah baca dah buku tu
    buku tu best sangat(AKU MAHU POPULAR)kak ain add saya kat ym
    [email protected]

  11. Lulubelle says:

    hei kak ain!!
    saya baru di sini!
    ermm…saya ada baca buku aku mahu saiz s dan impiana..
    buku itu best gler!!!
    saya support akak!
    mmg lawak dan sungguh spontan!
    :P:P:P

  12. Anonymous says:

    hai kak ain. say dah baca buku aku mahu popular dan aku mahu saiz s. cerita dia memang best. kalu boleh, buat la cerita mengenai the wannababes lagi.

  13. Anonymous says:

    hai kak ain..jgn lupa antar emel kat sy klu ada buku2 baru terbitan kak ain..
    emel sy:-)

    [email protected]..

    ws..
    farhan najwa

  14. Anonymous says:

    hai kak ain..jgn lupa antar emel kat sy klu ada buku2 baru terbitan kak ain..
    emel sy:-)

    [email protected]..

    ws..
    farhan najwa

  15. Amira says:

    A’skum kak ain.. sye ade bli buku secare online!!!
    dah siap bayar dah.. Tp, skrg xdpt2 agie..

  16. qursya ain says:

    kak ain…macam mane nk jd ahli kelab????Qursya suka sangat dgn buku-buku kak ain terutama buku saya mahu saiz s & aq mahu popular…harap kak ain boleh masukkan nama saya dlm buku terbitan kak ain yang akn datang…
    adios…

  17. Anonymous says:

    salam kak ain …

    sbnrnye sy da bli lme bku nihh
    cme lpe nk kasi komen psl bku ni
    terus terang sy ktekan yg bku ni xmenepati citer rse sy
    tp ape pn kseluruhan citer ni bgs sbb ade unsur pengajaran
    pape pn akk teruskan usaha utk m’hebatkn penulisan akk ok !
    JIA YOU !!

    ~jun~

  18. best gile sbb die gune name kedai betul2…hehehe!!!!!saye da khatam 5 kali dah buku niy..sumpa x bosan

  19. Nurul Iman says:

    Akak, Iman dah ulang baca buku ni lebih kurang..emm…1,2,3…AAA!11 kali kot! best gila!1001 bintang!!

  20. Erina Qumyra says:

    hi,kak ain
    sye da bace semua…buku kak ain..
    da ianya sungguh mencuitkan hati dan sangat spontan..

  21. Erina Qumyra says:

    hi kak ain,,
    sye da bce semua bku kak ain..
    ianya sugguh mencuitkan hati dan sungguh spontan..

    keep on the good working kak ain..

  22. ~ilman~ says:

    Hi Kak Ain…
    saya ilman dari taiping..
    umor sya 15 thn…

    sye telah pon menyiapkan
    skrip telemovie bagi cerita
    aku mahu popular ini…

    telemovie ini adalah untuk
    projek tahunan sekolah..

    dan ini adalah projek ke-3
    yang saya buat…

    so..harap Kak Ain x marah tau..
    sbb ambik jlan crite aku mahu popular ini…

    mungkin telemovie ini akan
    siap januari tahun depan 2010…
    ok thanx…

  23. raZ!q_izWan says:

    aSsaLamuaLaikum kak ain..
    100% i lOve yOur boOk..!!
    kak i hOpe akak bOleh dtg jengOk blOg sye..
    http://[email protected]
    really hOpe yOu ca visit my blOg..!!
    PLEASE..!!

  24. ina cute says:

    hai kak mai saya el ni suka baca kar novel ni lagi2 masa rambut farah kena bakar klakar gler

  25. ina cute says:

    This comment has been removed by the author.

  26. sesuci cinte says:

    askum kak ain..

    sayer memang suke tntg jln ceriter aku mahu popular..sampai skarang saya masih bace buku tu berulang kali.memang best…dan syer harap kak ain ruskan dgn menulis novel2 yg len..

  27. sesuci cinte says:

    askum kak ain..

    syer tabik spring lar dengan akak..jln ceriter ny memang bagos..saya masih membace buku itu berulang kali..dan sayer nak tyer ngan akak..
    apakah novel terbaru yg ada dpasaran skarang?

  28. Eisyah Ayi says:

    salam kak ain

    bestnyer baca buku AKU MAHU POPULAR
    seperti macam cerita betul saya membacanya.tak pernah saya membaca buku yg memepunyai banyak pengajaran dan tip2 yg berguna. saya harap novel kak ain akan terus maju dimasa hadapan .

    P.s
    kak ain jangan lupa membuat novel yg best dan menarik! 🙂

  29. Eisyah Ayi says:

    salam kak ain.

    saya baru saja baca novel ni , bestnya cerita tentang dua orang yg mahu popular ni.jalan cerita menarik dan ada juga yg menyentuh perasaan saya .saya harap keluaran terbaru novel kak ain lebih menarik dan yg terbaik!

  30. hai kak ain…saya suka sangat baca novel2 karya akak…

  31. ira. says:

    saye bru je habis bace cerite ni .
    best sangat !
    lawak waktu rambut Farah buruk kene seterika .
    BTW , best sgt2 !!

Leave a Reply