Mr. Right Selebriti: Novel Bersiri di Berita Harian

30 Responses

  1. qiE says:

    wahh !!
    tak sabarnya nak tunggu .
    sejak saya sekolah menengah sampai dah masuk u .
    saya tetap setia baca kisah pasal the wannababes .

  2. syaraa says:

    Kak ain 🙁 . buat la novel tjuk semua nie kat buku . kalau surt khbar ni mcm susah sikit nk beli .

  3. NadyaBubble says:

    wahh, mcm best je ! tak sabar 😀

  4. Iffah says:

    wahh , besnye…5 november tu befday saya tau ! hehe 🙂 special punyaa

  5. Iffah says:

    saya ade semue buku kak ain ! tapi cume yang novel comel je la tak..hehe..

  6. puteri says:

    setuju ngan syaara. wat lah kt buku. please.. 🙂 😉

  7. wah kak ain,akhirnya ade citer psal ahli the wannababes!tp kak ain,wat la novel jgak psal the wannababes,lg seronok dan happening!:D

  8. Imanina says:

    Hari ini, jangan lupa pula beli newspaper BH.

  9. kak ain, nk tanye kalau novel mini tu ade x jual dkt kedai2 buku ? sbb dh cri tpi x jumpe jgk

  10. err..silap2! bkn novel mini tpi novel comel..nk dpt kt mne kak Ain? kene bli dgn Kak Ain ke atau kene pgi bli kt kedai buku??

  11. ~Nur Fatini~ says:

    novel comel hanya boleh dibeli dari Kedai Pink Ain Maisarah sahaja..

  12. ~Nur Fatini~ says:

    Kak Ain, nanti buatlah jugak dlm bentuk novel.. sbb ayah saya memang tak beli BH untuk hari Sabtu.. terlepas citer2 tu..

  13. fatin aqilah says:

    salam. kak ain… kenapa x buat dalam bentuk novel????

  14. Meera J says:

    Lama kak ain tak update blog!

  15. salam, kak ain.. cerita mr right selebriti akan dibukukan macam jutawan gedik ker? Saya tak sempat nak beli berita harian lah.. 🙂

  16. Wah, bestnya!!!!!tapi kak ain, boleh x bukukan citer ni?x smpt lah nak beli surat khabar?boleh ye?harap kak ain pertimbangkan.

  17. This comment has been removed by the author.

    • [email protected] says:

      why this comment has been removed?i have some question about this novel

  18. Kak Ain , nape x buat dlm bentuk novel ? Tak best la baca dm surat khabar .. Kalau Kak Ain buat dalam novel , InsyaAllah saya akan beli..tapi,surat khabar tu pun dah lepas..akak tulis la semula untuk dimuatkan dalam novel .. please ! saya teringin sgt nk baca..:)

  19. archiycs says:

    kak ain , buad lhah dlm bentuk novel. baru puas bace ;D

  20. boleh tak nak beli dengan akak.. tak jumpe la dekat kedai buku.. 🙁

  21. kak ain buku mr.right selebriti ni akan dijadikan novel ke…

  22. Hi!!! Imma big fan of yours!! I really like “Mr. Right Selebriti’!!!!
    But, why don;t you want to publish it in a novel?? I missed alot of the ‘Siri’…… :'(

  23. syafiqah says:

    kak ain kalau terlepas episod die nk bce kt mne?

  24. Nisa says:

    Wow I can’t wait to buy it 😀

  25. nana hamzah says:

    sye ske sangat cite ni =)
    da bce smpi nana jumpa ustaz adam

  26. Iffah Atirah says:

    Aq harap aq dapat cri novel nie.. 🙂

  27. sara_sofea says:

    yess,nasib baik dapat beli mase program jelajah sekolah ain masarah tuh….siap dapat tanda tangan lagi boleh borak2 lagi tuh ngan kak ain ngan aman wan

  28. aifaaaisya says:

    saya dah baca , sumpah , best gila , tak pernah miss buu-2 kak ain . keep it up kak ain 🙂

  29. wAwA iLwAnAxD says:

    Kak ain,di mana nak cari novel tu?semua kedai buku sudah saya cari…x da pun

Leave a Reply