Mid Valley: Gathering Kelab Teman Tapi Mesra

You may also like...

29 Responses

  1. irahazira says:

    Oh tidaaaak.
    Ini yang buat saya berfikir dua kali yang saya PERLU pergi, MESTI pergi, dan PATUT pergiiii!

    p/s: Hmm, kena fikir bagaimana nak pujuk abang saya untuk hantar pergi ke MPH Mid Valley 17 Ogos ni.

  2. Dearie Elly says:

    K. Ain,

    Wah! Bestnya! Elly nak pergilah:) Mesti ada gamekan! K. Ain disana sampai pukul 5 sahaja eh? Hem, kalau ada program masa tu xbest jugak kan. Doakan Elly boleh pergi ya!

  3. Salam kak ain,

    Wah! bestnye sape yang dpt!!!!hehheh:):)

    kak ain,
    ~nanti bals emel dayah ye..!!:):):D~

    wasalam,
    ~dayaH~

  4. Salam kak ain,

    Wah! bestnye sape yang dpt!!!!hehheh:):)

    kak ain,
    ~nanti bals emel dayah ye..!!:):):D~

    wasalam,
    ~dayaH~

  5. ain~ dakcute says:

    wah!t’lebih sudah…best nyer…
    nak g,nak g,nak g………..
    kak ain…sape yg paling sporting…akn dpt minyak wangi…berape org yg akn dpt??
    maksud sporting…pakaian ke org tu mesra ke ape???

    harap kak ain dpt balas….
    doa kan ain dpt g…hehehe…
    salam!

  6. Nur Syuhada Fadlia says:

    Best nye sape yang dpt pegi..syuhada tak dpt gi la.sebab UPSR nak dekat.jadi,x dpt la pergi jumpa kak ain.. 🙁 shedihhh nye 🙁

  7. imah ammran says:

    Salam Kak Ain,
    ni yg buat sye sedeyh ni…
    x dpt pergi lah plak…
    waaaaaaaaa…..

    ~salam~

  8. Anonymous says:

    Salm Kak Ain,

    Saya nak pergi tapi UPSR dah nak dekat masa tuh.Nak sangat benda tu dgn ‘Aku Mahu Ke New York’ punya sinopsis.Saya pernah gi New Yor.Best Apa.

    Irah aka Zafirah.

  9. Kak Ain…
    klau x bawak 2 orang kawan tu x boleh ke ???
    saya nak datang tapi x de kawan laa…
    hurm…

    Hadiah tu memang menarik….
    gelang tu sweet sngt…
    loket dye teddy bear kan ??

  10. AinMaisarah says:

    Dear Ira,
    Memang tepat sekali.
    PERLU, MESTI, PATUT pergi ke MPH Mid Valley pada 17 Ogos 2008! Pujuk Abang sehabis mungkin! Ira datanglah dengan kawan-kawan sekiranya Abang tak dapat hantar.

    Dear Elly,
    InsyaAllah ada game. Tapi Kak Ain dan Cik Abang sedang memerah idea. Game jenis macam mana yang sesuai diadakan dalam MPH. Pastinya game yang tidak merosakkan aturan buku-buku dan menyelerakkan kawasan! =D
    Slot Kak Ain bermula pukul 4.00 ptg – 5.00 ptg. Jangan tak datang!

    Dear Dayah,
    Kak Ain sudah membalas e-mel Dayah. Dayah datang dengan Kak RedBloodCell? Bawa lagi seorang kawan.. nanti Kak Ain beri satu manuskrip percuma.

    Dear Ain Dak Cute,
    2 set hadiah minyak wangi & gelang TOUS menanti 2 pengunjung paling sporting. Bukan Kak Ain yang pilih… tetapi ‘mata-mata gelap’ Kak Ain yang lain akan buat keputusan. Sporting itu didefinasikan sebagai mudah bergaul & mudah memberi kerjasama sepanjang aktiviti dijalankan.

    Dear Syuhada,
    Kak Ain harap Syuhada tumpukan pada UPSR. Tak dapat datang gathering kali ini… boleh datang Pesta Buku PWTC 2009. Kak Ain tunggu nak jumpa Syuhada tahun depan ya!

    Dear Imah,
    Kak Ain pun sedih juga Imah tak dapat pergi! =( =(

    Dear zafirah,
    Seperti juga Syuhada, Kak Ain ucapkan semoga berjaya dalam UPSR. Usaha sehabis mungkin dan tawakal sepenuh hati ya!

    Dear Balqis,
    Loket gelang tangan itu memang simbol teddybear – simbol jenama TOUS. Kak Ain pun suka sebab gelang itu simple tetapi comel. Balqis datanglah dengan 2 orang [email protected]@jiran… barulah Kak Ain boleh berikan satu naskah manuskrip percuma. Ada 50 sahaja. Kak Ain tak cetak lebih!

    Jumpa di Mid Valley,
    AinMaisarah

  11. Syafiqah says:

    salam.
    kak ain,
    kalau x de ape-ape hal,
    isyallah iqah pegi.
    mesti best kan..hehe 😀
    x sabar sgt..huhu.

  12. Anonymous says:

    akum kak ain, ni xbest ni xdpt pergi,coz ade camp, tapi yg pnting sy akn bli buku kak ain k
    >_-

  13. naadROCK says:

    mcm mne nk msuk kelab ni? :O

  14. farah_hanum says:

    salam kak ain…
    wah!!!rasa nak pergi pulak…tapi ibu kata masa tu…sibuk…:-( erm…teringin pulak nak pegi..owh…kena sporting ni…satu masalah sbb saya ni…pemalu..kalau dah biasa baru bleh sporting…k kakain gembira disana ok…:)

    wassallamm…
    farah hanum.

  15. ratu anis says:

    akk,sume kelab teman tapi mesra kena datang ke?

  16. nurul says:

    Salam kak ain,

    wah, bestnye… kak ain memang best…. sekarang ni saya masih exam trial tapi 17/8/08 tu dah habis… nanti saya akan cuba ajak ibu saya ke sana….lagipun dah lama saya tak ke sana. untuk pengetahuan kak ain, mph mid valleylah tempat bersejarah bagi saya dan adik-adik. Hal ibi kerana, di situlah kali pertama kami memegang dan mula mengenali buku-buku kak ain…

    happy2 ye semua… wasalam…

  17. Okey Kak Ain…
    Insyaallah Balqis dtg…
    Nanti Balqis ajak kwn2 Balqis….
    :))

  18. ALyA WoNdErS says:

    Sdey nyer..
    Ermmm kak ain tolong check email kak ain sebab alya ada hantar email 😀
    [email protected] ,

    terima kasih walaupun alya tak boleh datang (kat sungai petani nie!) jauh kalau nak ke kuala lumpur.. sobx2..

  19. Anonymous says:

    salam.

    ohh ade gathering.
    mau join. nak sgt pergi. kat pesta buku dulu tak sempat lagi jumpa kak ain. mau jumpa kak ain yang nmpk mcm best neh. *dah form3 tak sedar diri mcm budak kecik*
    kak ain mmg best kan? (;
    mau tumpang tanya,saye dh officially jd ahli kelab teman tapi mesra ni ke?
    nur syahirah zahari , 15 tahun , seremban .
    balas?

    with love,
    syerah.

  20. Hu..hu..Ima slalu tak dapat jumpe my beloved kak ain..lain kali kak ain buatlah perjumpaan atau ape2 kat terengganu pulak ek…tapi takpe..Ima kan dh jumpe ngan kak ain..hi..hi..kak ain pertimbangkanlah cadangan Ima tu…

  21. ain~dakcute says:

    o0o…kak ain,
    klu kakak N abg jadi kwn kite blh ker??ni dah xder kwn nak ajak…hehehe…ain harap sangat blh!

  22. Salam kak ain,

    ala…dayah x dpt pergilah kat mid velly.Mama dayah ade conference…
    :(:(

  23. ALyA WoNdErS says:

    Kita sama nasiblah, Dayah sebab alya pun tak boleh mai. Jauh nun Kuala Lumpur sana… Haih .. -_-!!)

  24. aini says:

    salam k.ain

    ala..x tau la dpt dtg ke x..
    doakan kite dtg yer..

    coz spupu kite buat majlis aqiqah ank dia..

    x tau sape dpt antar..
    cam ner ni?
    oh tidak!!!

  25. fatin hanani says:

    kak ain!!!
    dah lama fatin x bukak rumah kak ain ni..
    bukannya fatin sengaja but fatin punyer internet rosak..
    ok kak ain!!
    fatin datang..
    x der dress code ke kak ain???

  26. misz qiqin says:

    Kak Ain!
    Bestnyeeeee hadiah TOUS!
    Bestnyeeeee dpt manuskrip percuma!
    Kak Ain mmg best sekali!

    U rock sis! ;p

    Hihihihi,
    misz qiqin

  27. fazlin says:

    askum kak ain..

    kak ain…mana boleh camni..
    fazlin yang duduk kat kelantan nie x boleh lah pergi…huaaaaaaaaaaaa…

    nk jugak jumpe kak ain…
    best lar org yang tiggal di kawasan KL..dapat jumpe kak ain….
    fazlin kelab ttm gak…
    nak pergi…
    nak pergi…

    fazlin nk gelang n minyak wangi TOUS…nak menuskrip percuma gak….
    kak ain nape wat awal sangat…buatlar nanti abis UPSR…baru boleh pergii..

    lagipun hari ni fazlin exam trial UPSR….
    hah…..nak pergi gak….
    nape lar fazlin x der umah at KL….

    sedih sangat…

    yang sedih,
    fazlin yang x pernah jumpa kak ain….

  28. Annan_97 says:

    kak ain, x tahulah yg sy dh jd ahli kelab ney.. tp sy bleh pergi ke kak ain??

Leave a Reply