Mari Shopping di Shop Pink AinMaisarah!

You may also like...

18 Responses

  1. ALyA CHaN ~ says:

    Assalamua’laikum, KakAin.
    Akhirnya, KakAin update juga !

    KakAin ada tolong simpankan tak satu set novel AkuMahuKeNewYork untuk Alya ? Harap-harap KakAin dah simpankan satu, ekk.

    Alya ada tengok blog PTS, khabarnya AMKNY akan terbit pada 5 Disember. Semoga akan terbit pada tarikh yang ditetapkan. Aminnn..

  2. AinMaisarah says:

    Salam Alya,

    Jika mahu Kak Ain simpankan satu set berkembar buku Aku Mahu ke New York tu. Silalah isi borang di blog Shoppink AinMaisarah tu ye.

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  3. Assalamualaikum Kak Ain..
    fuh..tunggu punya tunggu ade jugak kak Ain update..Esok erk keputusan..
    Huh takuwt nana…nana bawah kumpulan Ash..Nana yg ajak diowang..hehe..

    Salam,
    Nana @Husna96

  4. puteri nadhira says:

    kak ain,nape sy isi borang tu,sy tekan ‘Hantar pada AinMaisarah’,dia kata x jumpa web tu..camne ni????

  5. puteri nadhira says:

    kak ain,sy harap kak ain simpankan set novel tu sbb bila sy nk hanta borang tu..dia kata laman x jumpa..
    kak ain,tlg simpan ye!

  6. ainzz says:

    salam kak ain…
    akhirnye kak ain post entry bru jugak…
    lega rase nyer..
    hmm…kak ain npe lame x post entry???
    oh ye..
    kak ain check mail kak ain..
    ain dh byk kasik email kat kak ain…
    kak ain tolong ye…

  7. AinMaisarah says:

    Salam Nana,

    Kak Ain dah betulkan. Walaupun page tu tak buka tetapi Kak Ain dah terima borang pesanan dari Nana tu.

    Salam Sayang
    AinMAisarah

  8. hana says:

    kak ain bce kan komen blog membeli kak ain

  9. Sara says:

    Wah Wah, baguslah Kak Ain.

    Lebih mudah dan konsisten macam itu. 5 Disember? Wah, harapnya ia terbit dalam tarikh yang ditetapkan, tak sabar-sabar nak baca 😀

    p/s: Eh, betullah. Cover C yang dipilih sebagai cover AMKNY =D Kak Ain belanjalah gula-gula ya. hehehe

  10. Assalamualaikum kak Ain..

    maaf nana confuse sikit ni..
    Urm..boleh Nana tahu borang pesanan tentang apa?
    Rasanya Nana tak ada pesan apa-apa pon…penjelasan sikit akk…

  11. Anonymous says:

    Akak..
    Saya dah isi borang..
    Harap boleh dapat emel cpt sket.
    Sng nak masuk duit tu..

  12. Anonymous says:

    *afriena*

  13. Wah..dh ade laman shop pink ainmaisarah..nanti ima isi borang tu ek..jd kak ima simpan 1 set la amkny ke ima..tp ima nak tanye..kalau beli amkny 1 dn 2 terus..bleh tk sediakan dlm box set??

    Salam,
    Halimatus

  14. fatimah says:

    Assalamualaikum,kaka ain…

    lama nya kak ain tak update..
    baguslah kalau ade laman web lain..
    senang sikit keje kak ain
    hari ni kan kuar keputusan??
    harap2 kumpulan kitorang menang..
    amin…

    apa-ape pun,
    chaiyok untuk novel-novel kak ain…
    gambate kudasai!=P

  15. aNiS sYaZa says:

    kak ain, saya tak sabar-sabar nak tahu keputusan, sye harap gambar saye pon menang.. Kwan saya tu dah terlebih berharap supaya gamba saya menang supaya die pon boleh kongsi bersama kegembiraan itu. hehehe…Die kata kalo tak menang pun tak pelah..asalkan dapat masuk buku tahunan sri bangsar

    PS: tak sabar2 nak tunggu keluar buku tu! tapi terpaksa sabar tu kan separuh daripada iman!

  16. Anonymous says:

    eeeh x sabar lah nak baca buku AMKNY….dan x sabar jugak nak tahu pemenang…

    -eyrah-

  17. SUPRA says:

    kak ain, saya minat pts tapi saya minat kak ain dan hanifah trukey. kak ain boleh tak tolong pergi blog saye:http://supra97.blogspot.com/ dan bagi alamat blog kak hanifah trukey… comment dekat post yang mula mula sekali.. please

  18. Anonymous says:

    KaK AiN,KnP X DeR EMeL BlS Dr mAnAgEr kAk aIN??sY Da aNtAr bNyK KaLI Bt x dER rEpLy pUn..sY Da x sAbAr2 Nk bC BuKu amKnY 1 n 2 tU..paKeJ NoVeL CoMeL PuN Sy dA TuNgGu lM..Nk tAw bRp nK BeLi waNg pOs..TlG Ar Sy kAk aIN..

Leave a Reply