Mari Hilangkan Stress Bersama AinMaisarah

You may also like...

34 Responses

  1. aLyaLya =] says:

    Rusa Berdiri: Cuba lihat… siapa lagi tinggi ?
    Ain Panik: Eh, mestilah saya lagi tinggi !

    Kak Ain jangan ambil hati yekk =p

  2. ~aien~ says:

    hahaha…
    pandai kak ain wat dialog..
    =P

  3. star dazzle says:

    RUSA TU KATA:Eh ain maisarahlah!!!saya peminat awak yang setia dikalangan haiwan
    AIN PANIK KATA:Apa lah yang rusa tu tengah fikirkan sambil tersengih sengih?takutlah.

  4. hiDayah says:

    kejap2! sebelum bace sila ambik feel dulu…ok…dah ready?

    Rusa:
    oh tidak!! saya pun mahu
    disayang-sayang popular macam “encik Alam Muda Bear-Bear”!!
    kak ain!!! here i come!!!

    *dlm hati si rusa terbayang-bayang wajahnya terpampang di Rumah Pink kak ain dengan pose yg glamor hingga menjadi gossip panas di DeerLand dan pembaca2 blog kak ain.* oh aku glamor!! muahahahahahahahaha
    haha
    ha
    ha
    a

    p/s: sila gelak menggunakan cara rusa ye.

    Kak Ain:
    oooooh tidaaaaaaaaaak!! kenapa kenapa aku jadi mangsa tak berdosa?? kak ain tak bersalah!!!!!

    ……………………..

    hehe…sorry la saya wat dialog mcm nak wat karangan…
    ni la akibatnya kalau dah terlampau stress study..huhuhu..
    =p

  5. hiDayah says:

    update: kak ain..stress saya hilang la! hahaha..bagus2..amalkan selalu eh entry mcm ni..hehe

  6. Nurul 'Atiya says:

    rusa berdiri:kak ain dtg!!!!(excited jmpa kak ain..)
    ain panik:opocot!

  7. gemini girlz says:

    Rusa Berdiri-Kak Ain nak autograf…

    Kak Ain-Opppsss(kenapa la rusa nie..wat terkezutt jer..)

  8. hana says:

    Banyak yang Hana fikirkan..
    Rusa Sengal! : Aku Nak Buku FREE Aku Mahu Ke New York 1 & 2 !!

    Ain Maisarah : Banyak Cantik Muka ko! Penat aku manulis ko nak free. Si Hana tu pun tak dapat free!

    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    Rusa : Ain, Kenapa kau nampak gemuk?

    Ain Maisarah: Kau nak rasa tak aku punya kungfu ni?

    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    Sekian.. 🙂

  9. Rusa Berdiri = Eh,tak nampak ke saya nak jalan ni??!Sila ketepi sebelum saya panggil geng saya…

    Ain Panik =Tak mau,tak mau.Panggillah geng kamu!Tak takutt…Kalau kamu panggil geng kamu,kak Ain boleh panggil cik abang kak ain!=P

  10. marjan says:

    rusa>>>eh….ain maisarah lah
    kak ain>>>opocot….

  11. rusa berdiri:ni ain maisarah kan??kan??kan??bgi autograf bleh??please!!please!!bleh la..bleh la..
    kak Ain:oh tidak!!rusa sawan datang menyerang!!!tiiidaaaakkk!!!

  12. assalam…….
    rusa: eh! kak ain dah lama saya teringin nak jmpa kak ain… kAK ain lawalah ari ni..
    kak ain: oi mak kau..sory kak ain terkejut..terima kasih kerna ckp kak ain lawa..

    SEKIAN TERIMA KASIH

  13. NaK tRy GaK…!!!

    RuSa CoMeL:Rasa cam knl jerkk….Rase3nyew Kak Ain kowt…(Lgpown se ary tuh…aderk bdk kater dkt ngan kndg aq psl Kak Ain…dye kte Kak Ain suka pakai spek…n pki bju berjenama…rase2 nyew towl kowt…Try r tego…)
    Samekom Kak Ain…

    KaK aIn YaNg TeRLeBeYh ChOMeL..:Opocot mk ko….Rusa pown leyh ckp ka???ANEH!!!anyway Waalaikumussalam…Saper namew??

    Sekian…
    Okay x Kak Ain…
    Hope bls….
    Saya cdgkn…Kak AIn wat prtndgn cipta dialog….Pakai yg ny ajerkk…Klu x pown…Kak Ain juz pilih mana yg besh…x yah bg prize..!!!
    AMACAM???okay x??Hope dipertimbangkan..

    WASSALAM….

  14. Luper nk ckp…
    Yg dlm kurungan tuh….Rusa tuh ckp dlm aty…

    Okay…da phm???

  15. DJ Farahani says:

    Rusa Berdiri:Waa!Jangan tinggalkan daku!

    Ain Panik:Lariiiiiii!

    Kak Ain,lama tak ke blog kak Ain.Hee~Hari ni hari lahir saya…

  16. ayunidiyana says:

    Rusa: Saya nak belajar berdiri lah, cikgu.

    Cikgu : Jengketkan kaki dan layangkan tangan ke atas.

  17. Rusa : WAHH !!! besarnyer mata dye.. itam lak tuh ! alien ke hape ni ??!! meh nak bekenalan ..!!

    Kak Ain : heeyyy.. x padan ngan menatang ! tu spect aku la..! nak rase penangan kasut aku ke ruse ni..?? ckp je nk saiz bpe..6? 7? 8? skali aku leessiinngg kanngg !! baru tau !!!

  18. rusa:kak ain datang!!geng, let`s go to get ainmaisarah autograf..yahoo!!
    ain panik:cukuplah manusia jadi peminat aku..janganlah haiwan jadi peminat aku…terlebih glamor!!!
    P/S;
    main reka jo…

  19. kilakiwi says:

    K.Ain sdang Strees:Hei,tunjukkan saya gaya monyet.
    Rusa Gelabah:K.Ain muka saya ada iras-iras monyet ka?

  20. +AIDA+ says:

    rusa berdiri:eh,kak ain maisarah!!!nak cium bleh?

    kak ainmaisarah:boleh…boleh blah!!!karang aku pukul guna beg warna biru ni karang,terus biru mulut ko…CIK ABANG!!!

    kak ain,datanglah ke blog saya…kak ain,buat lah lagi pertandingan macam ni…

  21. aifaa says:

    cik rusa = ni ke nmaisarah yg penulis buku tu?e ehh! comelnya ! nk kiss skit !

    kak ain = OMAK KAU !!

  22. Rusa berdiri:Eh apasal org ni?
    Ain Panik:Alamak rusa ni mucungkan mulut ni nak buat apa?

    ___________________________________
    Rusa berdiri:Jom menari!
    Ain berdiri:Aih banyak cantek kau!Nak spicy ke ori hah!

    ___________________________________
    Sekian dialog sengal saya

    hehehe.

  23. Rusa Berdiri: Heyy manis . Single ?

    Ain Panik: Helo ! I’m marriedlah ! Nak Cik Abang smackdown ke ?

  24. Hi Kak Ain!Ni saya punya dialog.:D

    Ain panik:Eh,rusa!Kenapa awak tiba2 berdiri!Terkejut saya!

    Rusa Berdiri:Maaflah,saya cuma nak tengok penulis kesukaan saya ni!Lawa rupanya!
    ___________________________________

    Ain panik:Eh,kenapa awak terdiri?Ada rumput ker kat muka saya?

    Rusa Berdiri:Eh,maaflah Ain!Saya ni memang ada masalah rabun mata!
    ___________________________________
    Rusa Berdiri:Hai penulis terkenal!Hai Ain Maisarah!Ain,bagilah Autograf!

    Ain panik sambil marah:Hei!Tak ada adab betul rusa ni!Panggil orang lebih tua Ain jer.Itu hanya panggilan untuk kawan!

    (Tambahan)Rusa :Hei!Saya ni tinggi setinggi awak jadi wajarlah panggil Ain!

    Kak Ain kata dalam hati(Tambahan lagi):Pandai juga rusa ni berkata-kata!Sah!Mesti baca buku2 saya!

    Hehe….Kak Ain jgn terasa tau!Bye!

  25. dialog A : opocot DAVID BECKHAM makan bola.Ape pasal nak lawan
    karate ke ? berani mari la sini !

    Dialog B : tak der la , saje nak bekenalan sebab SAYA jarang jumpa orang yang orang yg nak lawan karate dgn SAYA

    ASSSALAMUALAIKUM kak ain .lawak ini hanya lawak shj tak de pun nk menyindir kak ain ataupun rusa comei itu .minta maaf kak ain klu ade terkasar bahasa. wassalam kak ain

  26. atirah;D says:

    k.ain:wahai rusa,tolong lepaskan daku…aku tak x berdosa!banyak
    peminat yg menyayangi aku!!

    rusa:ha,ha..inilah akibatnya x
    beri aku buku siri “aku mahu”..
    padamm muko hang!!

    p.s;don’t try this at home ;D

  27. Rusa Berdiri:Lawanye kak Ain,,chubby,chubby!
    Kak Ain:Awek kat sebelah tu laa!!!Kak Ain dah ade yg punye!

  28. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain,

    Dialog 1:
    Rusa Berdiri: Nak tgk jenama mekap sekejap!!

    Kak Ain panik : Oi, mak engkau terpelanting!!Kalau kau berani nak tgk muka aku yg cantik molek bak penyanyi popular Datuk Siti Nurhaliza ni,Cik Abang dah siap sedia, tau tak?!!!

    Dialog 2:
    Rusa Berdiri: Wahai Kak Ain!! Sudikah Kak Ain dinner dgn saya mlm ni??

    Kak Ain panik: Opocot! Amboi, byk cantik muka engkau nak dinner dgn aku!!! Kau tau tak,dah lama aku tak buat sommersault!! Kau nak rase ke?!!!Hah?!!!!

  29. equals D says:

    rusa : nak gaduh ke ?
    kak ain : bawak datang lah !

  30. kak ain:alamak rusa lah lari2

    rusa berdiri:apahal ngan kak ain ni x pernah tengok rusa apa.

    hahaha dialog ini tiadak ada kena mengena dengan yg hidup ataupun yg mati

    ^__^

  31. farihah says:

    Rusa Berdiri: Meow..meow… meow

    Ain Panik: Eh, ni rusa ke kucing?!

  32. Shasha~Acha says:

    Rusa berdiri: eh! apa yang awak pakai besar sgt kat mata tu. warna kelabu tu… besar.!

    Rusa berfikir sejenak

    Rusa berdiri: ahha I know what’s that! that’s spectacle baby elephant. wawah… ain maisarah just give me the spectacles… biar saya nampak glamor bila masuk kat rumah pink nanti..pakaikan cepat! nanti sya glamor macam The Wannababes…

    Ain panik:apa kau ni hah? kalau nak beli sendiri.. sedp jek mintak aku… aku yang mengumpul duit nak beli spectacls mahal ni… No way I never give you my lovely specs! Hahahahahaha…
    < ain panik ketawa macam nenek sihir>

    heheh kelakornye
    terimalah dgn hati ikhlas ye kak ain… nak hilang stress main jek…

    Truly Aacha
    for kak ain I mist apologise kalau ketawa nenek sihir tu menyinggug hatimu…maafkanlah daku..

  33. aileen says:

    rusa berdiri:finally aku dapat jumpa writer kegemaranku!!!!!!
    oh ainmaisarah I LOVE YOU!
    ain panik:OH ruse,I LOVE YOU TOO.

    xde a lwk sgt.

  34. aleegus says:

    Rusa berdiri:Eh,Ain Maisarah la! Penulis favourite saya!

    Ain Panik:Macam mana kau tau! Rusa boleh baca buku dan bercakap ke? Aaaaaaaahhhhhh………

Leave a Reply