Mana Satu Pilihan Hati?

You may also like...

30 Responses

  1. hana says:

    first time dpt pertama…

    Hana rse klu Hana hana suka sony Cyber Shot Skinny T..

    terliur gak

    salam kebinggungan..

    kak ain..Hana dh tukar layout blog..see lah

  2. AfrinaRuslyn says:

    Kak ain,, sye rse kak ain amik fone nokia tu la,, course yg tu nmpk cool sgt sgt! 😀

  3. hana says:

    Sbb kan kak ain…

    yg tuh kan cyber -shot..jd kak ain leh ambik gambar kak ain..yg lawa lg bergaya tuh

  4. Nadhirah says:

    mesti cybershot kak ain..!!
    beli r cybershot..warna hijau..!

  5. Nadhirah says:

    tukar pikiran..!

    nokia lagi besh..!!

  6. Kalau saya ,
    saya pilih Sony Cyber Shot
    tu 🙂

    — Syuhada —

  7. Kak ain..lebih baik kak ain amik Sony cybershot tuu..coz pilihannyer lagii bnyk..pelbagai warna..kalau riri x kesah..kalau dpt FREE riri x kesah org tuu nak kasik warna aper p0wn..

    p/s:pikirkanlah bet0l2..buat pilihan yg bijak..

  8. misz qiqin says:

    alamak k.ain!
    2-2 pun besh sgt!
    hurmm… tp setahu sy e90 tu lg mahal.. dkt 3ribu harga dieer! giler mahal!

    klu sony tu dalam 2ribu kan…so..k.ain jimat 1ribu…

    k.ain jgn pening2… syg k.ain!

  9. Annan_97 says:

    huhu.. besh nyer.. tp yg nokia tu x berapa lawa.. apa kata kak ain ambik je nokia 5610 express music.. haha.. tp yg sony Cyber Shot Skinny T tu sy pon ske sgt..

    salam mencadangkan,
    annan97

  10. ALyA CHaN ~ says:

    Mestilah beli brand Sony !
    Brand Nokia sekarang nii dah
    kurang mengancamlah. Yang popular
    sekarang Sony sebab maybe dia
    punya design + kualitinya bagus..

  11. FarAhANi says:

    Salam,

    Saya rasa Kak Ain ambil kamera.Warna pink untuk rumah pink!Cayalah kak ain!

    Salam,
    DJ Farah

  12. HAKIMAH says:

    kasihan yer kak ain…

  13. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain…

    Saye rase kan…
    lebih baik Kak Ain amik Cyber-Shot tuh….
    Kalau handphone Nokia tu…hmm….Kak Ain mesti dah ade handphone canggih mcm handphone ahli-ahli The Wannababes kan????So…handphone canggih Kak Ain lagi BEST!!Lain la kalau saye ni Kak…Saye x de handphone…kalau mcm tu,saye pilih Nokia la
    jawabnya….
    Btol x kak Ain??

    Baik Kak Ain amik Cyber-Shot..

    Salam….

  14. Salam kak ain,

    hehhe..nanti sabtu nie mama dayah suruh ayah dayah belanja camera tu kat KLCC!!!hehhe x pe nanti dayah bolehlah pinjam mam dayah punye jelah~~:Ptp x tau lg..heh

  15. dayah rse kak ain ptt pilih camera!!pastikan warne pink!!heheh

  16. Tolong Jawab says:

    Kak Ain,
    boleh saya tahu apa itu SeKs?
    Saya teringin sangat mahu tahu.
    Tolong jawab!!!!!!

  17. _-:eDdY:-_ says:

    saya rasa saya suka lagi sony cyber shot skinny T…klu tangkap gambar nampak cantik jek….saya suka sony cyber shot skinny T nieh sebab saya guna enpon nieh…hehe….best la guna enpon nieh kak ain….

  18. irah zafirah says:

    Salam Kak Ain,

    saya mmg tak boleh menolong sbb kalau saya pun suka dua-dua tu.

    Tapi saya pilih Cyber Shot Skinny T sbb saya tak der kamera sendiri.

  19. fazlin says:

    salam kak ain..

    huuhuuhu..
    fazlin dpt gak hp baru..tp x lh secanggih yg kak ain mahu..

    fazlin rase lbh baik camera..
    camera lg sesuai ngan kak ain..

    hp 2 nampak mcm org business plak..
    huhuhuhu…

    fazlin pon nk camera sony 2 gak yg warna pink..
    wahh…cntknye..
    hehheheh

    salam
    fazlin

  20. Afiqah says:

    kak ain pilih la kamera tu.warne pink la lawa.sesuai ngan akak.

  21. Anonymous says:

    SONY!! SONY!! Kak Ain amik Sony Cybershot!! So d elegant…
    😀

  22. This comment has been removed by the author.

  23. Woahhh! KAK ain pun nak cybershot T700 jugak ke!!!! Citarasa sama! hahaha.saya pun mau gakkkkkkkk..impianku thn dpn untuk membeli camera jenis tu.

    lawa kan3 camera tu Kak Ain! :DDD

  24. 2,2 best kak Ain…Pilih 2,2 jerla…Hihi…

  25. IF ME,I WOULD CHOOSE BOTH COZ DUA2 CUN

  26. Mizz Syafiq says:

    saya suka SONY CYBER SHOT SKINNY T…

    terliur jugak…

    selamat memilih..

  27. Anonymous says:

    Salam Kak Ain..,

    Klu saye kan..
    Saye akn pilih Sony Cybershot..
    Bcos..
    Kak Ain bleh amek gmbr Kak Ain yg cun tuh!!!

    YgMencadang,
    Ctnfarah.

  28. Aisyah says:

    hai,erm,kak ain,ayah saya guna yg e90 tuh,ok juga,lawa…cam die pun 3.2 MG…

    tp klu saya,lg suka sony tu,sbb saya gile camera…

  29. Salam kak ain. Kalau fadilah, fadilah beli cybershot tu. Sebab ape tauu.. camera tu 10.1 Mp. Lepas tuu.. iso nye 3200. kira bagus la tu. fadilah pun guna DSLR NIKON D70s. Fadilah guna tu masa form 1 lagi. Skrg dah form 4. d70s tu pun iso nye brape je. so, cybershot tu lagi bagus lah.

  30. ~fAtiHah~ says:

    Cyber Shot Da Best !

Leave a Reply