Laporan Rumusan Pesta Buku 2010: Bhg 1

You may also like...

17 Responses

  1. kak ain ! buku impiana III yg sy beli , ada banyak page kosong . tak syok langsung baca sbb asyik kene selang . sy dapat edisi manuskrip asal sbb beli satu set .

  2. [Qt~Me0w] says:

    Salam Kak Ain,

    Tahniah kerana dapat buka gerai sendiri. 🙂

    Buku terbaru Kak Ain semua saya borong. PRS dan JRS beli di MPH. Sedih juga tak dapat beli dari Kak Ain. Suerbibik, Impiana III dan Projek Diet saya dapat beli dari Kak Ain. Rasa berbaloi beli buku Kak Ain. Jalan cerita pon hebat. Teddy bear pon saya dapat. Tapi sedih bila tak dapat set box.:(

    Gadget SSB dan novel comel pon saya dapatkan. Button badge dan key chain rumah sukan. Kalau ada peluang nak beli key chain The Wannababes dan button badgenya sekali.

    Ulasan Impiana III nanti saya emelkan kepada Kak Ain. Dengan gambar di PWTC.

    Harap dapat jumpa lagi tahun depan.
    B)

  3. AinMaisarah says:

    Ilyia,

    Kak Ain banyak terima aduan mengenai page kosong tersebut. Tuliskan mukasurat mana yang kosong dan hantarkan kepada [email protected]

    Qt Meow,

    Gembira Kak Ain apabila Meow rasa berbaloi membaca buku-buku Kak Ain.

    Thanks.
    AinMaisarah

  4. Farahani says:

    Seronoknya!
    Hehe.
    Cantik keychain tu (:
    Tak sabar nak tunggu Sambungan Kedua Kak Ain. =D

    Harapnya, tahun depan ibu dan ayah akan ke PWTC!

  5. fh says:

    Salam Kak Ain,

    Lamanya Kak Ain tak update. 🙂 Hehe.

    Masa Fatin pergi PWTC hari tu, Fatin selalu nampak krew-krew Kedai Pink Ain Maisarah sedang melipat kotak-kotak hitam tu. dari jauh lagi Fatin dah tersenyum-senyum sendiri masa tu.

    😀

  6. PUTERA RIBUT says:

    hahaha saya pergi peata buku… best sabgat!!!!

  7. Siti Anisah says:

    salam kak ain ,

    saya sebenarnya nak sangat membaca semua buku al-kisah THE WANNABABES . Tapi , saya cuma beli buku Aku Mahu Popular sahaja . Saya tak tahu pun ada sambungan cerita tersebut . Senang cerita , saya dikira terdesak nak baca buku tersebut . Pada hari pesta tersebut , saya sudah membeli banyak buku dan apabila saya mendapat tahu di blog akak bahawa ada sambungan al-kisah THE WANNABABES . Saya rasa menyesal oleh disebabkan tidak dapat membaca semua cerita THE WANNABABES 🙁 Saya berharap sangat dapat membeli .

  8. salam kak ain !

    nape kat pesta buku jual keychain jer..
    nape tak jual badge wannnababes!
    kawan sy sume bding suruh beli ?
    ade jual tak lg?

  9. kak ain , knape buku kak ain skarang dh x de tulis bismillahirrahmanirrahim ? .
    buku perang n juara rumah sukan x de pun . saya hrp buku seterunya, kak ain dpt tulis . kerana mugkin lebih baik . (:

  10. Nurul Atiqah says:

    Assalamualaikum Kak Ain,
    Terharunya bila baca entri ni.Kak Ain begitu bersusah payah demi melayan pembaca dan peminat kak Ain.Thanks Kak Ain.Kitaorang akan sentiasa menyokong Kak Ain.Assalamualaikum 🙂

  11. WOW!
    Macam – macam Kak Ain sanggup korbankan demi pembaca Kak Ain.
    I LOVE YOU!

  12. Kak Ain, saya sokong gila Kak AAin buat merchandise The Wannababes. Saya janji, say abeli semuanya tapi saya nak bagi satu pendapat. Beg tu kalau boleh tukarlah designya. Macam saya, insya-allah masuk Universiti tahun depan, malulah pakai bag macam tu ke kuliah. Tapi yang penting ada logo The Wannababes.

  13. iman says:

    kak ain,tmbhla cite skit2 kat impiana 3 tuuu…..nnt bln 6 sy nk beli yg baru…yg kak ain da tmbh tuu…

  14. Kami menghargai kesungguhan anda dalam mempromosikan syarikat kami. TERUSKAN USAHA ANDA!

    P/S: Fasha dan Amir…..

  15. sitisyanur says:

    Kak Ain!!! Ruginye.. saya tak pergi pesta buku tahun lepas… Kalau tidak.. boleh beli semua keychain the wannababes.. memang nak pergi pun tapi ayah saya sibuk… mintak-mintak tahun ni Kak Ain ada jual lagi keychain-keychain tu… Insyaallah.. saya akan datang…

    Salam Sayang,
    sitisyanur
    http://sictit.blogspot.com/

  16. mimin aminin says:

    salam kak ain,
    camne kite nak dptkan keychain and profile the wannababes tu ek? kat mana ada jual?

Leave a Reply