Laporan Perjumpaan Pembaca Di MINES

You may also like...

25 Responses

  1. nurulbalqis says:

    Wohoo.. Jeles laa juga 😉
    Hehehe.. Balqis tak dapat pergi, ayah ada hal..
    Soo, bertuah siapa yang dapat pergi tu 😀

  2. MeZ says:

    Betul tu Balqis, Jelesnye..
    MeZ tak boleh pi sebab MeZ tinggal dekat KeDah..
    Syoknye Kalau dapat pergi.. 😀

  3. MeZ says:

    Kak Ain catik + cute la..
    terutama yang pembawa dulang tu. :p

  4. Salam kak ain,

    tahnks sbb latak gamba dayah . Thanks sgt3 for wish!!!! Heheh

    luv u,

  5. nur says:

    bestnya…..gambar saya ada masuk lagi dailam blog kak Ain..

  6. nur says:

    sebenarnya dalam SSB nama saya Sheqah….Nama betul Nur Shafiqah

  7. EyRaH says:

    bestnya sape yg pi 2…..sy x dpt pi la….huhuhu….

  8. alyiafarzana says:

    Hihihihi, thanks kak Ain sebab letak gambar kai adik-beradik!!!

  9. Huhuhu, sedihnyer xdpt pegi
    Ayah saya keje
    huhuu

  10. -tirah- says:

    posing nmpk!boleh jadi model tudung gak k.ain ni!=D seronoknye yg bleh pegi tu..=(

  11. BESTNYER!! muka saya masuk…

  12. DJ Farahani says:

    Salam Kak Ain,

    Wah!Cantik dan bergaya Kak Ain ya ! 😀

    Haha.Comellah adik yang Kak Ain ajar dia cara berposing cekak pinggang.Cemburu gila tak dapat pergi!Huhu.

  13. Zaiton says:

    woohoo…..jelesnye:(
    Dini tak dpt pergi sebab tak ada transport,ayah keje,mak pun sama.
    Bertuahnye sape yg dpt pergi.
    Ni mak punya.

    Salam,
    Dini Fathinnajwa

  14. hmm..
    sedih nya tak dapat datang..
    sob..sob..
    hehehe

  15. asmira=P says:

    yg sepupu kak ain kawin tu, dia kawin ngan org klantan ke?

  16. AinMaisarah says:

    Dear Balqis,
    It’s okay. Kita dah selalu jumpa kan? ;D

    Dear MeZ,
    Nanti bila-bila Kak Ain buat sesi bertemu pembaca di Kedah… harap dapat jumpa MeZ ya!

    Dear Dayah,
    Alaaa… gambar Kak Ain dengan Dayah sebenarnya ada banyak kan… kan… kan. Tapi sekali-sekala sangat dapat masukkan dalam blog bila ada kaitan dengan entri. By the way, Kak Ain suka beg yang Dayah pakai!

    Dear [email protected],
    Sheqah kena ucap terima kasih pada Kak Alyia Farzana yang gigih hantar e-mel attachment gambar pada Kak Ain. Sampai pukul 1 pagi menghantar e-mel!

    Dear Eyrah,
    Tak apa…. banyak lagi buku Kak Ain nak tulis. Maknanya banyak lagi sesi bertemu pembaca yang akan diaturkan. =D Kita jumpa juga nanti!

    Dear Alyia,
    Kak Ain yang sepatutnya ucapkan terima kasih banyak-banyak-banyak. Sudi datang berjumpa Kak Ain buat kali kedua. Sudi bergambar posing bersama-sama. =D Hope to see you again dear!

    Dear Fatihah,
    Tak mengapa tak dapat berjumpa kali ini. Kak Ain pasti ada kesempatan dan ruang waktu lain untuk kita berjumpa. =D

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  17. Batrisyia says:

    Bestnya….kenapa la mak bapak asyik busy je?? Kalau dapat pergi, mesti syok.. Air liur siap meleleh lagi bila tengok gambar coklat Cadbury tu…… Bertuahnya sesiapa yg dapat pergi tu…….=(

  18. MeZ says:

    Huray….
    10 Q kak Ain

  19. nur says:

    kak Ain…..masa Alyia tulis tuh saya pun ada kat sana juga…saya tolong tengok sampai habis…..lepastuh hantar kat cik abang suruh bagi kat kak Ain…Tapi kak Ain jangan buat perjumpaan kat Kedah pulak…Nanti saya tak dapat gi sebab jauh sangat…hehehe..kalau setakat gi kat Kuala Lumpur tuh takpe juga…nanti kak Ain buat dekat-dekat kat Seremban boleh tak??Kak Ain nanti tanya cik abang tau..

    from,
    [email protected]@Sheqah

  20. ihdinimj says:

    sorry kak ain..

    saya x dapat hadir kerana masa kak ain kat situ saya kat dalam kapal terbang ke madan..

  21. sedihnye sensangat zackg tak dapat join perjumpaan ni…
    sekarang zackg bergelar mahasiswa di UiTM…
    sibuk sikit la…banyak assignment…
    waaaa,nak join!!!

  22. PeAcE says:

    semakum..
    buku kak ain bestlah.
    sye nk beli buku Aku Mahu Saiz
    xpi x jumpa..
    anyway congratullations

Leave a Reply