Laporan Pelancaran Buku ke-10 AinMaisarah: Bhg 3

You may also like...

16 Responses

  1. Shasha says:

    saya dah mendaftar! 😀

    terasa rugi xdpt pergi pesta buku hari tu :/

  2. AinMaisarah says:

    Dear Shasha,

    Tak mengapa tak dapat hadir gathering pertama. Kak Ain sudah merangka gathering kedua yang lebih hebat dan lebih happening lagi!

    Kak Ain harap karnival yang dirancang ini dapat direalisasi.

    Harapnya kali ini Shasha dapat sertainya ya!

    Salam Sayang,
    AinMaisarah

  3. atirah;D says:

    wah!!meriah sungguh gathering tu!!
    ha,kalau ada gathering kedua
    buatlah kat terengganu plak!ok??
    he,he…comellah baju k.ain!tirah
    pon nak juge..:(

  4. kak ain…bila pembelian buku novel secara online nak dbuka???Syiqin x sabar nak beli buku kak ain…hope kak ain balas
    kak ain hope gathering kedua tuh wat kat pahang nih!!!!

  5. kak ain ingat syiqin ngan amirah lagi kan???ngan kak Sheralina….
    hari sabtu ari tuh mak amirah meninggal kak ain…mari kita sedekah kan Al-Fatihah semoga roh nya dicucuri rahmat….

  6. EyRaH says:

    sy dh daftar dh…..

  7. nisa says:

    saya dah daftar!

  8. EyRaH says:

    jengkok la blog sy…nadirah-eyrah.blogspot.com

  9. MeZ says:

    SAYA PUN DAH DAFTAR

  10. MeZ says:

    kak ain bila nak buka jualan buku secara online??

  11. BESTNYER kak ain dpt adiah2…
    nak kek ckit..
    tlg pos laju kan.. ehehe
    acah sajer 😉

  12. ihdinimj says:

    kak ain, terima kasih sebab masukkan gambar saya ke dalam blog ni!!

  13. atirah;D says:

    dear nadhirah,email awk ape ek?
    saje je nk berkenalan..
    kite sama age!!tengoklah blog
    saye gak.awk minat cite camp rock ker?=)

  14. Gathering kudua saya mesti pergi !
    Demi Ain Maisarah ..
    hehe.. 😀

  15. estrElla says:

    naper saya tak dapat daftar??? banyak kali try masih tak dpat. sedey nyerrr ='(

Leave a Reply