Laporan Pelancaran Buku ke-10 AinMaisarah: Bhg 2

You may also like...

23 Responses

  1. aQMa says:

    Salam Kak Ain.

    Wah, meriahnya suasana dekat situ.
    Moga-moga gathering kali ke-2 buat luar Kuala Lumpur boleh tak?
    Bagi peluang dekat peminat luar bandar?

    aQMa

  2. aQMa says:

    Lagi satu, macammana nak beli pakej-pakej buku secara online?
    Tolong balas yer.. 😉

  3. MeZ DiaRy says:

    saa nak tempah pakej RM30

    NAma: Mas Erni Zatty bt MAzlan
    Email: [email protected]

    bila kak ain nak jual buku secara online??

  4. PuSSy AfiQaH says:

    hi kak ain..
    bestnya majlis tu..
    tp sy x ley dtg sbb kat kk
    kak ain bley wat bln 6 ni x?
    bknnyer majlis pelancaran
    tp sjer2 nak jmpe2 sntai ker
    boley?

  5. kak ain!ya allah! best nya! jeolous tau!lain kali saya nak datang juga!

  6. mImAmI says:

    Kak Ain..
    Tak sabar nak beli buku Kak Ain..

  7. kak ian x sabar nak beli buku kak ain secara online…

    nie eml dan nama penuh saya

    Nama:Nurul Asyiqin Syaza Binti Suhaimi

    Emel:[email protected]

    Pless kak ain esok lah buka jualan online tuh…esok atau lusa…syiqin tak sabar nak beli buku kak ain…Pless balas…

  8. sorri kak ain silap eja nama kak ain….
    saya tak perasan sebab asyik tulis pandang keyboard jerk bukan pandang komputer…

    sorri yer…????

  9. Hana_Fadz says:

    kak ain asal x balas komen???
    ermmm…saye pun nk order pakej 30 ringgit tau
    Nama: Hasanah Najiihah bt Mokhsin
    Email:

  10. Hana_Fadz says:

    kak ain saye nak beli yg pakej 30 ringgit tu!….ermmm…kak ain klu leh poskan lah skali ngn profile
    6ixth sense.. saye tak force kak ain ye!…skali tu kak ain arie tu my sister ade beli buku [email protected] tu… tp kakak saye(zafirah) x dapat pun masa beli kat i~fest…dapat novel comel tu…yg ops pikat di aidilfitri…kak ain saye nk beli novel comel skli leh?? nk beli yg rahsia koet..tp yg jambul kembang cikgu amnah tuu….dgn the toiletbabes

  11. aida says:

    wah . .
    bestnya .
    saya kan datang kali kedua nanti .
    insyaallah !!!
    XDDD

  12. arghhhhhh.
    sye x dpt tande tgn + tgkp gmbr ngan kak ain.
    ruginya.
    coz ramai n ayah nak blik cepat. huhu.

  13. princ3ss ila says:

    hmm…sedih btol la x dpt ade kat situ…huwaaaaa……..

  14. Hana_Fadz says:

    ha! kak ain laen kli wat la kat PICC,PUTRAJAYA hana stay kt cna
    ehheehheeh

  15. ehh ehh???
    mcm mana gmbr posing saja2 kiteorg boleh trlps dlm blog kak ain?
    alamakkk… ni mesti fadylah kasi eh..
    hahhaha..
    mekasih kak ain sbb sudi promote wajah kteorg yg x seberapa dlm entri blog kak ain.(perasan)
    ehehehe 😛

    apapepun, hri tu mmg happening.
    ksian cik abang dgn kak anne dn krew lain x ckup tgn dlm sesi jualan.
    sy lak potong line.
    kuikuikui 😀

  16. huu…kak ain…
    saya datang lewat,pukol 1.40…
    saya datang tu, tak boleh nak masuk…
    ramai sangat orang…
    dia orang duduk dekat pulak dengan pintu…
    so, saya dan kakak saya pergi beli buku dekat lain ajelah…
    ngan kak Nik Nur Madihah pun tak sempat jumpa…
    satu lagi kena balik awal,nak kejar masa sebab kena balik terengganu hari tu jugak…
    tapi takpelah…
    laen kali kalau ada rezeki, boleh buat gathering lagi, kan kak ain?

    salam dari fifiey yang sedikit kuciwa(???) tak sangat… huks!

  17. MeZ DiaRy says:

    Kak Ain dah buka jualan buku secara online KE???

    kalau dah saya nak tempah….

    Nama: Mas Erni Zatty Binti Mazlan
    Email: [email protected]

  18. Kak Lita says:

    Kalau yg dah kerja dapat juga kad hijau tu sudah pasti kak Lita yg dapat Teddy Bear Pink tu huhu

  19. Hello Kak Ain.
    Saya Ching Wei.
    Thanks a lot Kak Ain because leave a sweet comment at my blog !
    Thanks,thanks and THANKS !
    Dun worry Kak Ain,I’ll meet u this Saturday or Sunday.
    If possible.
    See you there !
    I read all ur books !
    Damn interesting.
    And my teacher said tht Kak Ain,u’re a ‘Pensyarah Bahasa Inggeris.’And u’re also a part time writer!
    Bangga dengan seorang penulis yang beigtu berjaya !
    I HEART You,Kak Ain !

    p/s:Thanks a lot coz willing to drop by at my blog !
    Kunjung larh selalu !
    =)

    Sincerely,-ChingWei-

  20. Saya pegi ari Ahad sbb baru smbuh ckit (demam)
    sdey xdpt pegi ari sabtu..
    xdpt beli merchndise SB
    xdpt beramah msra ngan KAK AIN
    xdpt buletin …

    ari AHAD saye dpt badge ‘aku mahu’ and beli buku tbru KAK AIN ‘Buletin Sri Bangsar Kini Berwajah Baru’

  21. Anna says:

    salam kak ain!

    been ur silent reader since forever hehehehe XD

    tapi kali ni memang seriously terpaksa comment gak. sebab geram dgn dress kak ain tu. beli kat mana?

    looks like some sort of lolita fashion..

    waaaaaa.. comel.. where’d u get that?

    p/s suka la novel2 kak ain. wanna be like u someday~! 😀

  22. +AIDA+ says:

    KAK AIN,YANG SEKOLAH MENENGAH SRI BANGSAR TU,BLEH TAK KALAU SAYA MASUK?SAYA 10 TAHUN…DAN KENA BAYAR APA2 KE ATAU KENA HADIR MANA2?ITU SAJE…BYE2!!!

  23. siti fatimah says:

    assalamualaikum…..

    wah!!!!!!!!
    best tuuuu
    kak ain najihah tu satu sekolah ngan sayer
    masa tu saya tanya dier lps tu dier kata dia prnah jumpa kak ain
    wahh bestnyer!!!!!
    jeles tau
    huhuhuhu

Leave a Reply