Laporan Pelancaran Buku ke-10 AinMaisarah: Bhg 1

You may also like...

27 Responses

  1. nurulbalqis says:

    Siapa budak baju biru ngan tudung biru tu ??
    Hahaha..
    Sara comel laa 😀

  2. mImAmI says:

    Wah…
    Meriahnya!!Rugi tak dapat pergi..
    sob..sob..sob..
    Kak Ain,tak sabar nak beli buku Kak Ain esok!!

  3. N.Izzah.R says:

    kak ain!!! tak aci lah macam ni semua orng belah kanan je dapat saye dok kat belah kiri berebut2 dapatkan n. tu x dapat pon 🙁
    lain kali kak ain buat lah tengah 2 soo sume bley dapat… jngan buat 100 je buat 200 UP!!UP!! harap kak ain balas saye sdng sedih 🙁

  4. Nadzirah says:

    waaa… memg penuh sesak la td!! best gile dpt pegy.. walaupown hampir ketinggalan bas! hikhikk..
    best giler sape yg dpt teddy bear tu! comey+gebu!
    ouh balqis! baru saya nmpk awk td! hikhik!

  5. AinMaisarah says:

    Salam Balqis,
    Alahai… control ayu ye! Tahu kamera fokus pada Balqis agaknya!

    Salam Mimami,
    Tak apa. Lain kali bila ada gathering pembaca lagi, Kak Ain akan sentiasa beritahu di Rumah Pink AinMaisarah ini. Jadi Mimami mesti sentiasa datang ke sini ya!

    Salam Izzah,
    Kak Ain sendiri tak jangka seramai itu pembaca yang sudi hadir. Memang mencecah 200++. Kak Ain ingatkan, nak kumpul 100 orang pembaca pun susah. Tak apalah. Kali ini mungkin bukan rezeki Izzah. Datang lagi gathering AinMaisarah yang lain. InsyaAllah ada banyak lagi hadiah menarik yang menanti. Kak Ain sendiri tidak dapat mengawal pembahagian nombor cabutan bertuah tadi kerana berada dalam toilet menukar baju =D

  6. Hana_Fadz says:

    kak ain best nye dpt pegi…saye x de rezeki..ari isnin tu spe nk g ari isnin waktu sklh…tgklah dulu tp mak kate suruh la kak ain pos profile 6ixth sense dan mak kate leh beli on9…seronoknye sye nk beli sklai ngn buku BSB dan Buletin ye kak ain!

  7. Hana_Fadz says:

    alah trlambat skit kak ain dh balas komen..syg nyer tak pelah

  8. sebenarnya, saya nak jumpa kak ain tadi tapi ramai sangat yang beratur..

    takpe lah..
    sebelum tu kita dah jumpa kan kak ain?

    tu pon dah memadai..
    bagi laluan pada yang lain..

  9. nurulbalqis says:

    Hahaha.. Balqis masa tu nak elak dari kamera.. Malu kalau tunjuk muka kat kamera 😛

  10. Sara =) says:

    Ishh.. siala lah budak baju pink sebelah Balqis tu. Aishh, waktu tu tak sedar ada kamera. Balqis cakap baru rasa nak gelabah. Tak sempat nak elakkan diri 😛

  11. N.Izzah.R says:

    salam kak ain,
    tak pe lah mmng bkan rezeki saya ='(
    tapi tdi saye sangattt GEMBIRA sbb jmpew kak ain!!!! =D
    kak ain ade n.phone x?
    nak boleh x?

  12. N.Izzah.R says:

    lagi satu kak ain saye mintak maaf sngat2 sebab tadi mak saye terAMBIL buku tulis sekolah sri bangsar…mintak maaf banyak2 Izzah harap kak ain halal kan senaskah buku tulis tu <:( (takut!!!)

  13. alyiafarzana says:

    hai kak Ain…..cantik la gamba saya yg pakai tudung warna coklat…..hihihi….yg namanya alyia…..hihihi…..ermm kak Ain kalau gamba saya ngan kak Ain nak antar jugak ker kat [email protected]…?????k la tub jer bye kak Ain…..

  14. Farha says:

    ramainya orang yang
    datang kak ain.
    masa yg beli
    buku tu cik abang
    kata,tidak mengapa jgn berebut-rebut banyak lagi buku.lepas itu,
    ade sorang budak ni kata,
    memangla berebut,sebab nak dapatkan lencana.
    heheh ^_^
    farhaniza

  15. kak ain, bila boleh beli buku tu ngan online yerk???syiqin nak beli online nie…kak ain camne nak beli guna cara online???asyiqin tak tau dan tak pandai lah……hope kak ain balsa ari nie jugak… plesss kak ain…pless…

  16. alyiafarzana says:

    kak ain….dari tadi saya register sekolah sri bangsar tapi tak dapat juga……………macam mana ni kak ain nak register

  17. aLyaLya =] says:

    Assalamualaikum, Kak Ain.
    Wah, bestnya tengok gambar-gambar gathering tu. Eh, eh. Comellah gambar candid Kak Balqis dengan Kak Sara. Hahaha =p

  18. nurul atiqah says:

    Assalamualaikum Kak Ain,

    first sekali,saya nak ucapkan tahniah kepada kak Ain kerana berjaya melancarkan buku ke-10.Saya suke sgt baca buku kak Ain semuanye best2.Dan yg paling best 2,bila Kak Ain buat mcm karakter 2 benar2 wujud..saya rase x de penulis yang bt cam 2 lg kn.InsyaAllah cita2 kak Ain nk jadi jutawan tercapai..Amin!!Assalamualaikum..

  19. Adlina says:

    Kak Ain!!!!Sayalah Adlina Hanisah yang dapat hadiah cabutan bertuah tu,dapat pen pink putih tu dengan buku latihan Sri Bangsar!Dan saya juga yang bertanyakan soalan kepada kak ain,”Apakah pengalaman pahit kAK Ain”

    Semata-mata hendak dapatkan buletin sri bangsar!=)

    Saya punya nombor ialah, G59

    Kak Ain,tahun depan buat lagi BESAR!Saya nak datang lagi!Kat PWTC tau!

    Saya nak jumpa Kak Ain lagi sekali!Tak puas jumpa sekali je!!

    JuMpa Lagi Tahun Depan(Kalau jumpalah),
    Adlina

  20. nabilah says:

    kak ain!!

    ade x mse ari rabu nih..

    nbilah g ikut rombongan sklh

    klau smpai..

    kak ain tgk tgklah nbilah

    pkai tudung sk wane pink

    🙂

  21. EyRaH says:

    bestnya…..rugi x hadir….sedih b0tol….x pi x sabar jugak nk beli buku kak ain nanti…

  22. k.ain….
    so cute….
    cantik baju k.ain…

  23. aida says:

    kak ain cute :DDD

  24. best sgt pelancaran semalam (walaupun sesak sangat2!). sy tetap berebut ngan pembaca lain ut beli novel terbaru kak ain walaupun hampir ketinggalan bas sekolah!! sy harap kak ain akan terus berjaya!! ganbatte!!

  25. Ira says:

    bestnye…
    rugi x pegi..
    huahuahua…

  26. truemax says:

    Salam Puan AinMaisarah,

    Terima kasih kerana menyinggah di blog saya ohana-kami.

    Terlajak sampai, tinggalkan ‘komen’ juga.

    Pelancaran tersebut amat ‘menjadi’ :), dan maaf kerana perlu keluar awal sebelum majlisnya tamat.

    Gambar yang ke-6 dari atas, itu gambar keluarga saya. 🙂

    Terima kasih, wassalam.
    ::truemax

Leave a Reply