Laporan AinMaisarah di MPH Mid Valley – Bhg 2

You may also like...

13 Responses

  1. salam..
    Ramai yang tak kan terlepas peluang bersama dengan Kak Ain..lagi2, ada buat gathering..Mestilah seronok..Dapat jumpe Kak Ain pulak tu..Saya saja yang belum pernah jumpa Kak Ain(tak tahu la yang lain..hehe)
    Harap Kak Ain buat lagi pada tahun hadapan di sekitar Kuala Lumpur..

  2. Anonymous says:

    Salam…

    Sedihnya… Hari tu x dapat pergi. Mesti best luangkan masa dengan Kak Ain. Saya pun sama macam Syuhada, tak pernh jumpa Kak Ain. Uhuk,uhuk,uhuk…(Hehehe…)

    -Nadhira-

  3. cicakgirl says:

    Assalamu’alaikum Kak Ain,

    Bila saya bertandang ke rumah pink kak Ain dan baca entri “Gathering di Mid Valley” saya rasa agak terkilan juga kerana tidak dapat hadir ke sana.
    Saya tidak dapat hadir kerana tiada pengangkutan ;(.
    kalau tidak boleh jumpa Kak Ain, Najwa, Hanis, Balqis dan IraHazira.
    Takpelah, mungkin ada hikmah yang tersembunyi.

    Majulah Kak Ain untuk dunia penulisan!

    Wassalam.

  4. misz qiqin says:

    SAYA MEMANG BETUL-BETUL RASA SEDIH SEBAB TAK DPT JUMPA K.AIN!!

    🙁
    ;(
    ;(
    ;(
    ;(

    K.ain… watlah lagi gathering ni!!!!!!!

  5. najwaamira says:

    Salam,

    Paling best masa Aku Mahu Bergosip/Melukis..

    Yg bergosip tu,org dpn Mira silap ckp!Aduss..Lain pula mesejnya..Hehe..

    Melukis pula,hmm…Mcm2 mereka lukis..Apapun,seronok tgk mereka lukis…

  6. najwaamira says:

    Salam,

    Paling best masa Aku Mahu Bergosip/Melukis..

    Yg bergosip tu,org dpn Mira silap ckp!Aduss..Lain pula mesejnya..Hehe..

    Melukis pula,hmm…Mcm2 mereka lukis..Apapun,seronok tgk mereka lukis…

  7. Ahmad says:

    This comment has been removed by the author.

  8. ain~dakcute says:

    salam kak ain…

    mase kat sne best gler…
    yg paling best mase main ‘aku mahu menyanyi N aku mahu bergosip’…
    mase game ‘aku mahu menyanyi tu kan…kak ain terlompat2 bile xdpt ayat yg nak bls dekat kump.cik abg…..
    kelakar mase kak ain terlompat2 tu…hehehehe…
    sori kak ain…
    ain harap…kak ain boleh buat lagi..
    best~….
    oh ye..kak ain cam ner nak ade gambar yg dekat kelab teman tapi mesra???hantar gambar kat email kak ain ke??

  9. fazlin says:

    kak ain..

    wah..pasti meriah kan…
    tapi sayangnya fazlin x dapat pergi…
    insyaallah boleh jumpe kak ain pada masa hadapan..
    bye askumm

  10. Anonymous says:

    rugi nye tak pergi.
    :'(
    sedih.
    ade buat lagi tak nanti?

    with love,
    syerah.

  11. ala tomei says:

    kak najwa slh bg kat sayer dr pantun cadi taik ayam candu hehehehehhehhehe

  12. farah says:

    askum…
    kak ain, x bes ler coz’ kak ain x pernah nak buat laporan d’ Ipoh..

Leave a Reply